Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,869
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Oyyyy ustaların kralı da geldi :smiley: aks için üzüldüm abi. Halledersin sen .

Etiketler

suzuki ve benzeri araçlarda içinde ideali 1 kişiyle off road yapmak, en fazla 2 kişi. Fazlası her türlü mekaniğe zarar verir ;D

cemafer' Alıntı:
mert bu arada teşekkür ederim beni çektigin için ;D ;D ;D

reca ederim ne demek.. bugün ben seni yarın sen beni..
bu arada benimde vinç komple yanmış :smiley: sizlere ömür yaniii :smiley:
yeni vinç almak gerek... :(

mertozzy' Alıntı:
reca ederim ne demek.. bugün ben seni yarın sen beni..
bu arada benimde vinç komple yanmış :smiley: sizlere ömür yaniii :smiley:
yeni vinç almak gerek... :(
geçmiş olsun....durduk yerde yanmaz ama,...bakımını yapan yanlış birşeyler yapmasın.... ::smiley:

erkut abi merhaba teşekkür ederim birazda kendi aracımızla ilgilenelim dimi abi hep müşteriler kıracak degil dimi abi :-\ :-\ :-\

kürşat abi haklı ofroda ikiden fazla kişiyle çıkılmaz zor yerlere ben bu hafta anladım burak abi üstüne alınma ama gerçekten araba otura otura gittik ;D ;D ;D suzuki zayıf kalıyo diger araçlara göre

suzuki servisi olmasam vx80 hiç düşünmeden alırım ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
geçmiş olsun....durduk yerde yanmaz ama,...bakımını yapan yanlış birşeyler yapmasın.... ::smiley:

Yok yok... yemişler benii :smiley: şase almamış... yani hiç bişii yok.. tertemiz çalışır durumda vincim :smiley:
beklerim araziye :p çekmeyeee... çekilmeyeee... zaman zaman arabaları yanak yanağa öpüştürmeye ;) ;)

Cem geçmiş olsun,
bugün sanayide Cem ve Erseli ziyarete gittim,maşallah işyerleri çok güzel,Allah bol kazanç versin.
Bu arada suzukinin altı fena hırpalanmış.

teşekkürler ömer abi her zaman bekleriz mutlaka çay içmeye yemek yemeye ;D ;D ;D abi bu arada yeni yerler ayarla sen hep ordasın ;D

Oo bu iş çığırından çıktı Cem sen herkesi yiyenbilire davet ediyorsun :D hepiniz bana benzeyeceksiniz sonunda yapma abicim :D Ahh beee şu diyet olmayacaktı size fahri
Urfalı acı sever Erkut efendi den mangal lezzetleri serecektim ama biliyorsun doktor ölürsün dedi. Bir süre zaptedmem lazım kendimi. Olcayto abime de konsantre zevklerin
kralını yaşatacağım. Daha arabayı almadan yeni mangalı maşası alındı ama monte etmedim bile. Ne zaman biter bilinmez ama 36 kilo şart dedi :( Fena.

warmaster' Alıntı:
Oo bu iş çığırından çıktı Cem sen herkesi yiyenbilire davet ediyorsun :D hepiniz bana benzeyeceksiniz sonunda yapma abicim :D Ahh beee şu diyet olmayacaktı size fahri
Urfalı acı sever Erkut efendi den mangal lezzetleri serecektim ama biliyorsun doktor ölürsün dedi. Bir süre zaptedmem lazım kendimi. Olcayto abime de konsantre zevklerin
kralını yaşatacağım. Daha arabayı almadan yeni mangalı maşası alındı ama monte etmedim bile. Ne zaman biter bilinmez ama 36 kilo şart dedi :( Fena.

siz fahri urfali ben gercek urfali... :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR