alperhoca
Kamp I
Ynt: Fabrikası Jeep'inizi Geri Çağırdı mı Acaba ?..
Ergun Bey yanlış mı anladım, aracınızda otomatik vites sensörü bulunmuyor mu? Lakin bende de yok, taktırmam lazım diye düşünüyordum. Yani adı geçen parça düşündüğüm parça ise benim aracım vitesteyken de marşa basınca çalışıyor. Otomatik vites sensörü sanırım bu işe yarıyordu, vitesteyken ya da frene basmadan arabanın çalışmasını engellemek.
Eğer bahsedilen parça bu ise, gittiğimizde servis ücretsiz mi değiştirecek?
beatrix' Alıntı:Bu konuyu biliyorum, netten bakmanıza gerek yok, herhangi bir jeep yetkili servise telefon açın (Mesela Master service ) şase numaranızı verin, bilgisayardan bakıp size söylerler. Ancak bir durum var; eğer çağırılacaksa (ki beni çağırdılar) yapılacak işlemden sonra vites kolu geçişleri çok sertleşiyor ve birçok kimsede bu işlemden sonra şikayetçi oldu. Servis "ben yaparım, ücretsizde değiştiririm ama tavsiye etmiyorum der." Kaldıki önemsiz bir parça. Ben bugüne kadar o parçasız (veya hatalı parçayla) yaşadım....![]()
Ergun Bey yanlış mı anladım, aracınızda otomatik vites sensörü bulunmuyor mu? Lakin bende de yok, taktırmam lazım diye düşünüyordum. Yani adı geçen parça düşündüğüm parça ise benim aracım vitesteyken de marşa basınca çalışıyor. Otomatik vites sensörü sanırım bu işe yarıyordu, vitesteyken ya da frene basmadan arabanın çalışmasını engellemek.
Eğer bahsedilen parça bu ise, gittiğimizde servis ücretsiz mi değiştirecek?