ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,370

ZJ'lerde göğüste köşeli sert hatlarmı, yuvarlak hatlarmı gözde..... 93-95 arasında Jeep karakterine

• 93-95 Sert köşeli hatlara sahip göğüs

Kullanılan: 14 41.2%
  • 96-98 Yuvarlak hatlara sahip göğüs

Kullanılan: 20 58.8%

• Kullanılan toplam oy
    34
Ynt: ZJ'lerde Göğüste Köşeli Sert Hatlar mı, Yuvarlak Hatlar mı Gözde ?

alperhoca' Alıntı:
Aslında dışardan 96 sonrası olan modeller daha bir dik duruyor, ne fark var bilmiyorum ama duruşu daha güzel ama içerden aynı şekilde hissettirmiyor. Gerçi tasarım kişiden kişiye çok farklı yorumlanabilir

İşte asıl mevzu bu kişiden kişiye değişmesi çok doğru dedin hocam.

Etiketler

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Aslında bu görüşüne katılıyorum nispeten de olsa ama bizim araçların yeni kasasının ön paneli mi kötü mü şimdi ?

Kötü demek yanlış olur. Ama kötüye gidişin sinyali diyebilirim. (Tabi benim fikrim)

alpaslanepli' Alıntı:
Kullanışlılık anlamında ok. Teknoloji hayatı kolylaştırmak için bilimsellikle ilerliyor. Dolayısı ile muhakkak daha kullanışlı. Ama estetik dedikmiydi ne yazık ki yeni nesil araçlar fakir bu hususta. Ruh yok be abi.. Bende 69 model 115 kasa mercedes vardı. Kemik direksiyon, metal ayna, kelebek camlar. Yemin ediyorum sattığım gün ağladım. Eşim kızdı satmasaydın o zaman diye. Ertesi gün arayıp geri istedim. Vermedi adam :'(
Ama son iki yılda Nissan Almera, pejo 206 gibi toplamda4 tane yeni nesil araç sattım. Ardıma bile bakmadım.
Ne kadar eski o kadar ruhlu! :smiley:

O zaman ZJ' de 93-95 Öyle değilmi....!

Dikkat::::::: bu konu çok hassas.....!!!!!
Aslında iki model arasındaki net tercih ortaya çıkyor......!!!!!!!!!!!!!!!

Her modelin ilki daha bir gerçek ruhunu yansıtıyor zaten, üzerinde oynandıkça ruhundan kaybediyor.

KÖŞELİ...!!!!!!!!!!!!!!!!

alperhoca' Alıntı:
Her modelin ilki daha bir gerçek ruhunu yansıtıyor zaten, üzerinde oynandıkça ruhundan kaybediyor.

DEMEKKİİİ; ÜZERİNDE OYNANMAMAK GEREKİYOR...!!!!!!

alperhoca' Alıntı:

Kesinlikle!..
Çünkü aradan geçen yıllarda aynı kasayı üretmeye devam eden otomotivciler araçları makyajlıyor. Bunu bir zaruriyet olarak görüyorlar. Aynısı olmamalı! Peki ne yapmalıyız? diyorlar ve en başta bir bütün olan tasarımı bozuyorlar. Bu bazen zorlama olduğu için kötü sonuçlar doğuruyor. Bütünlüğü bozuyorlar çünkü.
Ford Mustang'leri hepiniz bilirsiniz. 64-69 arası mükemmel. 70 ten sonra eh işte 80 ve 90 larda iğrenç.. Oynaya oynaya ne hale soktular efsaneyi...

Ankete Hiçbiri Seçeneği Konmamış, büyük eksiklik ;D

şimdiiii benim için en güzel zj ikisinin harmanlanmış kırma hali oluyo, pek tabi ortada böyle bi model yok, o nedenle tarif etmek istiyorum, efendim dışı için 96 ve sonrası, 16 inch jantlar daha güzel, etek altları daha güzel, ızgarasının uzun oluşu da daha güzel, çıtalarının olmayışı da daha güzel..
içi içinse tartışmasız 95 ve altı. şöyle ki keskin, sert göğüs öteki hafiften karakterini kaybetmiş kokpite göre çok çok daha güzel, hem çok lüks, hem daha amerikan, hem daha frapan (betimlemeye gelll)
hele ki bide puf koltuk kombinasyonu varsa, içerde kullanılan renk koyu tonlar değilse içi en son model üst sınıf arabayla kapışır 95 ve altının. öylede elit durur
evet :D

Bir yığın para verilip alınan evlerin içini nasıl dekore ediyorsak, araçlarında içinin kendimize hoş gözükmesini istemek kadar doğal bir şey olamaz.

Kişiden kişiye farklılık gösterse dahi, eskilerin daha hoş olduğunu söylemeden edemeyeceğim.
Belkide alışkanlıklardan vazgeçmesi zor geliyor kimbilir.
Örneğin ben G.Cherokeede WJ nin kokpitini WK dan daha çok beğeniyorum. Malzemesi bakalit türü olanlar ise hiç şık değil.

Ama bir gerçek varsa, Amerikalılar kokpit kalitesini ve dizaynını Almanlar kadar iyi yapamıyorlar. Japonları saymıyorum bile.
Ben sürücü odaklı kokpit tasarımlarına oy veririm :smiley: Maalesef günümüz otomotiv sektörü sürücü odaklı kokpit tasarımını bıraktı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR