Arama sonuçlarınız

1. 997799

ön şaft

Ynt: ön şaft o sökülen şaftı alıp bir başka bir şaftçıya götürün balans problemi varmı baktırın, varsa balansını yapsın, o söken değil de başka bir ustaya taktırın ve o şaftı söken sizin söyleminizle usta benim söylemimle bu aracın noktasından bile anlamayan KASAP bi daha aracınızı bile...

2. 997799

Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum yok be abi iyi araba... olaya iyi yanından bak abicim...2 araç bir arada :))) al hocam yarar
  3. 997799

Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor

Ynt: Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor herhangi bir rotbalansçıya da gitmeniz teşhis açısından yeterlidir...

4. 997799

97 zj hararet sorunu

Ynt: 97 zj hararet sorunu elektrikli fan ekleyin, sorunu çözün....kısacası budur... ancak zj ler ve hemen hemen pek çok v8 zaten hararetli çalışan araçlardır...zj deki handikap klima için ekstra bir fan olmaması...16 yaşında bir radyatör sisteminin de düzgün soğutma yapmasını beklememek lazım...
  5. 997799

5.9 tercih ediyorsanız

Ynt: 5.9 tercih ediyorsanız hayırlı satışlar... araç bildiğim ilk 5 temiz araçtan biri... fiyatı bence de yüksek ama bu parayı eder onu söyliyim... 22 ye alacağınız bir 5,9 a 6-7 bin lira harcasanız bile bu hale getiremezsiniz... ben kılım, ben hastayım, ben hata istemem diyene yarar...az da...

6. 997799

5.9 tercih ediyorsanız

Ynt: 5.9 tercih ediyorsanız fiyat?

7. 997799

cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır

Ynt: cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır ne demek her zaman ...
  8. 997799

cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır

Ynt: cherokee zj için camurlukları kesmeden dodik imalatı başlamıstır aracı kesmeden dodik ihtiyacı olmaz...yani gereksiz bir uygulama bence... orjinal kalıptan kopyalanmış fiber e bişey diyemem...kaliteli esnek kırılmaya mukavemetli olduğu sürece 1300 tl orjinali yerine tercih edilir edilmez...
  9. 997799

satılık 225-70-16 at lastik

Ynt: satılık 225-70-16 at lastik güncell...

10. 997799

Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke)

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) Sami'cim teşekkürler... işsel sıkıntılarım var bu aralar, onu halledince kafamda cj-7+ portal aks+502cuı v8+süpercharger+th400+bogger gibi bir uç düşüncem var ciddi düşünüp projelendirmeyi düşünüyorum eğer tırsarsam :) blazer k5 hedef...

11. 997799

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu İnşallah...sevgiler...
  12. 997799

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 patlak değilse değiştirmeyin... araziye girin patlatın, öyle iken modifye kit tarzı bişey alırsınız..patlaksa fiyat alın, yine modifiye bişeyler bakalım orjinal almaktansa... şimdi orjinale para 3 gün sonra modifyeye para... markaya...

13. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) tar oto... 250 tl... amerika satış fiyatından bile iyi ;)
  14. 997799

95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu

Ynt: 95 Model ZJ Antar'ın Yeniden Doğuşu welcome to Gayseri... :))) bu taraflardan geçersen beklerim muhakkak...
  15. 997799

karar veremiyorum yardım edermisiniz

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz ilkay bey... farkındaysanız tarafsız ve objektif yazmaya özen gösterdim... siz diğer başlıkta da bu başlıktada yazılanlarla bi fikir edinmeyin...dediğimi yapın sadece işletim maliyetini hesaplayın... şunu da artı ilave edeyim aynı şartlarda...

16. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) bugün drop pitmanı taktık...
  17. 997799

karar veremiyorum yardım edermisiniz

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz bu sitede ağırlıklı olarak ismen hitap etmeye çalışıyoruz...ama size edemiyoruz kusura bakmayın... toyota bölümünü sonucu belli, jeep bölümünde sonuç belli.. yapacağınız şey belli.. araçların işletim maliyetlerini öğrenin... fren balatası diskler aks...
  18. 997799

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 aracınızın bakımlarının aksatılmış olma ihtimali yüksek olabilir..o nedenle.. şanzuman motor defransiyel yağları ve filitrelerini buji-kablo ve distribitör kapağını değiştirmenizi öneririm...

19. 997799

97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor

Ynt: 97 zj aldığım gün yolda kaldım ,yakıt almıyor sıralı sistem lpg lerin bi çoğu direk lpg de çalışmaz...sabah soğukken hepsi önce benzinde çalışır zaten... benin pompasında problem vardır...herhangi bir tamirci benzin gelip gelmediğini anlar..gelmiyorsa pompadandır...takılmış ta olabilir...
  20. 997799

ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı?

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? bu işlerde gaz veren, yada gel yapalım, takalım, satalım, verelim diyen çok olur...temkinli olmakta fayda var.... mesela size bir örnek vereyim garage bölümünde araç modifiye işlemim var ordada yazdım..defransiyeldeki 25 mm kayıklığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri