Arama sonuçlarınız

1. 997799

Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum neyse ben konuyu kapatayım... isminiz yazmıyor ismen hitap edemedik kusura bakmayın... yazdığınız motor cinsleri bu araçların en tutulmayan, en problemli versiyonlarıdır..size bunu anlatmaya çalıştım, siz anlamamaya çalıştınız...sahibinden de 2-3...

2. 997799

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum bahsettiğiniz araç multijet palio değil... ben yazdım...uyarımı yaptım...alıp deneyip görürsünüz...
  3. 997799

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum yanlış bilgi sahibisiniz... iyi montajı yapılmış, ayarları iyi bir lpg sistemi olan, evveliyatında bakımları düzgün, ateşleme, hava filtresi, motor saüğlığı iyi olan 4,0 lpg de daha az yakar... dizellerin parça sorununu bir araştırın, ne kadar...

4. 997799

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum bu motor serileri daha mı az yakıyor? 4,0 ınız ne kadar yakıyordu? kaç model di?
  5. 997799

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD eee soru varmı? yardıma ihtiyaç varmı? bu bilgileri nerden edindiniz? doğru olduklarına eminmisiniz?

6. 997799

Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var.

Ynt: Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var. tabiii eksozcuya gidin altta katalizörden sonra gelen susturucuyu (içi salyangoz şeklindedir) düz olan bir başka susturucu ile değiştirin...tavsiyemde bi tane abrt eksoz alın ortaya takın...

7. 997799

v. 8. motor ariyorum th 400 otomatik sanzuman icin

Ynt: v. 8. motor ariyorum th 400 otomatik sanzuman icin sahibinden de epey var arama kısmına ilk önce 2-3 tane boşluk vererek v8 yazın çok iyi hazırlanmış motorlar bile mevcut..
  8. 997799

Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul)

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) zj ön tampon
  9. 997799

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) tabiiki, konunun detaylarının farkındayım, cherokee sorana fiyatı, toyota sorana fiyatı yazarsnız, daha efektif olacaktır...bizde en azından diğer marka sahiplerine öneririz...

10. 997799

ATLAS 2 VE ATLAS 4

Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4 off-road yapacaksanız...size şu an en iyi yardımı yaptığımı ilerleyen süreçlerde yaşayarak göreceksiniz...kolay gelsin...yukarda yazdıklarımı göz ardı etmeyin... atlas matlas her ne alacaksanız ne bana faydası ne zararı olur... sürecin tüm artı ve eksilerini siz...

11. 997799

Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik mesela benim arkdaşımda lada var araçta boya bile yok, 94 yada 95 model beyaz renk, 6000 tl ye alırız... gibi ;)
  12. 997799

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik normal çünkü ilanınız da, içeriği de ilgi çekici değil... pazar burası... başka sitelerde ilgi çekmez... uygulama yapacaksınız, foto koyacaksınız, fiyatta bu bantta gittiği sürece iyi bir ticaret olur... Ünal abi cevap yazmış zaten evet lada bir 4x4...

13. 997799

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik mesajlarınızı değiştirmek için önceden yazılmış mesajın sağ üst tarafında sarı renkli değiştir butonu var onu kullanarak değiştirebilirsiniz...
  14. 997799

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik yok fiyatınız iyi zaten... yukarda yazdığım modeller, en çok giden modeller... fiyatınız d iyi olunca destekleyebilmek adına fikir vermek baabında yazdım... mesela zj de dodik takılı araçlar var, rica ederseniz bir günlüğüne verebilirler, sizde onlara...
  15. 997799

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim tekerlek çevirmek, arkadaşın tekerleği başka markaysa o daha hızlı gidiyorsa mesela pirelli...pirelli aramak.... gazoz kapağı toplamak, atacakları kapağı isteyince kahveciden küfür yemek.... tornet yapmak, ama torneti olmayan itecek birini bulup akşama kadar ittirip...

16. 997799

Ynt: Offroad Araçlarınıza Tampon,Bagaj,Yan Bar,Aksesuar İmalatı (İstanbul) fiyatları neden özelden yolladığınızı anlayamadım...gizli bir faaliyetmi yapıyorsunuz?...ürünler belli fiyatlarını yazın ki bizim olmasada çevremizde yaptığınız araç sahiplerine tavsiyede bulunalım...yada bir ürün...
  17. 997799

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik yazı yazmanız yeterli, yani şu an ben güncellemiş oldum ;) burası biçok site gibi değil, samimi bir ortamdır, dostluk bakidir, herkez birbirine mümkün olduğunca ismen hitap eder, yardım etmeye çalışır... bunun size yararı nedir? bize özel fiyat...
  18. 997799

Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var.

Ynt: Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var. hayırlı olsun güle güle kullanın...

19. 997799

ATLAS 2 VE ATLAS 4

Ynt: ATLAS 2 VE ATLAS 4 isminiz yazmadığı için yazamadık özür.... araziye hiç girdiniz mi...aracın arazideki hangi performansından memenun değilsiniz de yok atlas yok harita metod defteri gibi, bu işin en uç olan kısmını kurcalıyorsunuz... yaniiii, bi araca 31 lastik mt yi bi tak araziye bir...
  20. 997799

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel zj için sipariş olayı belli mi? yeni sipariş vermeyi planlıyormusunuz, başımızın çaresine bakalım mı :) ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri