Meraklısına Cherokee ZJ için İnfinitty CD Player

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,706

alpaslanepli

Zirve
Yer
istanbul-bahçelievler
Kurduğum ses ve görüntü sistemi dolayısı ile boşa çıkan infinitty cd playerımı satıyorum. İlgilenen arkadaşlara gerekli kolaylık yapılır. Boşta kaldığından veriyorum. Bir sebeple orjinal teybinden yoksun olan ve orjinalin kıymetini bilen birine gitmesini isterim. Bu sebeple fiyat yazmıyorum. Teklifinizi yapınız ben gerekli kolaylığı yaparım.

Etiketler
Ynt: Meraklısına Cherokee ZJ için İnfinitty CD Player

Sıfırı ne kadar arkadaşlar. Bilen varsa yazsın, ona göre fiyat kıralım :smiley:
Pazarlık Sünnettir.... :smiley:

Hah....! bu iyi oldu işte, bir arkadaşım arıyordu hiç bir yerde bulamadı, ona haber vereyim.... 400,- TL'ye kadar arıyordu...
Her şeyi ile çalışır vaziyettemi?

beatrix' Alıntı:
Hah....! bu iyi oldu işte, bir arkadaşım arıyordu hiç bir yerde bulamadı, ona haber vereyim.... 400,- TL'ye kadar arıyordu...
Her şeyi ile çalışır vaziyettemi?

Ben malum alışveriş sitelerinin birine ilan verdim. Orayada 400 TL yazdım.

Çalışma prformansına gelince,
Ben bu siteye satış için üye olmadım neticede profilime bakıp aktif bir üye olduğumu görürsünüz. Bu sebeple pazarlamacı ağzı yapıp üç kuruş için tatsızlık çıkaramam. Evet teyp kullandığım her şeyi çalışan sebebini ilk mesajda belirttiğim üzere sattığım bir ürün. Ama malumdur ki bu player 93 model ZJ kasa Grand cherokee'min teybi yani o yıl bu yıldır kullanılıyor. Her cd playerda olabileceği gibi bununda lensinin arada bir temizlenmesi gerekiyor bazen cd'yi taktığımda okumadığından tekrar çıkarıp bir daha takıyorum o zaman okuyordu. lensinin yorgunluğu dışında hiç bir problemi yok.
Saygılarımla...

Piyasada rastladıklarımın hepsi bozuk zaten, doğaldır lens mens...
Bende bunun kasetlisi vardı...
Kaseti kabul etmiyor, hep geri veriyordu....
Ankaranın lüks bi semtinde senelerdir tanınmış, sağlam bi audio cuya tamirini sodum...
Parçalar 75 gibi, sana 100 e patlar yaparız dedi....
Çok eskiden tanıdığım elektronikçi bi abime götürdüm....
O 75 denilen parçaları 15 liraya getirtti, bana toplam 30 lira versen yeter dedi...
Elini öptüm 50 lira verdim! :smiley:
Gerçi şimdi radyosu tek tek attığı ve kasetli olduğu için çıkardım, benim durumum yok, alamam.... daha ucuz bişey arıyorum....
(Alpaslan şimdi hediye etmeye kalkcan bana, biliyorum, kabul edemem, sağol :smiley:)
Sonuçta,
Her sorunumuzda olduğu gibi adam gibi usta bulunabilirse her şey uygun rakama halloluyor...
Bence bundaki sorunda çok basittir....
Kulaklarıda kırık gördüğüm kadarıyla, o da basit, düşünenler dert etmesin, Alpaslan bile yapabilir belki isteyen olursa, bu tür tamiratlarla uğraşıyor...
Tavsiye ederim... araştırdım biraz...
Kullanılmışlarına 500 felan istiyolar genelde...
400 iyi rakam, daha pazarlığı var bu işin :smiley:

ben bir yerde 200 liraya buldum almadım, ne 400 arkadaşlar bugün DVD li teyipleri veriyolar o paralara herşeyide sapa sağlam çalışıyordu :D

ates' Alıntı:
ben bir yerde 200 liraya buldum almadım, ne 400 arkadaşlar bugün DVD li teyipleri veriyolar o paralara herşeyide sapa sağlam çalışıyordu :D
O 200 lira olanın içi boş, hış o hış :smiley:.... 400 lira olanlarında markası "Infinity" değil...
YuMaTu felan... "Yusuf Mahmut Tuncer" :smiley:

yooooo hiçte yusuf mahmut tuncer değil di o 200 liraya verilen!!!! hatta aracıma takıldı, orjinal teybi bizim aracın yani infinity ben az daha alıyordum sonra vazgeçtim , çünkü bu adam bizim araçlarımızın çıkma işini yapıyordu ben başka birşey daha sordum onada 150 diyince bende kızdım o parayı etmiyecek bişeydi bende madem öyle deyip söktürdüm teybi :D

Bence özellikle 93-95 arası ZJ'lerde göğüste kendi orjinal ses seti haricinde hiçbir şey durmuyor orada, Kendi ses sistemi sadece ses kalitesi olarak değil görüntü olarakta göğüste tamamlayıcı bir unsur. Ben şahsen hiçbir zaman kendi orjinal setini başka bir sete değişmem. Sırf bu nedenlede ne olur ne olmaz sonra parçasını falan bulamam diye birtane daha çıkma bulup almıştım ve duruyor bir kenarda, yedekleme olsun parçaları lazım lur değiştiririm diye.

beatrix' Alıntı:
Bence özellikle 93-95 arası ZJ'lerde göğüste kendi orjinal ses seti haricinde hiçbir şey durmuyor orada, Kendi ses sistemi sadece ses kalitesi olarak değil görüntü olarakta göğüste tamamlayıcı bir unsur. Ben şahsen hiçbir zaman kendi orjinal setini başka bir sete değişmem. Sırf bu nedenlede ne olur ne olmaz sonra parçasını falan bulamam diye birtane daha çıkma bulup almıştım ve duruyor bir kenarda, yedekleme olsun parçaları lazım lur değiştiririm diye.
Ben değiştiricem std büyüklükte bişeyle ama, keşke buna ihtiyaç duymasaydım.....
Sub çıkışı istiyorum, usb girişi istiyorum, mp3 çalsın istiyorum, radyosu tek tek atmasın istiyorum, uzaktan kumanda istiyorum, kafası çıksın istiyorum....

Ama Ergun bey' e sonuna kadar katılıyorum....
Infınıty gold çok güzelllll, en güzellll, en yakışan........
Hemde orjinalliği bozmuyorsunuz, prim yapıyor....
Ben orjinali saklıcam, satacak olursam Zj' mi, değerine değer katar....

Alfonse' Alıntı:
Ben değiştiricem std büyüklükte bişeyle ama, keşke buna ihtiyaç duymasaydım.....
Sub çıkışı istiyorum, usb girişi istiyorum, mp3 çalsın istiyorum, radyosu tek tek atmasın istiyorum, uzaktan kumanda istiyorum, kafası çıksın istiyorum....

Yarın bir gün satılırsa diye elde tutmakta çok mantıklı tabi. Araç orjinal haliyle her zaman daha kıymetlidir..
Ama Allah mecbur etmesin ben ZJ'mi asla satmayı düşünmediğim için dert etmiyorum..

Alfonse' Alıntı:

Alfonse bu senin aradığın gibi bir şey olabilir. Aradığın bütün özellikler var :smiley:
Ben az evvel bunu sipariş verdim :smiley: İnşallah yuvaya oturtturabilirim :smiley:

http://www.hepsiburada.com/universal-kx-3500dvd-cd-wma-mp3-mp4-dvd-calar-3.6-tft-am-fm-rds-445-w-tv-tuner-usb-sd-mmc-/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otunkx3500

alperhoca' Alıntı:
Alfonse bu senin aradığın gibi bir şey olabilir. Aradığın bütün özellikler var :smiley:
Ben az evvel bunu sipariş verdim :smiley: İnşallah yuvaya oturtturabilirim :smiley:

http://www.hepsiburada.com/universal-kx-3500dvd-cd-wma-mp3-mp4-dvd-calar-3.6-tft-am-fm-rds-445-w-tv-tuner-usb-sd-mmc-/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otunkx3500

%55 indirim enterasan
Bende mi yapsam :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR