Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards
Ön sinyaller için 2 büyük 4 küçük
Arka stoplar için 2 büyük,4 küçük ltoplam 12 adet klips gerekir.
Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi
Haklısınız, motorun ısınmasını geciktirir.Sistem montesi çok basit olduğundan,kışın sistemi kapatıyorum. Kapatma olayı beş- on dakikanızı alır.
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları
Cabrionun yuvaya dönmesine sevindim Huseyin,unutma ki dünyada G cabriolar cok az ve kiymetli. Hayirli olsun ...
Huseyin kardeş biraz mütevazi konuşur, aslinda Kıbrıs Türk kesimine G serisini kabul ettiren ve yayan odur. Ayni zamanda Huseyin bey G Wagen serisinde dünyaca tanınan bir isim ;)
Türkiye ve Türkleri çok iyi tanıtıyor. :)
Vay vay vay, bu güzel resimlerde nerede saklı idi ? Gözlerimiz bayram etti valla.
G Serisinin bu bölümü clubgwagen ve P3 çooook gerilerde bıraktı.
İsmail Beye Huseyin Beye ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkürler.
Cartop
Sistemi dikkatle incelersek, temiz su 12 v.luk küçük bir su pompasıyla bakır borunun bir ucundan girip diğerinden çıkıyordu. Bakır boru toplamda ancak 100 gram su içinde barındırır.
Sistemin diğer kısmında antifirizli radyatör suyu vardır. Dolayısıyla...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Yedigöller Kamp & Trekking & Fotoğraf (29-30 Ekim 2011)
Bir mani olmazsa bende geliyorum,uzun zamandır kamp yapmadık. Tenekede tavuk gerçekten lezzetli,bol ateşe ihtiyaç var... ;)
Cartop
Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor
G serisi gerçekten mükemmel yapılmış bir araç, GD 300 cabrio aracımdan inanılmaz bir haz duyuyorum. Ağır off road yapmadım ama birinci tercihim hep kampçılık oldu. Bir araya gelmek, araçlarımızın artı ve eksilerini değerlendirsek çok iyi olur. Hüseyin...
Teşekkürler, bu düzeneği iki amaçla yaptım.
1- Yazın sıcak havalarda ve uzun dik rampalarda motorun hararet yapmasını engellemek.
2- Kamplarda veya başka amaçlarda kullanılmak üzere sıcak su gereksinimlerini karşılama.
İki senedir kullanıyorum,motor harareti...
Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış
Evet Huseyin, Yankiler bu videoyu görmemişti...Bunlara da postaladım ki gözleri biraz bayram etsin :)
Cartop
http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2397
Arkadaşlar, rampayı çıkamayanlar için tehlike söz konusu olabilir !!! Geri gelmenin çıkmaktan daha tehlikeli olduğunu gözden kaçırmayalım.
Nazım tebrikler, dayanamadım, videoyu uluslararası G Wagen foruma taşıdım.
http://www.pointedthree.com/disc/forums/showthread.php?tid=16104&start=41&posts=49
Arcınızın homurtusundan ne kadar güçlü olduğu anlaşılıyor zaten... ;)
Cartop