Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sizin Arabanız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?
Hepinize Çok Teşekkürler Öncelikle Konuyu Ben Açtığıma Göre Bide Benim Yazıyım Biraz :)
Benim Lada Nivam Var Benim İçin Lada Niva Bir Tutku Bazen Onun İçin Ağladığım Felan Oluyo Bir Tarafı Çizildiği Zaman Yeri Geliyo Onunla Konuştuğum Bile...
Ya Bu Nasıl Bir Zihniyettir Anlamadım Gitti . ??? Adam Motosiklet Kullanıyor Diye Namaz Kıldıramaz Diye Bir Kaide Yokki Yazık Çok Yazık Gittikçe Cahilleşiyor Milletimiz :( >:( :-\
Evet Arkadaşlar Aranızda Ve Off-Road Dünyasın Yeniyim Belkide Konu Sizin İçin Biraz Basitçe Gelebilir Ama Sizin Aracınız Sizin İçin Neyi İfade Ediyor ?
Ynt: Suzuki Hayabusa Hakkındaki Görüşlerininzi Alabilirmiyim ?
Arkadaşalar Daha Önceden Bir Tane 1000 Cclik Hondam Vardı Bakalım Bir tane Temiz Bir Hayabusa Arıyorum...
Arkadaşlar Malumunuz Yaz Geliyor.
Artık motosiklet sezonunu açtık Suzuki Hayabusa Gsx 1300 R almayı düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? :)
Ynt: Nivam için vinç arıyorum
Murat Bey ben off road işinde yeniyim ben aslında ava giittiğim için aldım vinci kara saplandığımız zaman çıkmak için Şnorkel çalışıyomu yoksa ölesine süs olarakmı duruyor cevap verirseniz sevinirim. ;D :)
Ynt: Nivam için vinç arıyorum
Ben aldım gayette kullanışlı ve rahat T- Max 9500 on numara bi alet benim keçyi valla en kötü şartlarda bile kurtarıyo http://:)
Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.
Çoğu tüplü araçların hava filtresi daha fazla kir tutar düşüşte rampada lpg'li araçların çoğu bu konuda handikap yaratır belki ondanda olabilir...
Ynt: Lada Niva'ya Suzuki jant ve lastikleri olurmu?
Teşekkürler Dursun usta peki çamurda nasıl olur aracım herhangi bir zorlanma veyatta kalma riskimiz olabilir mi?