Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik
EldenEle' Alıntı:
Defender için talebin yoğun olduğunu bu siteye girince öğrendim yoksa bir çok yerde ilanım var kimse defender için dodik sormadı, bu konuyu ortağımla görüşecem bu arada işin ustası da ben değil ortağımdır benden daha çok onun emeği söz konusu..
Sizde bir ricada bulunacam gerçi bir başlık açtım bu konu için ama pek ilgilenip cevap yazan olmadı, ben Lada Niva 1.6 jip almayı düşünüyorum bu jip için çok söylenen var misal bir kısım insanlar bu aracı alırsan sanayiden çıkamazsın başına bela alma diyor bir kısmı şehir tarafiğinde kullanılmaz diyor diğer bir kısım ise her şartta kullanılır düşünmeden al diyor, kimin doğru söylediğini bilmiyorum ama benim ilk jipim olacak ve Lada Niva almamın nedeni parçasının ve kendisinin ucuz oluşu..
Bu araç hakkında şu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim ;
- Bu araç alınırmı tavsiye edermisiniz ?
- Bu araç için bütçem en fazla 5000 bin TL ve 1985 modeline 6000 bin TL isteniyor bu fiyat eder mi ?
- Yıllık vergisi nekadardır ve muayenesi her senemi yapılıyor ?
Teşekkürler.
normal çünkü ilanınız da, içeriği de ilgi çekici değil...
pazar burası...
başka sitelerde ilgi çekmez...
uygulama yapacaksınız, foto koyacaksınız, fiyatta bu bantta gittiği sürece iyi bir ticaret olur...
Ünal abi cevap yazmış zaten evet lada bir 4x4 araçtır, jeep ise bir markadır...
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0
burada her markanın ayrı topicleri mevcut, biraz göz gezdirin...
lada yada diğerleri,,, önemli olan ne yapacağınız nasıl kullanacağınız gibi şeylerdir...86 model bir lada 6000 lira edermi aracına bağlı, ama ben olsam almam, biraz daha yüksek modele bakın...93-95 gibi...
lada forumunda daha detaylı bilgiler mevcut...5000 e alacağınız araca 2-3 lira muhakkak harcarsınız...(tabi kişiye göre, değişkenlikler olabilir, ben bi tıkırtıdan rahatsız olurum siz olmazsınız gibi)
anladığım kadarıyla off-road la pek alakanız yok...
yukarda verdiğim linkteki yazdığım markaların ve modellerin kullanıcı sayıları, araçlarına ne kadar para harcadıkları, türkiyenin heryerinden insanların bulunduğunu, ayarsız pek çok adamın buralarda olduğunu görürsünüz...
yazdığım markaların modelleri en çok olanlardır, bunları ivedilikle yapın, bu işten güzel para kazanırsınız...bunlar biter bitmez, bikaç detay parçalarda var onlara da kanalize olabilirsiniz...