Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,886
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Uzun geziler beni düşündüren.FJ 45 ten şikayetim yok ,çokta memnunum.Gerçi pazar günü son parkurda arabamın her tarafı çizildi ama !!!!
yaz gezilerinde yine problem olmaz ama kışın zor

Etiketler

Ahmet bey,
işimiz zor,içime kurt düştü

gezdiğiniz ağır parkur için sizin aracınız basık yani alçak ve uzun.üstadlar daha iyi bilirler ama en azından kırmızı hj60 kadar yüksek olsanız.makasları aksların üzerine alsanız ve 7 8 inç ofset janta geçseniz sizin gondol tadından yenmez bence

tyt.fan' Alıntı:
gezdiğiniz ağır parkur için sizin aracınız basık yani alçak ve uzun.üstadlar daha iyi bilirler ama en azından kırmızı hj60 kadar yüksek olsanız.makasları aksların üzerine alsanız ve 7 8 inç ofset janta geçseniz sizin gondol tadından yenmez bence

Ankarada öyle bir arkadaşımızın bj 60 ı satılık...ama bu 80 kasa işi bambaşka birşey...

Burası kurtlar vadisine dönmüş, vay başımıza gelenler, hayırlar olsun inşallah. :D :D :D ;D ;D
Bu kurtların kemirmesi bitmez, 80 alsan 100 al der, 100 alsan prado al der, onu alsan başka bişey der, der oğlu der.
Allah sağlık versin hepsi olur.

Yok Burak kardeşim,
benim gözüm yükseklerde değil,yüz bana uzak.

Abi 100 ile 80 arasında fiyat olarak çok bi fark yok hatta bazı 80 ler daha pahalı.

vadili' Alıntı:
Yok Burak kardeşim,
benim gözüm yükseklerde değil,yüz bana uzak.

ömer bey siz ikinci araç ve özellikle arazi için düşünüyosunuz bildiğim kadarıyla.45 inizde çok şık biraz üstünde çalışsanız ama sizin aracınız bence fj40.4.2 benzinli istanbula giderken düzdede gidecek vadi ve çevresinde dağları fethederken. ankaradan gezenbilir ailesinden bi gri f40 var burdan okuduğum kadarıyla biraz kaporta boya sorunlu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64406.0

Bakkan' Alıntı:
Abi 100 ile 80 arasında fiyat olarak çok bi fark yok hatta bazı 80 ler daha pahalı.
eeeee, az olacak ki değeri bilinsin.....antika sınıfına girmesi için sayılarının, sayılabiliyor olması gerekir.... ;D ;D

warmaster' Alıntı:
Selamlar herkese nefis bir gezi olmuş etap süper cherokee e bittim harika görünüyor nefis görüntüler vermiş. Gerçi Olcayto abinin
objektifinden hiçbir kare kaçmamış emeğine sağlık abim, Erselciğim hoşgeldin kardeşim er meydanına :D orda olan emeği geçen herkese
teşekkürler.
hoşbulduk erkut abi :smiley:

Ohhh sağ koltuk iyi geldi sanırım :D böreklerde yenmiş bizdeki de şans bu arada gelirken ben bir terrano gördüm gezenbilir logolu 1 kasa mat siyah sen mi
kapladın? aklım sizde kalmıştı kaldığı kadar da var hani :( Şans işte pazar günü yine İstanbul yolundayım yine otel aynı nasipse görüşeceğiz yine

warmaster' Alıntı:
Ohhh sağ koltuk iyi geldi sanırım :D böreklerde yenmiş bizdeki de şans bu arada gelirken ben bir terrano gördüm gezenbilir logolu 1 kasa mat siyah sen mi
kapladın? aklım sizde kalmıştı kaldığı kadar da var hani :( Şans işte pazar günü yine İstanbul yolundayım yine otel aynı nasipse görüşeceğiz yine
Yok abi ben kaplamadım o aracı.sağ koltukda devam abi şimdilik direksiyona geçmeden öğrenecek çok şey var ;) gel abi beklerim mutlaka kırarız muhabbetin belini

pazar günü gerçekten çok güzeldi ama benim aks kesince bütün neşem kaçtı davet için ömer abi çok teşekkür ederim ;D ;D ;D

ama gerçekten siltaş artık bir kabus gibi biryere kadar gidip ;D ;D ;D hadi viçleri aç artık ezber oldu
yeni yerler keşfetmek lazım

mert bu arada teşekkür ederim beni çektigin için ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR