Arama sonuçlarınız

1. alperhoca

Cherokee Modifikasyonları ve İlgili Linkler !..

Ynt: Cherokee Modifikasyonları ve İlgili Linkler !.. Burada güzel uygulamalar var, işin güzel yanı satılık ollmaları ;) http://www.rustysoffroad.com/

2. alperhoca

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Arka tampon için ilham verebilecek güzel bir örnek: Şahsen ben bunu yaptırmayı düşünüyorum.
  3. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ aha ha evet bahsettiğim araç bu olabilir :) gerçekten çok şık

4. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Aslında ben de öyle düşünüyordum, fakat Kartalkaya gezisinin fotolarında beyaz bir XJ gördüm şiir gibiydi. Tamamen beyaz aksesuarlar tercih edilmişti. O fotoları gördükten sonra tekrar düşünmeye başladım :)
  5. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Önder Bey' in aracı gerçekten çok şık ve fonksiyonel. İnşallah beyaz versiyonu bize kısmet olur. Ben de şu an tampon araştırıyorum ama karar veremedim. Beyaz kasaya, beyaz tampon mu yoksa siyah tampon, siyah roof rack...

6. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Aradaki fark bulundukları mekan bence :)

7. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ İnşallah 2 sene sonra ben sizlerin yakınında olacağım :) O zamana kadar burada idare vaziyetleri :)
  8. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ :) Gaza geldim şimdi. 2-3 hafta sonra Palandökendeki karlar tamamen erisin, bi zirve yapmak şart oldu :)
  9. alperhoca

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Çamurlu olması şart mı :) İnşallah 2-3 haftaya çamurlanır :) [attachment=2]

10. alperhoca

ZJ İçin Sağlam, Odun Gibi Bir Tampon mu Arıyorsunuz?

Ynt: ZJ İçin Sağlam, Odun Gibi Bir Tampon mu Arıyorsunuz? Üstüne oyma ile bi de maşallah yazdın mı tamamdır :)

11. alperhoca

Jeep Panjurlarındaki Izgara Sayısı ?..

Ynt: Jeep Panjurlarındaki Izgara Sayısı ?.. 93-95 arası Grand Cherokee lerde 8 ızgara, 95-98 arası olanlarda 7 ızgara vardır. Baya bi araştırmıştım ebay den :)
  12. alperhoca

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. Acaba rakım yakışı ne kadar etkiliyordur? Ben 1950 m rakımda şu an 35 kuruş civarı yakıyorum, rakımdan dolayı normaldir diye düşünüyorum (ya da kendimi kandırıyorum :) ). Tabi bu rakam kış aylarında 40 kuruş ve üstünde olabiliyor.

13. alperhoca

Şile - Hacıllı Civarı Off-Road Keşif Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı Civarı Off-Road Keşif Gezisi (26 Nisan 2009) Çok keyifli geçtiği belli oluyor, paylaşım için teşekkürler
  14. alperhoca

ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?..

Ynt: ZJ'ye Hangi Marka LPG Taktırmalıyım? Hangi Ustaya?.. Hayırlı olsun aracınız. Ben geçen sene KME marka LPG taktırdım. Yaklaşık 2000 TL ye maloldu ve hiç bir problem yaşamadım. İyi montaj yapabilecek biryer bulduktan sonra KME yi tavsiye ederim. Montaj sonrası hizmetlerinden de çok memnun...
  15. alperhoca

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Valla dört ayak üstüne düştün :)

16. alperhoca

Fabrikası Jeep'inizi Geri Çağırdı mı Acaba ?..

Ynt: Fabrikası Jeep'inizi Geri Çağırdı mı Acaba ?.. Ergun Bey yanlış mı anladım, aracınızda otomatik vites sensörü bulunmuyor mu? Lakin bende de yok, taktırmam lazım diye düşünüyordum. Yani adı geçen parça düşündüğüm parça ise benim aracım vitesteyken de marşa basınca çalışıyor. Otomatik vites...
  17. alperhoca

2. Defa Muayeneye Giderken Gereken Belgeler ?..

Ynt: 2. Defa Muayeneye Giderken Gereken Belgeler ?.. Arkadaşlar ben muayeneyi 2008 Aralık ayında yaptırdım, ama 1 yıllık yaptılar. Bende o zaman sürenin 2 yıla uzadığından birhaberdim. Acaba ne zaman çıktı bu kanun bilen var mı? Tekrar gidip şikayette bulunsam 2 yıla uzatabilirmiyim?
  18. alperhoca

ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?..

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. Kilit var mı, yok mu anlamak için arka tekerlekleri kaldırıp çevirdim. Soldan çevirdiğimde sağdaki tekerlek dönmedi, aksi istikamete de dönmedi yani sabit kaldı. sağ tarafa geçip ordan çevirdim, 1-2 tur atıp hafif bir çatırtı geldi ve diğer tekerlek...

19. alperhoca

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Alfonse, alem adamsın valla :) Ama ben "limitli kaydırmalı diferansiyel" ifadesini sevdim :) Sonuçta konuşmalarımın da çoğunluğunda Türkçe ifadeler kullanmayı tercih ediyorum.
  20. alperhoca

CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki

Ynt: CJ Aracınız Orijinal mi ? Araç Sorgulama Linki ZJ leri de sorgulatabileceğimiz bir adress mevcut mu acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri