Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,281
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen hafta yaptığımız ve Cumartesi akşam 24'de başlayarak Pazar sabah 09:30'da biten Gezenbilir Gece Gezmelerine bu hafta da Narlıdere Çatalkaya Tepe ile devam ediyoruz.

Narlıdere kahvelerden 24.00 de hareket ederek toprak yoldan Çatalkaya zirveye varmayı hedefliyoruz. (Kahvelerde 23.00 da buluşabiliriz gelecek yılın programını görüşmek üzere)

Sabah gün ağarması ile Narlıdere kahvelere inmeyi hedefliyoruz.

Gün ağarmadan önce zirvede yemek molası verilecektir. Yemekleri herkez kendi imkanları dahilinde getirecektir. Su getirmeyi unutmayınız. Lamba ve ince bir mont bulundurulmasında fayda vardır. Mat ve yazlık uyku tulumu getirirseniz zirveye erken varma durumunda uyuma imkanımız olacaktır.

Sevgiler ile

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

05 Nisan 031.jpg

17 Ocak - Çatalkaya 129.jpg

15.02.09 - G.Bahce 035.jpg

Narcity - Çatalkayalar 028.jpg

Narcity - Çatalkayalar 044.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011)

adaş etkiliği paylaştığını hiç söylemiyorsun :D
23 ten önce orada olmaya çalışacağım.konuşuruz.
belki daha önce yolaçıkarız toplanma saatini önemi alsak ???
Gürhan sabah 8 de işte olmam gerekiyor demiş.

ayrıca erkan başlarsak ben yine uyumak için zaman bulurum:smiley:))

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gece Gezmeleri - Narlıdere Çatalkaya Tepe (13 - 14 Ağustos 2011)

Yaw dün facebook da sorun vardı. kaydımı bile yapamadım o konuya.

Ersin, Gezenbilir de duyurusu var mı diye yazınca açayım dedim hemen.
Face de seni davet etmediler mi :smiley:

Ertan abi davet etmiş gece gördüm.gelicem dedim ;D
gitsem mi acaba :D :D

Narlıdere Kahveleri bilmeyenler için Alsancak'ta buluşma yeri yazsak mı.??
Dur gruba sms çekeyim bir.

mesaj geldi :D
ben dün iş çıkışı Yalçın ve eşi ile karşılaştım belki onlarda gelecekler face de davetlilermi bilmiyorum.

Nazan'ı ben de gördüm gelebilirler, erken çıkmak sabah erken inişe geçeceğimiz anlamını taşımasın güneşin doğuunu seyredeceğiz. Ayrıca hava soğuk olaak 2. montları ve pançokarı hazırlayın derim ben :-*

Bu etkinliğimize ait fotoğraflara be anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78598.new#new sayfası üzerinden 2 - 3 saat içersinde ulaşabileceksiniz arkadaşlar.

Fotoğraflar yerleştirilmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri