Arama sonuçlarınız

1. marif01

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. PARDON O NE yaaaaa...!!!!!!!!! :D :D :D ?????????? Şaka gibi :P

2. marif01

Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar)

Ynt: Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar) Kupadan çekmeyiz artık cj leri.. ;D 1.bölüm 2.Bölüm koptum yaaa adamlar aracın derisini yüzdüler resmen yaa :D :D Bi çekiyolar aaaa arabanın yarısı yok :D
  3. marif01

Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar)

Ynt: Araç Kurtarma Operasyonları (Video, Fotoğraf ve Anlatımlar) Allah korumuş yaa sakat adam altında kalıyordu. kesinlikle kurtama konusunda bilinçli olmak lazım.????

4. marif01

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
  5. marif01

94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?..

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. bu arada senin araçta sunroof varmı? varsa hemen anlaşalım :) şaka bi yanada hocam sormamda sakınca yoksa sen 95 modeli kaça aldın? ve sana iyi kötü nekadara maal oldu? toplasan nekadar masref ettin?

6. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. üstat zahmet verdim sana yaa çok sağol araştırmaların için. orvis edition hiç hoşuma gitmiyor benim ya yesil ve sarı kombinasyonu hiç hoş değil. evet o son foto puf koltuklu olan 95 e ait. senin bulduğun 96 sonrası sarı olanın ilan kodunu falan biliyormusun...

7. marif01

Soluk Farları Parlatalım.

Ynt: Soluk Farları Parlatalım. aman dikkat bence önce ufak bir flexide deneyin baktınız sonuç alabiliyorsunuz daha sonra farlara uygulayın. çünkü zımpara işi çok önemli ve zahmetliymiş.
  8. marif01

Ynt: Soluk Farları Parlatalım. ya ama ürün dehşet bişi yaa ben bayıldım ürüne, gerçekten etkili yani. kimi arkadaş sırf soluk farları için dünya para harcayıp yenisini alıyor yanlışmıyım????
  9. marif01

Ynt: Soluk Farları Parlatalım. :D :D yok ya ne disbirütörü :) nette dolaşırken yakaladım faydalı olur dedim. yok kendi uygulamam değil hocam. ama düşünürsen yaparız bişeyler :D:D :D :P :)

10. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. hocam bahsetmiş olduğum renkler bu. fakat orda göğüs rengi gri olan 96 97 kasa zj ye ait. 96lar içinde göğüsde aynı olan bulamadım :)

11. marif01

Ynt: Soluk Farları Parlatalım. Zımpara + Meguiars PlastX
  12. marif01

Ynt: Soluk Farları Parlatalım. İlk olarak 600 kumluk zımparayı kuru olarak uygula Daha sonra tüm zımparaları kova içerisindeki suda 10 dakika kadar beklettikten sonra sırasıyla 600,800,1200,2000 ve 3000'lik zımparaları sürekli ıslatarak ıslak olarak uygulandı ve zımparalama işlemi...

13. marif01

Merhaba arkadaşlar. Nette gezinirken rastladığım solmuş farları, güneş yanığı olan, cizilen sinyalleri parlatmak, ilk günü gibi parlak bir hale getirebilmek için gayet pratik ve hesaplı bir yönteme rastladım Bunu sizlerle paylaşmak isyitorum, bir çok arkadaşa yardım edeceğini düşünüyorum...
  14. marif01

Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?..

Ynt: Jeep Alacağım; Fiyat Konusunda Yardım ?.. Fiyat çok güzel. İYİ İYİ :D çok iyi
  15. marif01

Cherokee Modifikasyonları ve İlgili Linkler !..

Ynt: Cherokee Modifikasyonları ve İlgili Linkler !.. teşekkür ederim. oldukça hoş duruyor.

16. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. Çok teşekkür ederim üstat yardımların için. tam nasıl diyeyimki hocam böyle hardal rengi gibi yada somon rengi. daha doğrusu siyah ve gri hariç olan renkler diyeyim kısaca :) şöyle bi baktım modellere 93 94 lerde var ama 96 modellerde göremedim gögüs genelde...
  17. marif01

Cherokee Modifikasyonları ve İlgili Linkler !..

Ynt: Cherokee Modifikasyonları ve İlgili Linkler !.. ateş bey merhaba; bu araçtaki yükseltme kitinin ve lastiklerin kaç inç olduğu hakkında bilginiz varmı?
  18. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. arkadaşlar 96 zjde koltuklarla beraber göğüsün rengide sarı veya bej olan modelleri varmı. araştırıyorum ama pek raslamadım? :) bertan hocam bu arada ankarada tercihlerim arasında olacak. eğer ankarada bulursan affına sığınarak senden yardım talebinde...

19. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. üstat 96 kararım olaak sanırsam. açıkçası bu araç adanada pek kullanılan rağbet gören bir model değil. satılık olan 3 5 tane var onlarda maşallah 94e bie 20binin üzeri diyorlar :D genel olarak ya ist. yada ankara ağırlıklı seçim yapacağım. adanada alacak olsam...
  20. marif01

Ynt: 94 - 97 Arası ZJ Tavsiye ?.. bu arada far problemi içinde canını sıkmana gerek yok bence. dış yüzeyinde sorun olduğu için kolay bir uygulama ile farlarını oldukça parlak bir hale getirebiliyorsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri