Selamlar ,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24750.0 bu linkte konuyu baya tartışmıştık .
Çok teşekkürler, ben bu konuyu atlamışım.
Ben yine yazdıklarımı tekrar edeyim . BRC kullanıyorum . Kiti araca ben taktırdım . Şimdiye kadar çok memnnum ne ayar ne montaj sorunu yaşadım .
Siz de Ankara'dasınız galiba? Akgün ustaya sordum, Prins'ten sonraki tercih olarak BRC'yi söyledi. Herhalde benim de Prince olmazsa ikinci tercihim o olacak. Ama BRC 'nin tıkırtı falan yaptığını söylüyorlar ama? ne dersiniz? Rahatsız edici bir ses yapıyor mu?
LPG taktırıken mutlaka markanın yetkili servisini tercih etmeni öneririm . Yoksa sanayiye gittin mi heryn LPG ci ve hepsi her markayı takıyor .
Aynen! ben de farkettim. Mutlaka tavsiye ile gitmek lazım. Siz nereye taktırdınız? Telefon / adres verebilir misiniz? bir de özelden kaça taktırdığınızı yazabilirseniz sevinirim.
Kalite daha yüksekmiş prinste ama nedir bu kaliteyi sağlayan unsur faydası hangi noktada görülmektedir ksımı beni atmin etmedi . Eh arada da 1000 liradan fazla fark vardı ... Bunların benim görşüm , bende oluşan intiba tabi ...
Ustaların söyledikleri beni de hiç tatmin etmedi. Prince yapan usta daha fazla güvenlik olduğunu, ayrıca diğerlerinde de Doğal Gaz kullanılabilir yazdığı halde bir tek Prince'in buna uygun olduğunu falan söyledi. Diğerlerinin hepsi birbirini kötüledi. Birisi Prince'in kendi şamandırası yok, iyi değil dedi... falan filan. Bilgi fazla yok, olan bilgiler de pek inandırıcı değil.