Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

TüvTürk Muayene Kabusu (Landcruiser BJ60) !..

Ynt: TüvTürk Muayene Kabusu (Landcruiser BJ60) !.. Umut Bey sizin BJ60'ın yükseltilmiş resimlerini yeni gördüm, ben blog sitenizdeki halini biliyordum. Ben pek çok land cruiser resmi topladım koleksiyon gibi :) sizin BJ60'ın son hali ile googleda, flickrda ve diğer sitelerdeki resimlerin...

2. Vanguard

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Açıkçası yeni kasası gelmese de olur çünkü bir offroad aracı değil crossover tarzı bişeye dönüşmüş sonyıllardaki moda sebebiyle. Ama önceki kasa ve hatta 2002 kasasıyla ilgili çok olumlu şeyler duymuştum. Sitede bu araç bu güne dek pek itibar görmese...
  3. Vanguard

Ranger Kullanan Arkadaşlar Bu Aracı Tanıdınız mı?

Bu araç Ford Everest diye geçiyor ve Asya'da üretiliyor. Tayvan olabilir. Ranger'ın SUV versiyonu. Keşke Türkiye'ye de gelse.

4. Vanguard

Grand Vitara LPG Hakkında

Ynt: Grand Vitara LPG Hakkında Altan Bey ben de sizin gibi düşünmekteyim artık. Eğer araç 4000-5000 cc gibi devasa motora sahip değilse benzinin masrafına katlanabilirim diye düşünüyorum. Hele arka koltukta bir bebek koltuğu da olacaksa 2 misli düşünüyorum. Tamam LPG güvenli çok araştırdım ama...
  5. Vanguard

Ynt: Grand Vitara LPG Hakkında Çok teşekkür ederim, LPG'siz düşünücez artık, bagaj hayli küçülüyor çünkü.

6. Vanguard

Suzuki Vitara XL7 ?..

Ynt: Suzuki Vitara XL7 ?.. Sizin dediğiniz dizel olanı Avrupa'da, 2002-2003 civarı benzinli olanları ise ABD ve Kanada'da çok yaygın. Bu benzinli olan modelleri ABD'de tüketici memnuniyet ödülü almış araçlar. Ben benzinli olanların hard offroad dışında memnun edeceğini düşünüyorum.

7. Vanguard

Arkadaşlar Suzukiler hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece tüm Japon otomobilleri gibi uzun ömürlü olduklarını biliyorum. Benim sormak istediğim Grand Vitaralarda LPG için sadece normal LPG deposu takılabiliyor, stepne boşluğu olmadığı için simit LPG deposu takılamıyor değil mi?
  8. Vanguard

Suzuki Vitara XL7 ?..

Ynt: Suzuki Vitara XL7 ?.. Benim bilgim teorik anlamda, pratik anlamdaki bilgiler tabii ki en iyi sizden gelecek. Bu motor PSA grubunun (Peugeot-Citroen) DW10 kodlu dizel motoru. Şimdiye kadar Citroën Xsara ve Xantia ile Peugeot 306 ve 406, Fiat ve Suzuki tarafından kullanıldı. Aynı motor Ford...
  9. Vanguard

2006 Model Suzuki Grand Vitara XL 7- Diesel

Ynt: 2006 Model Suzuki Grand Vitara XL 7- Diesel Ümit Bey sahibinden de çok daha az kilometre yapmış XL7'ler var bir bakın bence.

10. Vanguard

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri? Bu bilgiler kulağımıza küpe olmalı ve biz yine benzinli takılmaya devam edelim bence :)

11. Vanguard

4 Runner Lpg

Ynt: 4 Runner Lpg Bu iyiymiş işte :) Çok Teşekkürler.
  12. Vanguard

4 Runner Lpg

4Runner yedek lastik boşluğu (stepne) var mı acaba, simit lpg takabilmek için?

13. Vanguard

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri? Verdiğiniz bilgiler çok faydalı gerçekten, çok teşekkür ederiz. Sizin yazınızdan sonra bir arama yaptım. Sahibinden.com'da arattığınızda dediğiniz 2.0 dizel motorlu suzukilerin 2002'den 2006'ya kadar geniş bir zaman, model ve fiyat aralığında...
  14. Vanguard

Suzuki XL7 hakkında

Ynt: Suzuki XL7 hakkında http://www.youtube.com/watch?v=R-3sTYQQorc Bunu izledikten sonra XL7'nin boş bir araç olmadığını daha çok anlıyor insan.
  15. Vanguard

Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar zaten en önemlisi beraber eğlenmek, keyifli vakit geçirmek stresle sıkıntıyla geçen bu kısa ömürde :)

16. Vanguard

Suzuki XL7 hakkında

Ynt: Suzuki XL7 hakkında Sanırım bu kadar çok Suzuki kullanıcısı olmasına karşın XL7 kullanan kimse de yok değil mi?
  17. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Birkaç ay önceki eski muhabbet tekrar canlanmış burada :D
  18. Vanguard

Suzuki XL7 hakkında

XL7 o kadar az dikkat çeken bir araç ki benim bile sonradan aklıma geldi ve onun bir vitara değil de ondan farklı bir model olduğunu daha sonra algıladım. Nette okuduğum kadarıyla her yönden suzuki karakteristiği gösteren bu araç, diğer suzukiler gibi dayanıklı, arazide iyi ve onlara kıyasla...

19. Vanguard

Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar Umut bey 60'la ilgili sorularımız için Allahtan siz varsınız. Peki temiz bir 60 serisi bulunabilir mi, bulunursa fiyat aralığı nedir normalinde?
  20. Vanguard

Karamağara-Yuvadibi Gezisi (18 Nisan 2010)

Ynt: Karamağara-Yuvadibi Gezisi (18 Nisan 2010) Cennet gibi bir yerde harika bir gezi olmuş. İçim açıldı, ofisten, boğucu havasından uzaklaştım bir anda. Çok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri