Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,869
Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

aozturk' Alıntı:
Olcayto girmeden kendimi size zincirlemeyi düşünüyorum , anca beraber kanca beraber ;) ;) :D ;D ;D ;D
gerek yok abi....bakma sen , takılıyorum.... ;D ;D sen bizi diker, ayrıca üstümüzden meyva bile toplarsın.... ;)maksat dostlarla birlikte olmak, bu olunca her yere gidilir....Dayınında traktörü olduğunu biliyoruz...eh artık ne gam ne tasa...... ;D

Etiketler

etaplar gerçekten çok keyifliydi... eğlenceli, sakin ve bol karın doyurmalı bir gündü..
emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... bol bol çamurlandık... ;D

olcaytogezer' Alıntı:
gerek yok abi....bakma sen , takılıyorum.... ;D ;D sen bizi diker, ayrıca üstümüzden meyva bile toplarsın.... ;)maksat dostlarla birlikte olmak, bu olunca her yere gidilir....Dayınında traktörü olduğunu biliyoruz...eh artık ne gam ne tasa...... ;D

estağfurullah ama artık bende dayanamayacağım veda edeceğim sanırım 60 ıma , bu arada sana komik birşey söyleyeceğim denemede gaza gelince 4 çekere almamışım akşam binince gördüm ..hakkını yemişim benim garibanın.... :D :D :D

aozturk' Alıntı:
estağfurullah ama artık bende dayanamayacağım veda edeceğim sanırım 60 ıma , bu arada sana komik birşey söyleyeceğim denemede gaza gelince 4 çekere almamışım akşam binince gördüm ..hakkını yemişim benim garibanın.... :D :D :D

e abi ben sana söyledim iki çekerdesin diye... sen yok dedin ;D ;D
yok a/t dedin... yok 31" dedin... yok 4 çeker dedin ;)
yani 4 çekerde olsan çok rahat çıkardın orayı :smiley:

Burak da 100 ' ü ile aşk yaşadı ha....hem kum hemde çıkış ..ufaktan olsa bile..

DSC02728.jpg

mertozzy' Alıntı:
e abi ben sana söyledim iki çekerdesin diye... sen yok dedin ;D ;D
yok a/t dedin... yok 31" dedin... yok 4 çeker dedin ;)
yani 4 çekerde olsan çok rahat çıkardın orayı :smiley:

valla söyledin Mert .. özür dilerim senden ve 60 cığımdan :D :D :D

Abi sorma aşk fena..
Aşklar 2 tane olunca ikisi arasında gidip geliyosun.
Bitanesi maceracı, sert, yaramaz (FJ40) , diğeri ise (VX100) ağır abi, güçlü ve olgun.
Yani bu ikisi bekarlık ve evlilik gibi bişey. Onlada olmuyo onsuzda olmuyo. İkisini beraber idare etmek de maddi olarak zorluyo.

aozturk' Alıntı:
Burak da 100 ' ü ile aşk yaşadı ha....hem kum hemde çıkış ..ufaktan olsa bile..

Bende başta olcayto kaptan olmak üzere herkese teşekkür ederim. Çok keyifli idi.

Bakkan' Alıntı:
Abi sorma aşk fena..
Aşklar 2 tane olunca ikisi arasında gidip geliyosun.
Bitanesi maceracı, sert, yaramaz (FJ40) , diğeri ise (VX100) ağır abi, güçlü ve olgun.
Yani bu ikisi bekarlık ve evlilik gibi bişey. Onlada olmuyo onsuzda olmuyo. İkisini beraber idare etmek de maddi olarak zorluyo.

Aynen öyle FJ 40 kıymetini bilen birine gidene kadar yürü bakalım böyle biraz daha gittiği yere kadar :D :D :D

selam arkadaşlar,
sizler kurtlarınızı döktünüz ama ben kurtlandım.Kendime 80 almam lazım.Ankarada ihaleden satılan araçlar varmış bilgisi olan varmı acaba.Birdahaki buluşmada bu işi netleştirmek lazım.

vadili' Alıntı:
selam arkadaşlar,
sizler kurtlarınızı döktünüz ama ben kurtlandım.Kendime 80 almam lazım.Ankarada ihaleden satılan araçlar varmış bilgisi olan varmı acaba.Birdahaki buluşmada bu işi netleştirmek lazım.

oooo Ömer Bey hayırdır...ama haklısın bende düşünüyorum uzun süredir..birkaç tane çıktı elini çabuk tutan arkadaşlar kaptı .. Ankaradakine bakıyorlar..pek fazla şans olduğunu sanmıyorum. ;)

ankaradan başınıza dert alacağınıza burak bey in fj sine bi bakın.gzb plakalı sanırım(gezenbilir)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR