Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deredere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,475

deredere53

Kamp I
Yer
ARDEŞEN
slm arkadaşlar epey zaman sızı izliyorum konfora ve görsellige önem veren biriyim sıze rizeden katılıyorum .araclar hakkında bilgim yok ve kırsal bölgede yaşadıgımızdan en az sorunlu arac almak isterim bana yardım edersenız sevınırım ve sızı rizeye davet ederim saygılar

Etiketler

Ynt: Araç Alacağım, Ne Tavsiye Edersiniz ?

Kullanım maksadınız bu konuda önemli bir etkendir. Arazi asfalt oranınız ne olacak bunu belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Birde fiyat tabiki bütçe aralığınız nedir..

slm fiat araligi 10 20 arası ama bende arac iköinci arac olarak duracak ben onla ugraşacam daga bayıra yaylaya gıdecem ama şehırdede gezecem
aslında fıat cok da önemlideyıl sadece bunla bu işe alışacam sonra degıştırırım

onları nerde bulabılırım ve mödeli ne olsun dıkkat etmem gereken konular ne olmalıfıyatlardan haberın varmı ne kadar vermelıyım

xj herzaman için favorı ve iş yapacak eylenceli bi makinedir zj bence bıraz fazla arazi için lüx istersen
karadenizde sıkıntı yaşamaz bu makineler bence

Eğer sadece gezinti,av,balık düşünüyorsan ve şehirde de sıkça kullanıcam diyorsan lada ya da suzuki önerebilirim. Servis ve bakım sıkıntısı çekmezsin.
Ha arada biraz zorlu arazilere girecem, ilerde yükseltip gerekli ekipmanları ilave edicem, arada birde sportif olarak offroad yapıcam derseniz, 93-98 arası Jeep Grand Cherokee veya cherokee sport (zj, xj dediğimiz modeller) alın derim. Bakım için ya da tamir için en fazla Trabzon'da işinizi rahatlıkla görebilirsiniz.

ZJ kasa denilen grand cherokee jeep sizin aradığınız fiyat aralığındaki en donanımlı en lüks en tatmin edici araçtır. Bazılarının dediği gibi fazla elekronik aksam var şehir jipidir o gibi elinde kalır gibi söylemler kulaktan duyma aslı astarı olmayan şeylerdir. Arazi kabiliyeti yükseltir. Şehir içinde inanılmaz keyifli bir araçtır. en çok tutulan versiyonu 5.2 denilen yaklaşık 230 beygir gücünde olan versiyonudur. Yok 5200 cc yetmez derseniz 5900 cc olanı vardır. Ancak 20 bin liraya temizini bulmak o kadar kolay olmayabilir. 16-20 arası başınızı ağrıtmayacak bir 5.2 rahatlıkla bulabilirsiniz. 94 model altı bulursanız vergisi yıllık 800 civarıdır.

XJ kasa daha sade donanımlı olan bir jeep tir. Arazi kabiliyeti mükemmel düzeydedir. Daha düşük motor seçeneği ile biraz daha ekonomiktir. Vergiside bir alt dilimdir. Konfora yönelik donanımları ZJ kasaya göre eksiklikleri vardır. Ancak arazi canavarı yaparım derseniz daha elverişlidir. 15-20 arası tertemiz bir XJ bulabilirsiniz..

Tabi JEEP sayfasına konu açtığınız için cevabimida JEEP markalarıyla verdim. Tecrübe kazanayım konfor önemli değil ikinci arabam görüntü ve konfor tatminine ihtiyacım yok. Arazide vurup kıracak araba arıyorum diyorsanız. Sizin bölge şartlarını düşününce ve ucuz parça sade donanım baş ağrıtmayan problemler eklenince farklı marka olarak kesinlikle Lada Niva derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR