Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,905
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

izmire benide götürrrrrr.... ;D ;D ;D

Etiketler

teşekkürler bülent abi sen yoksun bu olcay abi benle hiç ilgilenmiyo mert olmasa beni siltaşta bırakacaktı allahtan mert vardı ;D ;D ;D

Cemafer bu aralar hiç mümkün değil. İşler çok yoğun, bir hafta sonra yurtdışına gidicem, sonra bi yere kıpırdayamam, durumumuz malum.
Akıllara kurt düşüreyim dedim, zamanla gelişir nasıl olsa. Bu arada ucundan tutacak biri varsa ben engel olmayayım. Biri düzenler ve zaman uyarsa gelirim. Yani ben şu aralar organize edecek durumda değilim, ancak organize edilene uyarsa gelebilme durumum olabilir.

cemafer' Alıntı:
burak abi hadi bi başlık açda gezdir bizi

Halk seni istiyor Burak :D dur bak uzaklardan "Burak bizi Urfa ya götür" sesleri geliyor ;D ;D ;D ;D Tabii nasip bu işler vakit ister.

yahu bu urfa işi nereden çıktı bilmiyorum ama ben yeni araç almadan gidilmez umarımmmm ;)

Urfa işi kayış sıyırdı.:smiley: nasip dedik olta su da bakalım ne olucak :D ;D ;D

Ahmet bey demiştim aracı yenilemek lazım .Yoksa gişelerde karşılamaya gideriz

vadili' Alıntı:
Ahmet bey demiştim aracı yenilemek lazım .Yoksa gişelerde karşılamaya gideriz

valla dostum benim epeydir aklımda ama ederi doğru araç bulmak zor..beklemeye devam kısmeti 8)

evet kısmet,Allah sağlık huzur versin gerisi kolay

cemafer' Alıntı:
teşekkürler bülent abi sen yoksun bu olcay abi benle hiç ilgilenmiyo mert olmasa beni siltaşta bırakacaktı allahtan mert vardı ;D ;D ;D
Körlerle sağırlar, birbirlerini ağırlar..... ;D ;D ;D ;D

ben bi şi demedim...Atasözü.... ;D

Olcayto bey " lafın tamamı deliye söylenirmiş " .Ahmet beyle biz birbirimizi ağırlayalım bari

ömer abi merhaba senin araç valla karsa bile gider biraz bakım lazım bu arada erkan abiyle konuştunmu jant olayını ;D ;D ;D

yok cemafer olcayto da kıyamaz sana... ;) birşey olursa bana haber ver sen.... :D

Erkan'la konuştum yeni jantlar varmış,ben ikinci el istedim,haberleşiriz dedi.bakalım biraz daha bekleriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

SON KONULAR

Geri