Arama sonuçlarınız

1. scubaman

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon Ben aracımda hic boşluk yaşamadım fakat hızınız 90-100 olunca direksiyon hakimiyetini gercekten zorlaştırıyor.

2. scubaman

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Eylül - Ekim gibi olursa 5 kişilik çekirdek ekibimle katılabilirim.Cok ta şık olur uzun zamandan beridir aklımda fakat bi turlu fırsat bulamadım .
  3. scubaman

90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ?

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? 110 a karar verdik sayılır ne kadar da hoş dursa kestirme taraftarı değilim ..

4. scubaman

Land Rover Defender İçin Vinç Önerileri

Ynt: Land Rover Defender İçin Vinç Önerileri Bildiğim kadarıyla 9000lb olanı 1350 civarında tamponuyla beraber 2000 i gecer sanırım takan arkadaşlar bılırler Arb tampon benım cok hosuma gidiyor bi arastır derim .ruhsata işletmek gerekiyor bılıyorum ama nasıl yaptırılıyor onu bılmıyorum :)
  5. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Ender kardeşim aracın cok hoş ayrıca paylaşımın içinde cok tesekkur ederım .. Bi aksilik olmaz ise salı günü ümraniye ye sanayiye uğrayacağım ustalarında görüşlerini alıp ona göre hareket etmeyi dusunuyorum şimdilik def 110 gibi gözüküyor..

6. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Sanırım boyle tsk Şimdi yatsam sabah braderi sınava goturcem erken kalkıcam butun arkadaslara tesekkurler bana hurda bakmayı ıhmal etmeyın arkadadaşlar

7. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Bu arada şu kutu içinde önceki mesajı nasıl yayınlıyoruz kopyala yapıştır yapınca yetiyormu?
  8. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden defender olurmu Ya şase yi kestirmek istemiyorum bunun içinde serii III olurmu diye sormustum olmuyor yapacak bise yok 110 a devam .
  9. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Eywalla o zaman seri III ten vazgectım şimdi bana bi adet 110 luk 5 kapılı bi arac lazım motor ve şanzıman olmasa da yada calışmasa da olur fiyat daha uygun olur diye diyorum yani tam bi hurdaya ihtiyacım var herşeyini sıfırdan toplayıp aracımın...

10. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Vallahi 2 dakikada hayallarimin sınırlarını değiştirdin Naci bey hayali bile cok hoşş 5.7 motor 400hp ver gazı ver coşkuyu ondan sonra arazi de dayanmaz

11. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Evet o aracı bılıyorum gercekten cok hos hatta satıyor suan sahibinden de ilanı var
  12. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? iyi ya işte bende onu diyorum arada 2'' var yaklaşık 5 cm bunun üzerinde oynayamazmıyız? 110 uzun kestirsem 100 luk yapsam ne kadar randımanlı olur bilmiyorum.. en son care 110 toplıcam bi tane

13. scubaman

Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon Arkadaşlar ben gecen sene umranıye de serkan ustaya 1000 tl ye taktırmıstım aynı zamanda vw transporter da kullanıyordum def in direksiyonu daha hafif olmustu park acısından cok güzel fakat asfalta düştünüzmü yolda tutmak biraz zorlaşıyor aracı.
  14. scubaman

Ynt: 90 lık Seri III lerden Defender Olur mu ? Serdar kardeşim 88<90 demek Olmaz bu iş mi demek :)
  15. scubaman

Herkese selamlar . Arkadaşlar malum piyasa da 90 lık defender bulmak zor seri III lerden alsam bi tane motoru tdi şanzıman ı da rn380 yada lt 77 ile değiştirsem diyorum tabiki kasa da değişecek yada uygun şekilde modifikasyon olacak fakat şase lerınde fark varmı ? Kısacası Seri III şase sinin...

16. scubaman

Paniği Başlamadan Nasıl Bastırabiliriz ?

Ynt: Paniği Başlamadan Nasıl Bastırabiliriz ? Kesinlikle panik atak gıbı rahatsızlıkları olan arkadaşlara (malum ilaç ların da basınç altında yan etkileri olabiliyor ) 25mt nin altı ve 30 dakika üzeri dalışlar tavsiye etmiyorum , hem zaten daha derin de görebileceklerinizde azalıyor . Birde...
  17. scubaman

Sezon Başlarken Dalıcı Acilleri

Ynt: Sezon Başlarken Dalıcı Acilleri Güzel bi konu sanırım cok ta faydalı olur katılmaya çalısagım..
  18. scubaman

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum Ya bende sormak istiyorum toplam maliyet nedir fakat ,Benden önce soran arkadaşlara herhangi bir cevap yazmamış fiyat hususunda. Sanırım arkadaş siteyi Terketti ))

19. scubaman

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Gecen gün nissan Navara ya da baktım onda da yavru şanzıman yok .. Sanırım L-200 ü alacağım en azından şimdilik kafamda bu arac netleşiyor.
  20. scubaman

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Arkadaşlar ilginize cok tesekkur ederım .. ben araştırmalara devam edıyroum birinden birini alacağım inş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri