Arama sonuçlarınız

1. alperhoca

Benim ZJ; LPG ve Benzini Aynı Anda Yakıyor ?..

Ynt: Benim ZJ; LPG ve Benzini Aynı Anda Yakıyor ?.. Bu termik dediğimiz neydi acaba? Zira benim fanda sürekli çalışıyor. :)

2. alperhoca

Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! Bu jeep'in özgür ruhunu yansıtıyor bence, disiplinsizliği değil :) Disiplin sadece şekille olmaz. Yoksa bak Tofaş fabrikasında herkes tulumla çalışıyor ama ürün ortada :)
  3. alperhoca

ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? Her modelin ilki daha bir gerçek ruhunu yansıtıyor zaten, üzerinde oynandıkça ruhundan kaybediyor.

4. alperhoca

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Aslında her yıl belirlenmiş bir tarihte arabalar arasında bir güzellik yarışması düzenlenebilir. :) Çok renkli geçeceğine eminim :)
  5. alperhoca

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? Aslında dışardan 96 sonrası olan modeller daha bir dik duruyor, ne fark var bilmiyorum ama duruşu daha güzel ama içerden aynı şekilde hissettirmiyor. Gerçi tasarım kişiden kişiye çok farklı yorumlanabilir

6. alperhoca

Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezenbilir'in Bir Numaralı XJ'si Ahh ah rüya gibi, benim beyaz zj ye siyah tampon siyah roof rack vs ayarlayıp siyah beyaz yapayım derken bu aracı görüp 360 derece çark etmiştim. :) Kesinlikle daha güzelini resimlerde görmedim. Canlı zaten göremiyoruz :) Hakkını yemeyelim uluslararası...

7. alperhoca

Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ? Ben nedense 96 sonrası göğüse ısınamadım. 93-95 arası o yayvan göğüs daha şık geliyor bana. Belki de gözümüz alıştığından bilemem :)
  8. alperhoca

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Yanlız sportif, yani bir federasyona bağlı resmi organizasyonlarla, keyfekeder gezileri bence birbirine karıştırmamak lazım. Yoksa ben şimdi 10 tane arkadaşıma hadi pikniğe gidelim desem, orda birinin başına birşey gelse, yada bir...
  9. alperhoca

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 2 inch kitleri kendimiz monte edebilirmiyiz acaba? Sadece takoz olanları tabi.

10. alperhoca

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Jeep tentesi harikaymış :) Acaba nereden temin edebiliriz bilen var mı?

11. alperhoca

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Herhangibir belgeye gerek olacağını sanmıyorum. Çünkü bu gezilerin hiçbirisi çıkar karşılığı, yani maddi katılım olmayan geziler. Sorumluluk doğurması için karşılıklı bir çıkar ilişkisi olması gerekir. Burada site yöneticileri ya...
  12. alperhoca

Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?..

Ynt: Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?.. Deredere Bey aslında isminizi belirtirseniz hitap etmekte sıkıntı çekmeyiz :) Sonuçta artık aynı ailedeniz :)

13. alperhoca

Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ? Tabiki memnuniyetle, bende çok sevinirim. Zaten buralarda öksüz kaldık :) Hatta keşke imkan olsada geniş katılımlı bir karadeniz buluşması ayarlayabilsek
  14. alperhoca

Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ? Aracınız hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim. Bizde Erzurumdayız, bu yaz sizin oralara gezi düzenleyeceğiz fırsatınız olursa sizde aramıza katılırsınız, görüşme fırsatı buluruz.
  15. alperhoca

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. iddia ediyorum bunu Alfonse bile ilk kez duymuştur :)

16. alperhoca

Ynt: Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?.. Almadan önce mutlaka bir sevisten expertiz isteyin. 50-100 tl önemli değil a dan z ye baksınlar size çıkarabileceği masraflarını söylesinler. Birde yine bu bölümde Ergun Bey tarafından, aracı almadan önce bakılması gereken konuları gösteren bir...
  17. alperhoca

Ynt: Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?.. Dün bu konu alınacak diye açılmıştı sanki ??? Dere bey daha birkaç gün önce jeep alıcam yardım edermisiniz diyodunuz, hangi ara aldınız da satıyosunuz anlamadım valla ???
  18. alperhoca

Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?..

Ynt: Check Engine Işığı Sürekli Yanıyor ?.. Şok oldum valla mors alfebesi gibi :) Bakalım daha neler öğreneceğiz :)

19. alperhoca

Jeep Patriot

Ynt: Jeep Patriot Sanki orjinal şekli ile fazla oynama töleransı yok gibi gözüküyor şekil itibariyle.
  20. alperhoca

95 Grande Cherokee 5.2'nin Gaz Pedalı ?..

Ynt: 95 Grande Cherokee 5.2'nin Gaz Pedalı ?.. Sanki gaz pedalı orjinal değil gibi, belki kullanım zorluğu bundan kaynaklanıyordur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri