Arama sonuçlarınız

1. E

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? aşağıdaki iki şaseyi karşılaştırın... tabii ki 110'dan 90'a geçiş mümkün.. ama dediğiniz kadar kolay değil.

2. E

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? Malum sitede satılan 90'lıklardan sadece bir tanesi gerçek 90. :) onun da motoru sakat. 110 alıp kesmek size çıplak halie ile 25'ten aşağıya çıkmayacaktır...
  3. E

Telekom'dan Satılık Araçlar

Ynt: Telekom'dan Satılık Araçlar kendine saklama :) belki aramızdan biri yeni sahibi olur, bizi de bol bol bindirir..

4. E

Ynt: Telekom'dan Satılık Araçlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-tdi-motorlu-herseyi-ile-sifir-emsalsiz-defender-1987-askin-jee-31237137/detay para olsa, bu olsun.... uğraşmayayım... gördüğümü alayım isterim.
  5. E

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı öğrencinin uğraşmaya vakti olmaz diye düşünmüştüm. vaktin ve naktin varsa, tabii ki sorun yok.

6. E

Ynt: Telekom'dan Satılık Araçlar ihaleye girmekte sorun yok.. 300 TL'ne bakar... mühim olan araç sende kalır mı? kalırsa da, kaçta kalır... bu rakamlarla bu araçların alınabilir seviyesini geçtiğini düşünüyorum. Defender'ın 91 modeli ile 98 modeli arasında fark yok. üzerinden çıkacak TDI...

7. E

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı hmmm, o zaman Disco alma... :)
  8. E

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı hmmm güzel bir tecrübe olacak her iki taraf için de... Elindeki LR'yi satmadan ikinci bir LR alana ne derler? :) eşinin bundan haberi vardır umarım...
  9. E

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı yanlış cevap... şimdi bol bol TYT lafı duyacaz :)

10. E

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler Ercan bey; Her zaman ki gibi, tecrübeniz belli oluyor... Resimlerde görüldüğü kadarı ile kendinden yapışkanlı. Lütfen malzemenin adını ve nereden yaklaşık hangi rakamlara temin edilebileceğini de belirtebilir misiniz? Uygulama...

11. E

RR 4.0 ile 4.6 karşılaştırma

Ynt: RR 4.0 ile 4.6 karşılaştırma Selam; Çok net bilgim yok, RR sahibi olmadım. Şu vakte kadar gördüğüm 4.0'lar SE paketi ile satıldığı; 4.6'larda ise SE ve HSE, Vogue gibi model farklılıklarının olduğunu biliyoruz. Bu modeller arasında sunroof, döşeme rengi, jant, konsolda TV, kullanılan...
  12. E

Ynt: Telekom'dan Satılık Araçlar alabilecek durumu olanlar adına çok sevindim.

13. E

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur Nevzat bey, Amaç markayı korumak değil. Sonuçta bizim malımız değil... Biliyorsunuzdur, bir jant firmasının ürettiği ürünleri Türkiye'ye sokabilmek için getirilen ürünlerin trafiğe uygunluğunu ölçmek amacı ile bir kısım ürün TSE tarafından...
  14. E

RR 3.9 Vogue '92 model bilen var mı?

Ynt: RR 3.9 Vogue '92 model bilen var mı? Merhaba; Sorunuza RRC sahiplerinin cevap vereceğini umarak beklemiştim ama sanırım az da olsa bilgi vermekte fayda var. Baktığınız araç standart halinde duruyor görünüyor. Boyası yaşına göre iyi, belki de fotolardandır bilemiyeceğim ama olması...
  15. E

Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS

Ynt: Satılık - Land Rover Discovery 1998 Puma 130PS Arkadaşlar; Aracı en kısa sürede satmak durumundayım. Tekliflerinize açığım. kolay gelsin.

16. E

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz benim aracım 98 model, Tekfen Sigorta ile çalışıyorum.
  17. E

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur İlanda bu rakama kaç adet jant verdikleri yazmıyor. bir de dikkatimi çeken bu orjinal LR jantının REPlikası... umarım yasal bir sorun çıkarmaz. Orjinali aşağıdaki:
  18. E

TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: TD5 Almak İstiyorum Düşünceleriniz 99 model araca kasko yaptırabilirsiniz.. sorun olacağını sanmıyorum.

19. E

1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat

Ynt: 1988 Range Rover Classic Tamirat - Tadilat RRC güzel bir araç, güle güle kullanın. Bu aracın dizel versiyonları üretilmişti, ama hiç biri V8'in yerini tutamaz.
  20. E

Yedek parça ve servis

Ynt: Yedek parça ve servis Selamlar, bahsettiğiniz sarı düğme HDC (Hill Descent Control) düğmesi. FL'da ağır vites olmadığı için arazide ve düz yolda tehlikeli bir iniş veya çıkış sırasında aracın stabilitesini korumak amaçlı olarak kullanılan bir sistemdir. aracın yakıt sistemini ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri