Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Hocam gerçekten aklınla bin yaşa hiç düşünmemiştim o şekilde, gerçekten de çok daha kolay olur.. peki sağlamlığı konusunda ne dersin, baya zorlanan birşeye benziyor çünkü... bu arada 3ncü tip gördüm demişsin, benim vitara 93 model 5k, hani üstündeki belki orjinal...

2. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri bunu mu kastettin? anlayamadım kusura bakma...
  3. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Arkadaşlar bu akşam mesai çıkışı porya kilidini söktüm, benzinle bir güzel yıkadım, sekmanlarını söküp parçaladım, söküp inceledikten sonra kendimce problemli olan parçayı tespit ettim, resimlerini aşağıya koyuyorum, resimleri telefonla çektiğim için çok net değiller ama dişi aşınmış olan parça...

4. yerbezi

Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi

Ynt: Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi Ufuk Bey bahsettiğiniz yerin telefonunu da verirseniz çok daha yardımcı olmuş olursunuz, en azından benim gibi uzakta yaşayanlar için...
  5. yerbezi

Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Arkadaşlar bugün porya kilitlerini söküp aracın arkasını kaldırdık, 4L/4H modunda ön akslara hareket geldiğini görüp bir nebze rahatladım, anladığımız kadarıyla sorun porya kilidindeymiş. Manuel hub yolu göründü, performans-fiyat bakımından önerilerinize...

6. yerbezi

Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi

Ynt: Manuel Vites Debriyaj Setinin En Ucuz Değiştirilmesi Nazif Bey çok teşekkürler...

7. yerbezi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Mesut arkadaşımız aracın üretim yılını da yazarsa onu da ekleriz.. Baya çoğalmışız yahu :) 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara...
  8. yerbezi

Suzuki Vitara Hard Top Yapımı

Ynt: Suzuki Vitara Hard Top Yapımı E tamam o zaman ;) , bu sticker işini yapabilecek birisi varsa yaptırtalım yahu, bir hesap filan açılsın, kişi sayısına göre fiyat alınıp, isteyenler havale eft filan gönderip alsınlar, var mıdır sitede bunu organize edecek birisi? Olmazsa ben balıkesirden...
  9. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? evet :D fosfor olayı iyi fikir ;)

10. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? evet 2h e alınmadı araç, peki poryayı söktükten sonra göbekten aksın dönüp dönmediğini görebilir miyiz acaba, çünkü arazide sakatlık çıkabilir önünden filan bakmaya çalışırken...

11. yerbezi

Ynt: Suzuki Vitara Hard Top Yapımı Orjinali zor bulunur heralde ama aklıma şöyle bişey geldi, orjinal yazısı olan bir suzukinin, yazısının üstüne kağıt yapıştırıp ince bir işcilikle harflerin sınırlarını, aralıklarını kurşun kalemle kağıda aktaracaksınız, daha sonra bu harfleri keserek şablon...
  12. yerbezi

Ynt: Suzuki Vitara Hard Top Yapımı Koray Bey ellerine sağlık gerçekten harika olmuş, arka camın üst kısmına bir de SUZUKI yazısı, orjinal gibi olur. Bir de resimlere bakarken aklıma geldi, eski Fordların tavanı vinlex gibi bi malzeme ile kaplı olurdu, acaba diyorum öyle bişi ile kaplasan hem...

13. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Şenol Bey daha önce sormuştunuz, aracın 4L de olduğundan eminim, ön 2 teker dönmüyor. akslara nasıl bakcaz, direksiyonu bir yöne kırdığımızda o aradan görünür mü döndüğü? yada yöntemi nedir? bakalım derken sakatlık çıkmasında :D Lift olur mu? Bir de...
  14. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Denedim arkadaşlar, arka tekerler patinaja geçip tepeye çıkamıyorken ön her iki tekeride dışardan kontrol ettik, tekerlerde canlılık belirtisi yok, aksların dönüp dönmediğine bakmadık ama free wh.hub dan şüpheleniyorum, heralde manual hub yolu görünüyor...
  15. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? arkadaşlar ilk arazi aracım olduğu için bir sürü şeyi yeni yeni öğreniyorum, cahilce sorular sorarsam mazur görün e mi? :) kasma da olmuyor, çıt çıt sesi de gelmiyor :o bu pek iyi değil gibi geldi bana :D acaba porya kilidi mi yok, free wheel hub...

16. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Hayır Erdal Abi, onu göremedim, ama patinaja geçse hissederdim gibime geliyor direksiyondan...
  17. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Üstadlar; Bugün ıslak çimenlik olan bir tepe buldum, 4L ye aldım, araç ağır devirde çıkmaya başladı, yarısına kadar gelince arka tekerler tutunamamaya başladı ve araç durdu, camdan kafamı çıkararak baktım, arka tekerler dönerek çıkmaya çalışıyor ama ön...
  18. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? evet denedim normalde 3 ncü viteste gitmem gerekirken 50-60 km/s hızda 5nci viteste 3000d/d devir çeviriyor, peki bu gücü ön tekerlere de veriyor anlamına mı geliyor şimdi? çamurlu bir araziye girdim, patinaj çekmeyi denedim, arka tekerler giriyor...

19. yerbezi

Ynt: Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir? Gösterge ışıkları yanıyor, ama deneyeyim bakalım 50 yi geçecek mi? Hatta hemen çıkıp bakayım... :D
  20. yerbezi

Suzuki Vitara JLK Aracımda 3 Problem

Ynt: Suzuki Vitara JLK Aracımda 3 Problem Göstergelerin LPG tankını boş olarak göstermesi şamandırasından kaynaklanmaktadır (dolu olduğundan eminseniz), şamandıra arızasında bazen boş iken bile gaz almıyor, şamandıra gaz alımını durduruyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri