Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,905
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Serkan selam,
Urfa demişken bir ara Urfa turu yapalım. Öncelikle zaman seçelim, dostlara ve kendimize uyacak şekilde.

pandipieri' Alıntı:
siz fahri urfali ben gercek urfali... :D :D :D

Etiketler

Burak cığım güzel fikir hemen bir başlık alalım senden Bahar aylarında güzel bir zaman ayarlanırsa süper olur.

ben multijet bir araç alayım urfaya filan gidiceksek ;D

pandipieri' Alıntı:
sen yaris le gelirsin... kursatcim...:D :D :D

yaris den bile az yakan araç arayışı içindeyim son zamlardan sonra birde yarisle bana yetişemezsiniz ondan korkuyorum ;D

Serkan tabiki oralarda olmalı ama bi dakka ben sesli düşündüm, hemen başlık falan olayına girmeyelim, benim işler çok yoğun. Şimdiden aklımızın köşesine yazalım, önce hangi mevsim olsun diye düşünelim. Valla başlığı açıp sonra gelemezsem olmaz.

Acele yok, bu sene olmazsa seneye gideriz ;D

pandipieri' Alıntı:
valla yapalim kardes, hatta gitmisken mardin, midyat hepsini gezeriz... ne zaman olur ki?

Yakıt olayı yancılarla çözülür, herkes tek başına araçla gidecek değil. 3-4 kişi bindikmi araçlara tamam. Dönerken zaten suriyeden fulleriz, bide bidonlara doldururuz tamamdır.
Kamp ata ata gider geliriz.
Orda bide sıra gecesi patlatırız, ooo şahane.

kolay gelsin arkadaşlar... :smiley: güzel bir gezi olmuş ve tabiki olcayto harika pozlar yakalamış.... ;) cemafer sana gecmiş olsun kardeşim...herkesin başına gelir problem değil.....sonunda Kaan kardeşimde aramıza katılmış sevindim.... ;)

haklisin burakcim, sadece sesli dusunuyoruz, hemen hazirliklara baslamak olmaz zaten benim de isler cook cook yogun, aklimizda dursun bi yerlerde nasilsa yaapriz birlikte :D zaten bu yil olmaz benim bu yilin hayli yogun...

hmmm heyecanlanmıştım bir an bu yıl olmaz diyince hocam vade çok uzun oldu gibi ;D ;D ;D neyse gün doğmadan neler doğar :D

Kürşat cığım multijet fiorino var ama yakıt çok anlamlı bekleme hızlı gideceksen 130 u geçince 10.8 yakıyor. :D

red34' Alıntı:
kolay gelsin arkadaşlar... :smiley: güzel bir gezi olmuş ve tabiki olcayto harika pozlar yakalamış.... ;) cemafer sana gecmiş olsun kardeşim...herkesin başına gelir problem değil.....sonunda Kaan kardeşimde aramıza katılmış sevindim.... ;)
kaptan, nerdesin ya....herkez burada bir sen yoksun....İğneada'dan beter bir yere girdik bol bol kulaklarını çınlattık...Allahtan fazla uzun değildi yoksa tüm yanlar zımparaya girmiş gibi olacaktı.... ;D ;D ;D

bu arada fotoğraf işini hanıma ihale ettim....çoğu onun çekimleri, birtek tırmanma resimleri benim.... ;)

pandipieri' Alıntı:
siz fahri urfali ben gercek urfali... :D :D :D
böyle deyip, ne zaman gideriz diye sorup, sonra da işim çok deyip yan çizmek olmaz Serkancığım.....

İzmir'e geldiğimde elinle yapıp yedirirsin, onu bunu bilmem.....Karagöl'de mi yaparsın, Spil'de mi yoksa Ödemiş tarafımı olur, oralarını da sen düşün gari..... ;D ;D

sorma olcayto ya antep yolundan döndüm acil istanbula geldim ....birileri urfa demiş..:smiley: gidelim gidelim benimde seyahatim var o taraflara.... ;) o zaman senin co-pilotu tbr ediyorum... ;D

yok kardeşim sağol... ;) iş ile ilgili bir durum döndüm hemen tekrar düşeceğim yollara.....ama öncelik izmir de.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

SON KONULAR

Geri