Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,187
Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

250-300 kuruş yakan cherokee dizel değil benzinlidir fakat uzaktan kumandalı benzinli model olsa gerek...
bence bu sevdadan vazgeçin, bu motor ucuz motorine gelmez.

Etiketler

moonwalker_arc' Alıntı:
Motoru bitik bir dizel xj alıp Starex motoru attın mı hem yakıtı memnun eder hemde araba yerinde durmaz.

bi bulabilsem motoru gidik felan bastan sona yapacagım.off road donanımıda ekliyecem. Benzinliye cok yaktıgı için yapasım gelmiyo.Bunun İçin dizel Cherokee arıyorum moturu gidik. hasarlı cherokee ler olur.Bilen varsa lütfen buraya yazsın.

starex motorlu cherokee off road koşullarında 250 kuruş yakmaz , sonra hayalkırıklığına uğrarsınız , yaptığınız masraf boşa gider , vazgeçin bu sevdadan...

kyenipazar' Alıntı:
starex motorlu cherokee off road koşullarında 250 kuruş yakmaz , sonra hayalkırıklığına uğrarsınız , yaptığınız masraf boşa gider , vazgeçin bu sevdadan...

starex motorlu koymıyacamki kendi motorunu yaptırıcam .Bildiginiz bi yerde varsa hasarlı veya kazalı bakabilirim.

Smihter' Alıntı:
starex motorlu koymıyacamki kendi motorunu yaptırıcam .Bildiginiz bi yerde varsa hasarlı veya kazalı bakabilirim.

Starex daha güçlü ve daha az yakan bir motor, 25 kuruş rakamı için ben birşey söylemedim o konuda rüya görmeye devam edebilirsiniz :smiley:

Smihter' Alıntı:

İkitelli sanayide 15bine 2.7 terrano motor ve şanzumanlı 93 zj var.
hazır yapılı sistem.
ona bakın madem.
sahibindende var ilanı

menecer' Alıntı:
İkitelli sanayide 15bine 2.7 terrano motor ve şanzumanlı 93 zj var.
hazır yapılı sistem.
ona bakın madem.
sahibindende var ilanı

ilanı bulamadım acba tam olarak sitesini verebilirmisiniz ?

997799' Alıntı:
yok be abi iyi araba...
olaya iyi yanından bak abicim...2 araç bir arada :smiley:))

al hocam yarar

Benim jeep le tanışmam ve kavuşmam bu araç sayesinde olmuştu.
aklıma karpuz kabuğu bu araçla düştü ve tavsıyelerınızle 5.2de karar kıldım
daha doğrusu cesaret buldum.

Belki arkadaş içinde aynısı olur.
bikaç aracı karşılastırınca ınsan doğru yolu buluyor.
bende 10bine jeep mantığıyla gırdım bu yola 19bıne çıktım
canlı canlı gormeyınce ınsan neden olmasın dıyor tüm uyarılara rağmen.
canlı gorunce iş değişiyor

strex motoru cok yaktıgı söyleniyor .ama ben kare kasa dizel motoru gidik felan bişey bulursam kendi orjinal motorunu yaptıracam .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR