Arama sonuçlarınız

1. cartop

Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards

Ynt: Mercedes Benz G Class Lamba Koruyucuları- G Wagen Light Guards Ön sinyaller için 2 büyük 4 küçük Arka stoplar için 2 büyük,4 küçük ltoplam 12 adet klips gerekir.

2. cartop

g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri

Ynt: g lerde sinyal ve stop koruyucu klipsleri Selam motorgezgin,uzun zamandır foruma bakma fırsatım olmadı,web sitem www.cartopsgw.com ,diğer domainden vaz geçtim. www.cartopsgw.com sitemden veya memetaydin42@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz. Amerikalıların yarısına yakın lamba...
  3. cartop

Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Haklısınız, motorun ısınmasını geciktirir.Sistem montesi çok basit olduğundan,kışın sistemi kapatıyorum. Kapatma olayı beş- on dakikanızı alır.

4. cartop

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Türkiyedeki G Wagen eibi bir araya gelirsek yazın topluca bir Kıbrıs yaparız.
  5. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Cabrionun yuvaya dönmesine sevindim Huseyin,unutma ki dünyada G cabriolar cok az ve kiymetli. Hayirli olsun ...

6. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Huseyin kardeş biraz mütevazi konuşur, aslinda Kıbrıs Türk kesimine G serisini kabul ettiren ve yayan odur. Ayni zamanda Huseyin bey G Wagen serisinde dünyaca tanınan bir isim ;) Türkiye ve Türkleri çok iyi tanıtıyor. :)

7. cartop

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Vay vay vay, bu güzel resimlerde nerede saklı idi ? Gözlerimiz bayram etti valla. G Serisinin bu bölümü clubgwagen ve P3 çooook gerilerde bıraktı. İsmail Beye Huseyin Beye ve emeği geçen diğer arkadaşlara teşekkürler. Cartop
  8. cartop

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Sistemi dikkatle incelersek, temiz su 12 v.luk küçük bir su pompasıyla bakır borunun bir ucundan girip diğerinden çıkıyordu. Bakır boru toplamda ancak 100 gram su içinde barındırır. Sistemin diğer kısmında antifirizli radyatör suyu vardır. Dolayısıyla...
  9. cartop

Kurban Bayrami

Ynt: Kurban Bayrami Sizin, gezenbilir üyelerinin ve Kuzey Kıbrıslı kardeşlerimizin bayramı kutlu olsun.

10. cartop

Off road video

Bu off road videosu seyredilir... :) http://www.youtube.com/watch?v=60wY1XqmiX0&feature=player_embedded&noredirect=1 Cartop

11. cartop

Gezenbilir Ankara; Yedigöller Kamp & Trekking & Fotoğraf (29-30 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Yedigöller Kamp & Trekking & Fotoğraf (29-30 Ekim 2011) Bir mani olmazsa bende geliyorum,uzun zamandır kamp yapmadık. Tenekede tavuk gerçekten lezzetli,bol ateşe ihtiyaç var... ;) Cartop
  12. cartop

kimler g lerini offroad da kullanıyor

Ynt: kimler g lerini offroad da kullanıyor G serisi gerçekten mükemmel yapılmış bir araç, GD 300 cabrio aracımdan inanılmaz bir haz duyuyorum. Ağır off road yapmadım ama birinci tercihim hep kampçılık oldu. Bir araya gelmek, araçlarımızın artı ve eksilerini değerlendirsek çok iyi olur. Hüseyin...

13. cartop

w460 Sivas'ta

Ynt: w460 Sivas'ta Hayırlı olsun, 5 vites şanzımanla ilgili bilgi ve resimleri burada paylaşırsanız seviniriz. Cartop
  14. cartop

Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi Teşekkürler, bu düzeneği iki amaçla yaptım. 1- Yazın sıcak havalarda ve uzun dik rampalarda motorun hararet yapmasını engellemek. 2- Kamplarda veya başka amaçlarda kullanılmak üzere sıcak su gereksinimlerini karşılama. İki senedir kullanıyorum,motor harareti...
  15. cartop

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Takip Ankara

16. cartop

Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış

Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış Evet Huseyin, Yankiler bu videoyu görmemişti...Bunlara da postaladım ki gözleri biraz bayram etsin :) Cartop http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=2397
  17. cartop

Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış Arkadaşlar, rampayı çıkamayanlar için tehlike söz konusu olabilir !!! Geri gelmenin çıkmaktan daha tehlikeli olduğunu gözden kaçırmayalım.
  18. cartop

Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış Nazım tebrikler, dayanamadım, videoyu uluslararası G Wagen foruma taşıdım. http://www.pointedthree.com/disc/forums/showthread.php?tid=16104&start=41&posts=49 Arcınızın homurtusundan ne kadar güçlü olduğu anlaşılıyor zaten... ;) Cartop

19. cartop

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) ..... [attachment=4]
  20. cartop

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) ..... [attachment=5]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri