Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EldenEle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,607

EldenEle

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Herkeze merhaba,

Aranıza yeni katıldım güzel bir forum sitesi olmuş başarılarınızın devamını ve birlikteliğinizin bozulmamasını dilerim..

Size ilgileneceğinizi düşündüğüm iki ürün hakkında bilgi vermek istiyorum, aşağıda resimlerde işaretli olarak göreceğiniz ( sipariş üzerine ) Jeep CJ5 ve Mercedes G500 araçlarına ait takım olarak çamurluk ağzı ( dodik ) üretimi yapmaktayız.

Her iki ürün için geçerli olan tek bir çamurluk ( dodik ) fiyatı 75 TL olup fiyata aksesuar, montaj vs. dahil değildir.

İletişim : 0536 814 51 58 ( Erkan ) Ümraniye / İstanbul

İyi forumlar.

0206201125914759.jpg

2305201191894759.jpg

Etiketler

Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

tahaozak' Alıntı:
Defender için varmı?

Maalesef sadece ilanda bahsedilen iki araç için resimde işaretli ürünler mevcut, istemiş olduğunuz ürünün örneğini dükkanımıza getirme şansınız varsa kalıbını çıkararak üretim yapabiliriz, üretilecek ürüne kullanılacak malzeme ve işçiliğe göre fiyat değişecektir.

malzeme ve işcılıge bakılırsa cok guzel gozukuyor.. keske defender ıcınde olsaydı hemen sıparıs verırdım.. takıp

EldenEle' Alıntı:
Maalesef sadece ilanda bahsedilen iki araç için resimde işaretli ürünler mevcut, istemiş olduğunuz ürünün örneğini dükkanımıza getirme şansınız varsa kalıbını çıkararak üretim yapabiliriz, üretilecek ürüne kullanılacak malzeme ve işçiliğe göre fiyat değişecektir.

Malesef örneği yok. Defender geniş dodik konusunda piyasada açık var herkes yapacam diyor ama yapan yok. Siz elinize biryeden örneğini geçirip uyguna maledip satabilirseniz baya bir alıcınız olacağını düşünüyorum.

__ C J 7 __' Alıntı:
resimler temsili mi sizin üretiminiz mi?

Sanırım yanlış anlaşıldım, evet resimler temsilidir ürünler hakkında bilgi vermek için ekledim resimlerdeki ürünün üretimini yapmaktayız isteyene CJ5 için olan ürünün orijinal kendi çektiğim resimlerini mail ile gönderebilirim ama G500'e ait resim şuan mevcut değil, tekrar altını çizmekte fayda var şuan hazırda ürün yoktur sipariş verdiğiniz zaman üretim yapıyoruz, sipariş vermek ve bilgi edinmek için lütfen telefonla arayınız ayrıca verdiğim fiyatlar orjinal fiyatların yanında sigara parası gibi kalıyor zaten ilgilenenler biliyordur..

tahaozak' Alıntı:
Malesef örneği yok. Defender geniş dodik konusunda piyasada açık var herkes yapacam diyor ama yapan yok. Siz elinize biryeden örneğini geçirip uyguna maledip satabilirseniz baya bir alıcınız olacağını düşünüyorum.

Haklısınız piyasada zor bulunan ürünlerin fiyatları da kabarık oluyor, ben olabildiğince düşük kar ile ürün satmaya çalışıyorum bahsettiğiniz aracın dodokleri şuan yok ama belki ileriki günlerde bir ürün gelir kalıbını çıkarırım ama günlerim yoğun olduğundan her yere ilan veremiyor ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyorum bu nedenle ilk olarak kendi web siteme ilan veriyorum, bu arada buraya site adresi yazmak yasak mı bilmediğimden adresi yazmadım sorun olmazsa web adresimi yazabilirim..

Bildiğim kadarıyla yasak değil. Bu sitede baya bir defender,cj,xj vs... sahibi var (portföy geniş :smiley: ) Fiyatlarınızda gerçekten uygun. Yaptığınız işlere ait birkaç resim paylaşabilirseniz ve işçiliğiniz düzgünse baya bir spariş alacağınızı düşünoyrum.

tahaozak' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla yasak değil. Bu sitede baya bir defender,cj,xj vs... sahibi var (portföy geniş :smiley: ) Fiyatlarınızda gerçekten uygun. Yaptığınız işlere ait birkaç resim paylaşabilirseniz ve işçiliğiniz düzgünse baya bir spariş alacağınızı düşünoyrum.

ne hikmetse bu zamana kadar istanbul içinde bu ürünlere ilgi gösteren olmadı ürettiğimiz CJ5 modelleri hep istanbul dışına ( genellikle Bursa iline) kargo ile gönderildi yani araç üzerine biz monte etmedik bu nedenle resim çekip arşiv oluşturma şansımız olmadı, istanbul içinden ürün alıp montajını bize yaptıran olursa mutlaka resim çekeceğim o zaman duruma göre buraya ve web siteme eklerim ( web sitem : www.bombikfiyat.com )

Arkadaşlar ilanlarımı güncellemek istiyorum ama sayfanın hiç bir yerinde güncelleme butonunu göremedim nasıl güncelleme yapabiliyoruz yardımcı olan olursa çok sevinirim teşekkürler.

yazı yazmanız yeterli, yani şu an ben güncellemiş oldum ;)

burası biçok site gibi değil, samimi bir ortamdır, dostluk bakidir, herkez birbirine mümkün olduğunca ismen hitap eder, yardım etmeye çalışır...

bunun size yararı nedir?

bize özel fiyat verirseniz, ürünleriniz kaliteliyse, sizi destekleriz, yaniiii, sallıyorum piyasada sizin ürünleriniz misalen 100 lira siz 80 e bize özel yaparsanız, ve 10 civarı modele uygulamayı kısa sürede hallederseniz, sizde tatmin olursunuz biz de...

yani....
jeep cj serisi
jeep xj serisi
jeep zj serisi

landrover
defender
discovery

suzuki
vitara

lada
niva

bunlar sizin para kazanacağınız potansiyel müşteriler...en fazla tercih edilen markaların modelleri...
eğer elinizde bu modellerin kalıpları yoksa şöyle bir fikir veriyim, bu markaların başlıklarında birer yazı yazın, bu markalardan birer tanesine cüzi bir paraya yapın ve kalıp alın elinizde kalıp olur...

sadece cj ve mercedes yetmez....pazar yukarda ;)

997799' Alıntı:
yazı yazmanız yeterli, yani şu an ben güncellemiş oldum ;)

burası biçok site gibi değil, samimi bir ortamdır, dostluk bakidir, herkez birbirine mümkün olduğunca ismen hitap eder, yardım etmeye çalışır...

bunun size yararı nedir?

bize özel fiyat verirseniz, ürünleriniz kaliteliyse, sizi destekleriz, yaniiii, sallıyorum piyasada sizin ürünleriniz misalen 100 lira siz 80 e bize özel yaparsanız, ve 10 civarı modele uygulamayı kısa sürede hallederseniz, sizde tatmin olursunuz biz de...

yani....
jeep cj serisi
jeep xj serisi
jeep zj serisi

landrover
defender
discovery

suzuki
vitara

lada
niva

bunlar sizin para kazanacağınız potansiyel müşteriler...en fazla tercih edilen markaların modelleri...
eğer elinizde bu modellerin kalıpları yoksa şöyle bir fikir veriyim, bu markaların başlıklarında birer yazı yazın, bu markalardan birer tanesine cüzi bir paraya yapın ve kalıp alın elinizde kalıp olur...

sadece cj ve mercedes yetmez....pazar yukarda ;)

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim ama benim güncellemeden kastım ilanın ilk sıralara çıkması değil ilan içeriğini değiştirmekti..

Fiyat konusuna gelince zaten yeterince düşük fiyat verdim, orjnali 400-500 TL'yi bulan bir ürünü 75 TL ücrete yapıyoruz, binek aracın tamponunu bile bu fiyata yapmayız artık siz hesaplayın..

Biz dodik işini ekstra olarak yapıyoruz normalde işimiz tampon spoyler marspiyer vs. gibi ürünlerin imalatı ve onarımı, şuan mevcut dodikler için kemik müşterimiz mevcut piyasaya açılmaya karar verdik ve ilgi gördü bu nedenle şuan elimizdeki kalıplarla idare ediyoruz, ama varsa elinizde istediğiniz farklı bir ürünün örneği dükkanımıza getirin malzeme ve işçiliği hesaplayalım gezenbilir ailesine piyasaya yaptığımız fiyatın altından olabilecek en uygun fiyat verelim..

Son zamanlarda snolker soranların sayısı artmaya başladı her kezin ayrı istekleri oluyor her birini kısıtlı imkanlarla karşılamak olanaksız en azından istenilen ürünün bir örneğini bulabilsek seri imalat bile yapabiliriz.

yok fiyatınız iyi zaten...

yukarda yazdığım modeller, en çok giden modeller...
fiyatınız d iyi olunca destekleyebilmek adına fikir vermek baabında yazdım...

mesela zj de dodik takılı araçlar var, rica ederseniz bir günlüğüne verebilirler, sizde onlara yedek 1 takım hediye edersiniz, kalıbınız olur...
defender da ise bildiğim kadarıyla hiç çalışma yapılmadı, 1 araç sahibine elinizdekileri kesip biçerek 1 tane yapın montaj 1 günden fazla süreceği için o kişiyede mesela 200 e yapın gibi... yani bu yazılarımdaki amaç siz iyi fiyat verdiğiniz için desteklemek, ve üyelerimizin bu fiyattan azami ölçüde yararlanmasını sağlayabilmektir...

saygılar...

mesajlarınızı değiştirmek için önceden yazılmış mesajın sağ üst tarafında sarı renkli değiştir butonu var onu kullanarak değiştirebilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR