Arama sonuçlarınız

1. scubaman

L200 Hakkında Yardım

Ynt: L200 Hakkında Yardım Arkadaşlar toyota hilüx kullanıcıları hem asfaltta hemde hertürlü arazi koşullarında hilüx -l200 ü ezer diyorlar ... Bende bu iki araç arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum şimdi. bildiğim kadarı ile hilüx lerde difflock yok arazide beni üzebilir l2oo de cok...

2. scubaman

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? Vermiş oldugunuz bilgiler için çok teşekkür ederim ... her ikisininde artıları ve eksileri var birinde diff yok yada kısmi oranda calışıyor diğerinde olan devreye girmemezlik yapıyor vs vs vsvs ... En iyisi her ikisinden de bir iki gunlugune kiralayıp test sürüşü yapayım ben...
  3. scubaman

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? yenilerde lsd, yalnız arkada var oda.. Demiş arkadaşımız benim bildiğim difflock 4 tekerleğide kilitlmesi lazım ..Yeni (2006-2008) hilüx lerde sadece arka 2 tekerlek mi kilitleniyo . Birde yavru şanzımanda kaç farklı mod var 4x2 , 4x4H , 4x4L , ???

4. scubaman

Hangi Hilux ?

Ynt: Hangi Hilux ? Arkadaşlar anladığım kadarı ile tüm hilüx lerde standart bu difflock fakat lsd dediğiniz ne dir hakkında bilgi verirseniz sevinirim ... Birde ağır arazi şartlarında L-200 mü Yoksa Hilüx mü ? (asfalt da hilüx oldugu kesin )ikiiisindende kulanan yada hakkında ; eevet bence şu...
  5. scubaman

Defender 110 Pick-Up

Ynt: Defender 110 Pick-Up Arkadaşlar bu videodaki arazi koşulu defender için çerezzz gibi bir şey ... bence jeep te ordan cıkardı ...

6. scubaman

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. yaww arkadaşlar tam da LR Defender i satıp biraz daha güncel bi araç l200 alayım derken beni biraz tedirgin ettiniz acıkcasıı.. Birde bir önceki kasalar sanki daha cok övülüyor fakat bildiğim kadarı ile yeni kasalarda pajerolar la aynı sanzıman sistemi var yeni...

7. scubaman

110 dan 90 0lur mu?

Ynt: 110 dan 90 0lur mu? Bu bilgi iyi oldu tskk
  8. scubaman

110 dan 90 0lur mu?

Ynt: 110 dan 90 0lur mu? Engin kardeşim bu resimde görülen tam olarak nedir ?
  9. scubaman

LR'nin Benzin ve LPG Performansı

Ynt: LR'nin Benzin ve LPG Performansı Arkadaşlar bildiğim kadarı ile Araç benzin sarfiyatı ile LPG sarfiyatında % 10 fark ediyor. misalen 100 km de ortalama 10 litre benzin yakıyorsa 11 litre LPG Tüketiyor. Fakat LR Defender için bence lpg bu aracı cok fazla yoruyor bu da motor ömrünü cok...

10. scubaman

Defender (Video)

Ynt: Defender (Video) Mesut arkadaşım gerçekten eline sağlık cok güzel bir video

11. scubaman

İveco Massif

Ynt: İveco Massif Arkadaşlar Bu aracın defender kopyası oldugu kesin , Fakat Tr de satılıyormu acaba Birde Aracın Teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olan varmı?
  12. scubaman

G Serisi Landrover Discovery Karşı

Ynt: G Serisi Landrover Discovery Karşı Evet kesinlikler araçların ön kısmı arka kısımlarına nazaran daha çabuk deforme olur Peki arazi performansında hangisi için en iyisi diyebiliriz LR defender mı yoksa mercedes G series mi ?

13. scubaman

Standart Şanzıman Defender

Ynt: Standart Şanzıman Defender Ben Bu konulara yabancı birisi değilim çok iyisini bilirim demiyorum fakat 2 ay öncesine kadar defender biniyordum ve sattım bu süreçte ne neye maal oluyor nasıl oluyor hesap ettim sürekli olarak. İnternette aracını satan arkadaşlara ve yazdıkları fiyatlara...
  14. scubaman

Ynt: Standart Şanzıman Defender Tdi motor taktıran arkadaşlar değerinin üzerinde rakkamlar istyorlar . benzinli motor kullanan arkadaşlarım var LPG yüzünden motor indiren tanıdıklarım var bence defender benzinli ise LPG takmadan kullanmak gerekir.
  15. scubaman

Ynt: Standart Şanzıman Defender Maalesefki herkesin aynı sorunu var std düz dizel motorlarda fakat ben bu konuya bahsi olan aracım tenteli olması hasebi ile sattım suan 5 kapılı uygun bi arac aramakla meşgulüm.

16. scubaman

Defender 110'luk Arıyorum

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum Yok yok arkadaşlar biraz daha mantıklı düşününce size daha cok hak vermeye başladım sabırlı bi insanımdır ama hani bi söz vardır pire için yorgan yakılmaz diye bende pire için yorganı yakmam ama evin tamamını yakarım ))) onun için toplanmış bi arac alıcaz . Bu...
  17. scubaman

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum arkadaşlar büyük sözü dinliyorum araç toplamaktan vazgeçiyorum.hazır yapılmış bir araç bakıyorum bundan sonra .
  18. scubaman

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum Yapılan yorumlarda hiçkimseye sen yanlış yorum yapıyorsun diyemiyorum cunkü herkesin kendince haklı nedenleri var VE eminimki sıfırdan toplamak cok yorucu ve yıpratıcı oluyordur ama bazı avantajları da var ben yapılmıs bı araca suan nakit olarak durumuna göre 15...

19. scubaman

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum Arkadaşım sana da hak vermemek mümkün değil fakat birinde toplanmış arac alıyorsun 5 eksiğine maal ediyorsun diğerinde 5 fazla veriyorsun ama istediğin gibi oluyoo
  20. scubaman

Ynt: Defender 110'luk Arıyorum Eywalla diyorum .. Yeniden landcı olarak aranıza katılmama Cok az kaldı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri