Arama sonuçlarınız

1. alperhoca

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Yanlız Ergun Bey'in çekimlerindeki arabalar geçtikten sonra gelen egsoz sesleri çok güzeldi :) Hem de çok keyifli bir şekilde :)

2. alperhoca

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Ergun Bey harikasınız :) :) :)
  3. alperhoca

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) V8 sesini çok güzel tasvir etmişsiniz bravo :) Aslında hazır bu kadar jeep i bulmuşken, keşke arabaları bir yerde toplayıp gaz verirken çıkan o ses kaydedilseydi, harika bir senfoni olurdu. :)

4. alperhoca

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Hakan bey elinize sağlık, biz geziye katılamayanların gazını aldınız valla :)
  5. alperhoca

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Uğur hoşgeldin, bence tez zamanda arabana bir nazar boncuğu tak :)

6. alperhoca

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Fotolar, fotolar pls. Öldük meraktan koyuverin gari şu fotoğrafları :)

7. alperhoca

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Anlaşılan gezi çok güzeldi, gece kalıp yarın devam etmeye mi karar verdiniz? :) Nerdesiniz millet öldük meraktan valla.
  8. alperhoca

1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu Geçen hafta radyatörcüye gittim, radyatörü açtırıp komple bir temizletmek için. Radyatörü görünce adamın aklı uçtu. :) Dıştan yarısına kadar kurumuş çamurla sıvanmış, içerden ise nerdeyse tamamen tıkalıydı. İçinden bir ben çıkmadım. Küf pas...
  9. alperhoca

1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu

Ynt: 1999 Model Grand Cheroke 4,7 ltd. Hararet Sorunu O mesajı yazdıktan 1 hafta sonra sanayide bir ustaya götürüp termostata bir bakmasını istedim. Hortumu sökünce ne görelim? Termostat yokkk :) Ben İstanbul'da arabayı aldıktan sonra tüm yağlarını filitrelerini ve termostatı alıp ustaya...

10. alperhoca

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ahhh ah bi biz kaldık uzaklarda :(

11. alperhoca

Meraklısına Cherokee ZJ için İnfinitty CD Player

Ynt: Meraklısına Cherokee ZJ için İnfinitty CD Player Alfonse bu senin aradığın gibi bir şey olabilir. Aradığın bütün özellikler var :) Ben az evvel bunu sipariş verdim :) İnşallah yuvaya oturtturabilirim :)...
  12. alperhoca

Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak?

Ynt: Jeep'lerimiz Daha Ne Kadar Ucuzlayacak? Belki yeri burası değil ama konusu geçmişken sormak istedim, muayene süresi 2 yıla ne zaman çıktı acaba biliyormusunuz? Ben 2008 Kasım ayı sonunda yaptırmıştım ama 1 senelik yaptılar.

13. alperhoca

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II audi Zeki Alasya mı? Metin Akpınar mı?
  14. alperhoca

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı Valla Lada ekonomiktir diye düşünüyordum ama benim aracım 5.2 motor 8 silindir olmasına rağmen uzun yolda 14-15 lt lpg yakıyorum. Arazide 20-25 lt ye kadar çıkabiliyor. 12.5 lt 1700 cc bir araç için baya yüksek bir rakam. Belki sıralı sistem veya düz sistem olması...
  15. alperhoca

Trabzon Sazalanı Damlıköy Bölgelerine Haftasonu Gezisi (15-16-17 Mayıs 2009)

Ynt: Trabzon Sazalanı Damlıköy Bölgelerine Haftasonu Gezisi (15-16-17 Mayıs 2009) Rize ve Artvin taraflarına Haziran ayı içerisinde biz de planlayacağız inşallah.

16. alperhoca

Detroit Diff Lock Hakkında Bilgi

Ynt: Detroit Diff Lock Hakkında Bilgi Hakan selamlar. Yazın arabayla gelde kapıştıralım azcık yaylada :)
  17. alperhoca

Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

Ynt: Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ? Eğer sadece gezinti,av,balık düşünüyorsan ve şehirde de sıkça kullanıcam diyorsan lada ya da suzuki önerebilirim. Servis ve bakım sıkıntısı çekmezsin. Ha arada biraz zorlu arazilere girecem, ilerde yükseltip gerekli ekipmanları ilave edicem, arada...
  18. alperhoca

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ 1-2 tanede ben koyayayım barim :) [attachment=1][attachment=2]

19. alperhoca

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. Daha önce net bir şekilde yakıtı ölçememiştim. Geçen hafta Trabzon gezisinde ölçme fırsatı buldum ve inanamadım. 80 tl lik gazla 350 km yol yaptım(Erzurum'da gaz 1.62 tl). Daha önce 23-25 krş diyenlere gülüyordum. Ama benim sarfiyata...
  20. alperhoca

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. Kapak contalarında kaçak varsa, hissedilir bir çekiş kaybı olması lazım. Termostatın ortalama olarak kaç derecelik olması gerekiyor? Ben 88 derecelik taktım dün, acaba çok mu yüksek diye kafama takıldı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri