Arama sonuçlarınız

1. Doğu.

Offroad için CJ 5 mi yoksa CHEROKEE mi ?

Herkese selamlar , Offroad a başlangıç için cj5 lermi daha uygundur yoksa cherokee lermi ? offroad uygun hale getirilirken hangisi daha az masaf çıkarır ? motor masrafı hangisinin daha az olur ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim .. Saygılar ....

2. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) İyi hatırlattın :) Şimdi sana bi link yolluyorum burada casio - pathfinder modellerininin çoğu var ve de fiyatları var orda fiyatlar bazı sitelere göre 3 5 asagı yukarı oynuyor onu sen hangisini almaya karar...
  3. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011) Sevgili gezenbilir ekibi :) Aranıza yeni katılmış olmamla birlikte , bu etkinlik sizler ile geçirmiş olduğum ilk etkinlikti (-İlk ama son olmicak-) . Çok güzel bir etkinlikti . Kamp alanımız oldukça güzel bir...

4. Doğu.

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) artık bende gelebiliyorum :) 01- Zerrin Yiğiter 02- Faruk Dama 03- Anıl Gök 04- Serdar Yurt 05- Ela Küçük 06- Özlem Özdemir 07- Ufuk Ozcelik 08- Doğukan Güngör
  5. Doğu.

Ateş üstünde kullanmalık Metal/Demir KUPA/BARDAK

Ynt: Ateş üstünde kullanmalık Metal/Demir KUPA/BARDAK Özhan Hocam tebrikler :) Gerçekten çok pratik bir ısıtıcı çıkartmışsınız ortaya . Bunu bende denicem :)

6. Doğu.

Yurt Dışından Bıçak Siparişi ?

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? 250 kg a dayanıklı 30 m boyundaki parachute ipleri TR 50 tl , yurt dısında ise 7 8 $ yani bir kaç malzeme alırken böyle ufak tefek şeyleride yanlarına eklemek çok mantıklı .

7. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? gerber multi tool lara baktım yalnız karar veremedim bir türlü , bir sürü çeşit var , hangisi daha yararlıdır anlıyamadım pek . benim bıçak siparişini ben biraz erteliyorum onun yerine geçmesi daha garanti olan şeylerin siparişini vermeyi düşünüyorum ; bir...
  8. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? ben bu bıçağın kullanıcı yorumlarını okumştum amazon.com da bende dusunuyordum bır ara almayı ; benım alma amacım her turlu extreme sartta kullanmaktı yerı gelıcek odun bıle kesıcektım yanı .Kullanıcılarının yorumu bıcak cok saglam degılmıs , bır muddet sonra...
  9. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Emre gerber mp400 ün fiyatı nedir ? Bende öyle bir multi tool çakısı düşünüyordum aslında . Yurt dısından koneynır ıle gumrukten bır sey getıren tanıdıgım olsa : )))) dırekman sılah ısterım kacak :D O derecede hıc bı tanıdıgım yok kardesım wallahı ama ıyı...

10. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Direkman site üzerinden vermiş . Herhnagi bir site aracılığı ile vermemiş siparişi .

11. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Az önce bir arkadasım ile görüştüm ebay dan bir çakı siparişi vermiş ve eline ulaşmış , yalnız topluca olarak 2 3 bıçak siparişi verir isek sorun çıkarabiliceğini söyledi
  12. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? walla ben saatime http://www.nywatchstore.com/ dan bakmıştım Casion Pathfinder PAW-1100 sonra stokta tükendi dedi amazon.com dan takip edip almıştım . En iyi fiyatlar oralarda oluyor benim bildiğim . Hediye paketi yaptırılabilir tabikide veyahutta biz...

13. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Benim ingilizcem oldukça iyi o konuda sıkıntı yok . Tek sıkıntı bu bizim Türkiye gümrüklerindeki anlaşmazlık bende bir kaç parça bir şey alıcam tek bıçak değil eğer gümrüğe takılırsa çok sıkıntı yaratır . Yurt dışında bir çok şeyin alışverişini yaptım daha...
  14. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Selamlar , by-jingless ve sciencepeople yurt dışındaki arkdasıdan haber beklediğimi söylemiştim sizlere . Beklediğim haber sanırım çok daha geç bi süre zarfından sonra gelicek . Büyük ihtimallede olumsuz olucak . Sciencepeople senin dediğin siteden...
  15. Doğu.

Ynt: Ateş üstünde kullanmalık Metal/Demir KUPA/BARDAK Teşekkürler ..

16. Doğu.

Ynt: Yurt Dışından Bıçak Siparişi ? Sciencepeople bilgilendirme için çok teşekkürler . www.amerikadanhemenal.com A üye oldum ve siparişlerimi girip ne kadar tutucagına baktım . Yurt dısındakı arkdasımdan haber beklıyorum ona gore ırtıbat kurucagım sızınle .Bu bır kac hafta ıcınde olucaktır ...
  17. Doğu.

Ynt: Ateş üstünde kullanmalık Metal/Demir KUPA/BARDAK Bu çok faydalı oldu cidden sabahtan beri bakınıyorum ama bir türlü böyle bir şey bulamamıstım peki bunları nereden temin edebiliriz acaba ? Bi adres varmı herhangi bir sitenin ?
  18. Doğu.

Ynt: Ateş üstünde kullanmalık Metal/Demir KUPA/BARDAK Bıçakla ilgili bilgiler çok yararlı oldu dün gece amerikadanonline.com a üye olup fiyat olarak baktım yaklasık bi 25$ sıteye verıyoruz bı 30 dolarda kargoya . Su an yurt dısındakı arkadasımdan haber beklıyorume ger bır haber cıkmaz ıse...

19. Doğu.

Kamp gecelerinde ateş üzerinde su ıstımak ıcın yada sıcak bır seyler ıcmek ıcın ates uzerıne koyulabılıcek metal kupa yada bardak nereden bulabılırız ? Arastırdım bulamadım nette . Bılgısı olan arkdaslardan yardım beklıyorum .. Saygılar ...
  20. Doğu.

Kampta Kullandığımız Malzemeler

Ynt: Kampta Kullandığımız Malzemeler Merhabalara Herkese , Herkesin yazdığı yazıları ayır ayrı okudum . Çok güzel şeyler yazmışsınız . Assos arkdasımızında dediği gibi bu iş hem zevkli bir , hem riskli hemde pahalı . Ben 7 8 yıldır bu işle uğraşıyorum . Kendimi bildim bileli doğaya hayranım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri