Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,881
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

olcaytogezer' Alıntı:
arkamızdan eğitimde olan araçlar geliyordu, girerler diye tahmin ettik ama girmediler....birkaç kişiyi gömüp bırakırlardı... :smiley:

Tam donanımlı araçlar hariç oraya girmek saçmalık artık, mutlaka bişeyleri kırarlar, hiçbirşey kıramazlarsa tamponlar dodikler filan gider. Belgrad çok kıvamında güzel olmuş ağırlıklı belgrada gidicem ben bundan sonra sanırım :D

Etiketler

Güzel bir gün geçirmişsiniz, tüm ekibi tebrik ederim.

Dikkatimi çeken;

STT lerin bu çamurlarda haddinden fazla etkisiz kaldığı neredeyse her gezide ortada olmasına rağmen neden hala herkes STT alıyor ?

Tempus' Alıntı:
Tam donanımlı araçlar hariç oraya girmek saçmalık artık, mutlaka bişeyleri kırarlar, hiçbirşey kıramazlarsa tamponlar dodikler filan gider. Belgrad çok kıvamında güzel olmuş ağırlıklı belgrada gidicem ben bundan sonra sanırım :D
Yaşil Vadi civarı köy yollarında güzel girişler var..Ömer bey bir etap baksın oraya gireriz.....

Fantastic Light' Alıntı:

Dikkatimi çeken;

STT lerin bu çamurlarda haddinden fazla etkisiz kaldığı neredeyse her gezide ortada olmasına rağmen neden hala herkes STT alıyor ?

arabasını gündelikde kullanan veya uzun yolda yapan kişiler extreme takamaz, taksada ciddi kaza riski taşır. Herşey bir yana arazide muhteşem olan extreme lastikler asfaltta eziyettir.

STT için hemfikir olunan konu en iyi MT lastik olduğu değil, asfaltta en iyi MT lastik olduğudur. Bu yüzden de çok talep görür, AT lastik konforuna yakın konforu vardır. Çamurdada AT den kat kat iyidir.

Fantastic Light' Alıntı:

Dikkatimi çeken;

teşekkürler.....
nispeten asfalt konforu nedeni ve inat yapıp, altımızda agresif lastik varlığını unutarak aksları kırmamak için.....hoş evvelsi ve geçen haftalarda burada insa'lı araçlar bile vinçlemeden geçemedi.....

olcaytogezer' Alıntı:
Yaşil Vadi civarı köy yollarında güzel girişler var..Ömer bey bir etap baksın oraya gireriz.....

şilenin illet bir çamuru var abi, fena yapışıyor , bazı yerlerde resmen seramik çamuru gibi ellerimle zor söktüm çamur parçalarını janttan, su tutmakla filan gitmediler :smiley:

Tempus' Alıntı:
şilenin illet bir çamuru var abi, fena yapışıyor , bazı yerlerde resmen seramik çamuru gibi ellerimle zor söktüm çamur parçalarını janttan, su tutmakla filan gitmediler :smiley:
o konuda haklısın....seramik çamuru gibi değil öyle imiş.....çoğu fabrika kil'i buradan alıyormuş....hatta o kadar değerli imiş ki, sıra bile olduğu oluyormuş.....ama bu derece yoğun Sofular tarafının çamuru diyorlar.....biz geçen sene Cüneyt'lerle gittiğimiz Ömerli tarafına bakalım dediydik.....

olcaytogezer' Alıntı:
o konuda haklısın....seramik çamuru gibi değil öyle imiş.....çoğu fabrika kil'i buradan alıyormuş....hatta o kadar değerli imiş ki, sıra bile olduğu oluyormuş.....ama bu derece yoğun Sofular tarafının çamuru diyorlar.....biz geçen sene Cüneyt'lerle gittiğimiz Ömerli tarafına bakalım dediydik.....

o sofulara off road yaparak girilen bir yer var, sahile çıkıyor, orda zaten bir çamur yapıştı lastiklere akıllara zarar sanki içine tutkal sıkmışlar ;D demek ondanmış

olcayto,
mesaj alınmıştır.Yarın FJ 45 ve BMC işbirliğiyle iki parkura bakacağız.Az önce Haydar abinin yanından geldim.Sağolsun Suzan abla tahinli börek yapmıştı.EE yarın fazla yorulacağız gibi.Kalın sağlıcakla

Abi tahinli börek de hakkaten güzelmiş, en kısa zamanda yemeye geleceğim. Parkur belli olunca FJ40 la gelicem.

vadili' Alıntı:
olcayto,
mesaj alınmıştır.Yarın FJ 45 ve BMC işbirliğiyle iki parkura bakacağız.Az önce Haydar abinin yanından geldim.Sağolsun Suzan abla tahinli börek yapmıştı.EE yarın fazla yorulacağız gibi.Kalın sağlıcakla

bekleriz,haberli olsun ,bu arada FJ 40 merak ediyorum

kendini yok etmeyen bir mesaj bırakayım takip edeyim.
Kaplan desenli cherokee çok yakışıklı olmuş. Maşallah.

olcaytogezer' Alıntı:
Ahmet abiyi oraya sokarsak, bahara da alamayız.....üstünü örtüp çimlenmeye bırakırız doğrudan..... ;D ;D

Olcayto girmeden kendimi size zincirlemeyi düşünüyorum , anca beraber kanca beraber ;) ;) :D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.