Arama sonuçlarınız

1. KAZAKJR

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Ne güzel fikirler böyle :)neden olmasın???

2. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum teşekkür ederim.Umarım görüşür ,tanışırız.
  3. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Evet,yaklaşık iki hafta önce siteniz ile tanışmış,hatta dostluklar kurmuş ve ilgilendiğim konu hakkında bayağı bilgi sahibi olmuştum.Malum bir Cherokee peşinde idim ve Ankara da bulduğum araç ile Necmi kardeşim benim adıma ilgilendi.Kendisi ile hiç tanışmamış...

4. KAZAKJR

Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) arkadaşlar,aydınlatıcı açıklamalarınıza teşekkürler.Çok işime yaradı.en azından otomatik araç kullanmanın manuelden epeyce farklı olduğunu sizler sayesinde yorumlayabiliyorum. Çünü;Bana göre düz vites araçla yokuşa girerken gaz pedelına basış oranı...
  5. KAZAKJR

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun) arkadaşlar,konuyu Murat usta ile telefonla görüşerek çözdük.Sağolsun gayet sıcak bir yaklaşımla benimle ilgilendi.Eğerki lastik ebatlarının farklılığı dolayısı ile, bahse konu arızalardan herhangi biri oluşsa imiş araş bunu derhal belli...

6. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Sağolasın. Eve aracı bulup sahibi ile kavilleştik.Kısmetse cuma günü devir işlemini yapacağız. Ve bana göre içinde çok hoş hikayeler barındıran bir alışveriş oluyor.KIsmet olurda işi tamamına erdirirsek hikayesini burda uzunca anlatıp başınızı şişireceğim gibi :)

7. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Teşekkürler Burak bey.Beni motive edip cesaretlendiriyorsunuz.Sitedeki tüm dostlara sevgiler.
  8. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum peki ya kumho beyaz yazılı yanak yakışırmı?
  9. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Sen benim feryatlarımı okumadın galiba :-\ 225/70/16 uygunmudur?

10. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Sana öyle geliyor dostum. Yana yakıla bağırtılarımı duymadın galiba? ;D ;D üç lastik aynı ebatta biri değişik.Bende bir panik.Hemen siteye mesajımı attım .Ardından Murat ustayı aradım.( Lastık ölçüleri ile ilgili sitede yazısını okumuş idim.)Aracın senin...

11. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum
  12. KAZAKJR

Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)

13. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum
  14. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Teşekkür ederim.Ben araç sahibinin kardeşi ile görüştüm.Dediğim gibi pek bilgisi yok.Araç sahibinin kendisi şehir dışında imiş.Ancak gereken servise gösterlilebileceğini söyledi. Benim ördüğüm de aravın arkasındaki logo, V8. Yani linkte yazılan bilgilerin...
  15. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Bu linkteki araç ile ilgili görüşüne ihtiyacım var.Araç sahibi konu ile ilgili bilgiye sahip değil.2 sene önce joker galeriden aldığını ve orjinal olduğunu söylüyor.Ancakaracı incelemeye değermi değmezmi bilemiyorum.Görüş ve önerilirini rica edeceğim.

16. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Necmi kardeş.. oradamısın?? Seden bir ricam olacak gibi.. ;D
  17. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Dostlar ,bir araç için görüşlerinize ihtiyacım var. http://www.sahibinden.com/125_000_milde_sahibinden_satilik_grand_cherokee-43WQQaXQQ24624007WQQpXQQdisplayitem linkte yer alan araç beni için uygun gibi geliyor.Ancak görünmez kazalardan korumak için ne...
  18. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum haklısınız,benim durumum neredeyse milyonda bir ihtimal.Aman nazar değmesin. :)(Bu yüzen de bu araçların yakıt durumu beni rahatsız etmiyor. :) :) :)) Özel mesaj içinde teşekkürler.Araşırız nasılsa.. ;D

19. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Doğrusu ya çok,çok memnun olurum.İstanbul da ender rastlanan bir ayrıcalığa sahibim.İşyerim ve evim bir sokağın karşılıklı binalarında.Dolayısı ile saat mefumu olmaksızın hep buralardayım. :) İstanbul a ilk gelişinizde sizi ve yolu benim oralara düşen diğer tüm...
  20. KAZAKJR

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum :)Şu anda Ankara da olmayı çok isterdim.Çok naziksiniz.Teşekkür ederim. İstanbul Suadiye taraflarına yolunuz düşerse beklerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri