Arama sonuçlarınız

1. Kutadgu

Alacasu - Phaselis - Tekirova

Ynt: Alacasu - Phaselis - Tekirova Burası neresi :( 8) bir bilgi verseniz ;D :-[ olmamış gibi etkinlik :-*

2. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ekim 2011) ;D vayy iyi teklifmiş ha bende tire köfte yaptım :o
  3. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Meydan - Homeros Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (09 Ekim 2011) Ne var onu ben tek başıma yaptım geçen hafta, ::) bakalım bir düşüncem var olmazsa homeros a gelirim :P

4. Kutadgu

TezzMertek'in 40 Yaş Partisinden (25 Eylül 2011)

Ynt: TezzMertek'in 40 Yaş Partisinden (25 Eylül 2011) :) İyiki varsın ;) Murat Öz ;D sayende :o İzmir'in dağlarını dize getirdik. ::) Nice mutlu senelerde :P Hep birlikte oluruz :-* inşallah 40. Doğum günün kutlu olsun, dağlar gezenbilir üyeleri ile dolsun :o
  5. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı

Ynt: Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı :D Yürüyüş programı hayırlı olsun, mutlulukla yürüyelim hepsini :-*

6. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gece Fotoğraf Avı Etkinliği Görselleri ( 10 Eylül 2011 - 22:11)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Fotoğraf Avı Etkinliği Görselleri ( 10 Eylül 2011 - 22:11) >:( İzmir'i ben de seviyorum :-[

7. Kutadgu

İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk.

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. Sayende ve yazın da yürüyüşe devam ettiğimiden bana da çerez gibi gelmeye başladı yorulmuyorum doğa yürüyüşlerinde 2 günlük etkinlikleri daha ciddi düşünmeye başlayabiliriz, Hemi de tam tracking olur. ::)
  8. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Doruk Dağcılık Etkinliğinde - Ansızca Kanyonu (18 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Doruk Dağcılık Etkinliğinde - Ansızca Kanyonu (18 Eylül 2011) ;D Çok güzel etkinlikti iple bir daha inelim, bizim de malzemelerimiz olsun :P
  9. Kutadgu

İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk.

Ynt: İzmir - Gaziemir - Kavacık - Güzelbahçe Arası Yürüyüş Hk. ;D Arkadaşlar rehberler çalışır ekip yürür. ::) 2 günde çadırlı yürüyelim Gaziemir -Güzelbahçe arasını, Cumartesi Çıkar - gece kamp yapıp Güzelbahçeye varırız. :-*

10. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gece Fotoğraf Avı Etkinliği (10 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Fotoğraf Avı Etkinliği (10 Eylül 2011) 8) İznideyiz, çektiğiniz fotoğrafları bekliyoruz.

11. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü Kamp Yerinde (20 - 21 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü Kamp Yerinde (20 - 21 Ağustos 2011) ;) Güzel bir kamp olmuş, beraber yapmak basip olur. :-\ Bir de bu yılki programa her aya bir kamp yapalım diyoruz. Cumartesi yürüyüp, pazar döneceğimiz programlar olabilir. :o
  12. Kutadgu

Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011)

Ynt: Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011) ;D Güzel kamp olmuş, paylaştığınız için teşekkürler İzmir'den

13. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011) Harika bir gece yürüyüşü idi yenilerini yine yürürüz inşallah ;D
  14. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011) Nazan'ı ben de gördüm gelebilirler, erken çıkmak sabah erken inişe geçeceğimiz anlamını taşımasın güneşin doğuunu seyredeceğiz. Ayrıca hava soğuk olaak 2. montları ve pançokarı hazırlayın derim ben :-*
  15. Kutadgu

Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Beyoğlu Çeşme - Behzat Zirve (07 - 08 Ağustos 2011) Birlikteliğimiz süperdi o yüzden başka bir etkinlik düşünmeden sizinle bir daha yürümek için can atıyorum. Çatalkaya ya birlikte çıkmak ve orada uyuyup uyanıp güneşin doğuşunu seyretmek için büyük istek...

16. Kutadgu

Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Niğde - Medetsiz Tırmanış Etkinliği Duyurusu (16 - 17 Temmuz 2011) Hadi hayırlısı Ertan ve Emre Önal otobüsle gelir :P
  17. Kutadgu

Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011) Fotoğraflara bakınca zirve de Emre ile bir fotoğrafımı koyayım dedim konsepte uymasa da Emre de zirve yaptı, bütün sene Murat Öz ve Ömer abisinin peşinde tecrübe yaptıktan sonra,
  18. Kutadgu

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) Bu sene gitmeden önce bir göz atmak iyi oldu emeğine sağlık Murat 8)

19. Kutadgu

Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011) Murat Öz, haklısın servis gibi bekleniyor ama bineceğin araç belli kalabalık olurda dönüşe yer bulamazsan stres olmayasın bin araçla gel Murat Sancak, Bizim kurumun aracı var o yüzden servis kiralamıyorlar, aracı da...
  20. Kutadgu

Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir; 15. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği'nde (20 - 22 Mayıs 2011) Aldığım yanıt, Büyük ihtimal araç kalkacak görünüyor. Dağda çok kar varmış. Kazma ve krampon kullanmak gerekecek gibi. Oğlunuz bunu yapabilecek mi? Daha önce yüksek dağ denemesi oldu mu hiç. Cevap; Araç'ın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri