Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,927
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Bu arada Haydar abi aradı parkura bakmak için,ben çok yoğundum gidemedim.Herhalde bahsettiği yer iki km.civarında .Keşif yaptıktan sonra haberleşiriz.
Yoksa hem keşif hem uygulama aynı anda mı yapsak, ne dersiniz

Etiketler

Ömer abi ben pazar günü FJ 40 la hazırım abi, özledim ihtiyarla oynamayı. Varsa bir düşünce ben gelirim.

vadili' Alıntı:
Bu arada Haydar abi aradı parkura bakmak için,ben çok yoğundum gidemedim.Herhalde bahsettiği yer iki km.civarında .Keşif yaptıktan sonra haberleşiriz.
Yoksa hem keşif hem uygulama aynı anda mı yapsak, ne dersiniz

Burak kardeş bende hazırım,keşif ve uygulama ikisi bir arada mı olsun .Bence denemeye değer.Ben pazara bekliyorum,börekleride söyleyelim Suzan ablaya hazırlasın

vadili' Alıntı:
Olcayto bey " lafın tamamı deliye söylenirmiş " .Ahmet beyle biz birbirimizi ağırlayalım bari
yok Ömer bey, size ve Ahmet abiye birşey demedim.....

bir aks dağıttı-eksoz parçaladı, biri vinci bozdu....o halde oradan yukarı çıkmaları imkansız hale geldi, biz dönüp çekemiyoruz.....sonrasıda dönmek zorunda kaldılar...birbirlerine destekle.... ;)....o bab'dan söylemiştim.... 8)

Tamam Olcayto bey,Burakla konuştunuz mu.Bu pazar programınız nedir.Geçen haftaki arkadaşlar geliyorlar mı, selamlar.

Ömer abi bi netleştirelim telefonlaşırız.

vadili' Alıntı:
Burak kardeş bende hazırım,keşif ve uygulama ikisi bir arada mı olsun .Bence denemeye değer.Ben pazara bekliyorum,börekleride söyleyelim Suzan ablaya hazırlasın

vadili' Alıntı:

acaba Pazar günü işim varmıydı ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D ;D

Tamam Burak kardeşim,
Ahmet bey bence sizin işinizvar pazar günü,geçen hafta bizim geçtiğimiz parkur alacaklı sizden.
sağlıcakla kalın

vadili' Alıntı:
Tamam Burak kardeşim,
Ahmet bey bence sizin işinizvar pazar günü,geçen hafta bizim geçtiğimiz parkur alacaklı sizden.
sağlıcakla kalın

yani önce oraya gir diyorsun doğrumu anladım ... acaba sadece börek etabınamı katılsam..

Aslında doğru,sizin börek alacağınızda vardı,ben unutmuşum Ahmet bey
selamlar

abi börek varsa ben direk yapışırım...
ama bu sefer hesabı ödemek şartıyla ;D ;D ;D

Sizler geldiğinizde Burakla beni böreğin başında bulursunuz herhalde.
Haydar abi aradı,iki parkur konuşmuştuk onları netleştirelim.
Umarım AT lastiklerle oralardan çıkarım,kendinize iyi bakın "olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhaat gibi"

imgfotoğraf.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR