Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EldenEle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,607
Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

ben şunu ilave edeyim arkadaşım temsili değilde yaptığın bir ürünü koyarsan daha iyi olur ve cj 5 ile cj7 8 farklıdır temsili resimde farklı alğılanabilir

Etiketler

997799' Alıntı:
yok fiyatınız iyi zaten...

yukarda yazdığım modeller, en çok giden modeller...
fiyatınız d iyi olunca destekleyebilmek adına fikir vermek baabında yazdım...

mesela zj de dodik takılı araçlar var, rica ederseniz bir günlüğüne verebilirler, sizde onlara yedek 1 takım hediye edersiniz, kalıbınız olur...
defender da ise bildiğim kadarıyla hiç çalışma yapılmadı, 1 araç sahibine elinizdekileri kesip biçerek 1 tane yapın montaj 1 günden fazla süreceği için o kişiyede mesela 200 e yapın gibi... yani bu yazılarımdaki amaç siz iyi fiyat verdiğiniz için desteklemek, ve üyelerimizin bu fiyattan azami ölçüde yararlanmasını sağlayabilmektir...

saygılar...

Defender için talebin yoğun olduğunu bu siteye girince öğrendim yoksa bir çok yerde ilanım var kimse defender için dodik sormadı, bu konuyu ortağımla görüşecem bu arada işin ustası da ben değil ortağımdır benden daha çok onun emeği söz konusu..

Sizde bir ricada bulunacam gerçi bir başlık açtım bu konu için ama pek ilgilenip cevap yazan olmadı, ben Lada Niva 1.6 jip almayı düşünüyorum bu jip için çok söylenen var misal bir kısım insanlar bu aracı alırsan sanayiden çıkamazsın başına bela alma diyor bir kısmı şehir tarafiğinde kullanılmaz diyor diğer bir kısım ise her şartta kullanılır düşünmeden al diyor, kimin doğru söylediğini bilmiyorum ama benim ilk jipim olacak ve Lada Niva almamın nedeni parçasının ve kendisinin ucuz oluşu..

Bu araç hakkında şu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim ;

- Bu araç alınırmı tavsiye edermisiniz ?
- Bu araç için bütçem en fazla 5000 bin TL ve 1985 modeline 6000 bin TL isteniyor bu fiyat eder mi ?
- Yıllık vergisi nekadardır ve muayenesi her senemi yapılıyor ?

Teşekkürler.

öncelikle lada bir jeep değildir jeep başlı başına markadır

ladanın binicisi kullanımı diğer arazi taşıtlarından farklıdır özelden size ladanın sitesinin adresini yollarım ordan incelersiniz

EldenEle' Alıntı:
Defender için talebin yoğun olduğunu bu siteye girince öğrendim yoksa bir çok yerde ilanım var kimse defender için dodik sormadı, bu konuyu ortağımla görüşecem bu arada işin ustası da ben değil ortağımdır benden daha çok onun emeği söz konusu..

Sizde bir ricada bulunacam gerçi bir başlık açtım bu konu için ama pek ilgilenip cevap yazan olmadı, ben Lada Niva 1.6 jip almayı düşünüyorum bu jip için çok söylenen var misal bir kısım insanlar bu aracı alırsan sanayiden çıkamazsın başına bela alma diyor bir kısmı şehir tarafiğinde kullanılmaz diyor diğer bir kısım ise her şartta kullanılır düşünmeden al diyor, kimin doğru söylediğini bilmiyorum ama benim ilk jipim olacak ve Lada Niva almamın nedeni parçasının ve kendisinin ucuz oluşu..

Bu araç hakkında şu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim ;

- Bu araç alınırmı tavsiye edermisiniz ?
- Bu araç için bütçem en fazla 5000 bin TL ve 1985 modeline 6000 bin TL isteniyor bu fiyat eder mi ?
- Yıllık vergisi nekadardır ve muayenesi her senemi yapılıyor ?

Teşekkürler.

normal çünkü ilanınız da, içeriği de ilgi çekici değil...
pazar burası...
başka sitelerde ilgi çekmez...
uygulama yapacaksınız, foto koyacaksınız, fiyatta bu bantta gittiği sürece iyi bir ticaret olur...

Ünal abi cevap yazmış zaten evet lada bir 4x4 araçtır, jeep ise bir markadır...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0

burada her markanın ayrı topicleri mevcut, biraz göz gezdirin...

lada yada diğerleri,,, önemli olan ne yapacağınız nasıl kullanacağınız gibi şeylerdir...86 model bir lada 6000 lira edermi aracına bağlı, ama ben olsam almam, biraz daha yüksek modele bakın...93-95 gibi...
lada forumunda daha detaylı bilgiler mevcut...5000 e alacağınız araca 2-3 lira muhakkak harcarsınız...(tabi kişiye göre, değişkenlikler olabilir, ben bi tıkırtıdan rahatsız olurum siz olmazsınız gibi)

anladığım kadarıyla off-road la pek alakanız yok...

yukarda verdiğim linkteki yazdığım markaların ve modellerin kullanıcı sayıları, araçlarına ne kadar para harcadıkları, türkiyenin heryerinden insanların bulunduğunu, ayarsız pek çok adamın buralarda olduğunu görürsünüz...

yazdığım markaların modelleri en çok olanlardır, bunları ivedilikle yapın, bu işten güzel para kazanırsınız...bunlar biter bitmez, bikaç detay parçalarda var onlara da kanalize olabilirsiniz...

mesela benim arkdaşımda lada var araçta boya bile yok, 94 yada 95 model beyaz renk, 6000 tl ye alırız... gibi ;)

öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim
fiyat bedavadan az pahalı
birkaç detay sorum olacak
dodik kaç kat polyesterden imal edilmekde kaç mm kalınlık esnekligini gösteren bir resin varmı?
ara katta lif varmı ?
mazeme orjinalinden mat siyahmı imal edilmekde
zemin katta jelkot kullanılıyormu?
fiyata fitilleri dahilmi?
montaj vidaları dahilmi?
bilgilendirirseniz seviniriz :smiley:

Kendi üretimimiz olan jeep dodiklerinin orijinal fotoğraflarını ekliyorum..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

evedilaz' Alıntı:
dodik kaç kat polyesterden imal edilmekde kaç mm kalınlık esnekligini gösteren bir resin varmı?
ara katta lif varmı ?
montaj vidaları dahilmi?

Teşekkürler, ürünlerin ölçüleri ve kalınlığı hakkında hiç bir bilgim yok, bu zamana kadar ölçmeye gerek duymadım müşterilerimde hiç sormadı orijinal üründen kalıp alınarak üretilen ürünlerdir orijinali neyse bunlarda o ölçülerdedir, kalıptan çıktığında siyah renkte çıkıyor ve müşteriye bu şekilde veriliyor ama ben takım olarak sipariş verenlere hediye olarak siyah astar niyetinde bir boya attırıyorum, fiyat sadece tek bir çamurluk ağzı ( dodik ) fiyatıdır montaj, aksesuar vs. fiyata dahil değildir.

evedilaz' Alıntı:
ara katta lif varmı ?
montaj vidaları dahilmi?

bu işle uğraşanın soruları daha bir teknik oluyor, bu sayade bizlerde biraz daha bilgileniyoruz ;)
teşekkürler deniz bey

Forumda kullandığı adı bilmiyorum ama Ordu ilinde yaşayan Gezenbilir üyesi İsmail beye takım olarak Jeep dodiği gönderilmiştir, kendisinden rica ettim araca monte edince resimlerini çekip gönderecek bende bu konuya ekleyeceğim..

Bu arada Ağustos ayı itibariyle tek olarak dodik üretimi yapmayacağız sadece takım olarak üretimimiz olacaktır ve 4 adet dodik fiyatı 375 TL olarak güncellenecektir. Gezenbilir üyelerine ( aradıklarında gezenbilir üyesi olduğunu belirtmek şartı ile ) fiyatta ikram yapılacak ve ayrıca ürünlere temizlik maksatlı sprey ile ince bir boya atılacaktır.

ilginiz için teşekkürler.

güzel bi çalışma, güncel resimler için takip..

Resimleri gönderecek arkadaş halen resimleri göndermedi bu sitenin üyesi olduğunu ve ürünü burada gördüğünü söylemişti fakat ürünü aldıktan sonra geri dönüş yapmadığı gibi ilana yorum bile yazmadı sizin kadar bu resim konusunda bende mağdurum..

Defender için dodik soranlar olmuştu bunun üzerine jip onarımı yapan bir kaç kişiyle görüştüm ve numune istedim numune gelir gelmez defender için dodik üretimine geçeceğiz fakat fiyat konusunda şimdilik net bir bilgi veremiyorum fiyat malzeme ve işçiliğe göre belli olacak, her şey netleştiğinde buradan sizlere bilgi veririm.

iyi forumlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR