Arama sonuçlarınız

1. ozgonur

cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir....

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... Ozan Bey merhabalar Sizi efsane cj8 topic'inden tanıyorum, tecrübelerinizi esirgemezseniz koltuklarla ilgili benim de bir sorum olacak. Ön koltukta katlanır koltuk için Rugged Ridge veya Bestop dışında tavsiyeniz olur mu? Saygılar

2. ozgonur

CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var

Ynt: CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var Saygın Bey katlanabilir koltuk için mutlaka orijinal mi düşünülmeli? Bu konuda usta veya marka tavsiyeniz olabilr mi? Saygılar
  3. ozgonur

Ynt: CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var Asfalt için hazırlıyorum. 33 12.5 50 kullanmayı düşünüyorum Saygın Bey. Koltuk tavsiyenizde haklısınız, katlanabilen koltuk dışı bir seçenek giriş çıkışlarda epey sorun olacak gibi :)

4. ozgonur

Ynt: CJ 8 için krom basamak, ön panjur ve koltuk/döşeme tavsiyesine ihtiyacım var Saygın Bey teşekkürler. Yükseltme işlemlerine karar verdim, şu anda koltuklar ve krom parçalarla ilgili çözüm arıyorum. Forumu daha detaylı inceleyeceğim
  5. ozgonur

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... Saygın Bey simit tank mantıklı ama ben de tankın aracın altında olması TÜV'de problem oluyor diye duydum.

6. ozgonur

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... CJ 8 Ön koltukların arasına konsol koymayı düşünüyorum fakat arkaya geçişte sıkıntı oluyor. Arka koltukların hemen arkasında lpg tankı var tabii. Katlanabilen yolcu koltuğu uygulanabiliyor mu? Bilginiz var mı?

7. ozgonur

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir.... Metin Bey merhaba Ben de koltuk arayışındayım fakat lpg depoosunun yeri bu konuda önemli. Siz depoonun yerini nasıl çözdünüz?
  8. ozgonur

Merhaba ardadaşlar. Uzun süre forumda sessiz kalarak ve okuyucu olarak devam ettikten sonra nihayet hayalimdeki cj8'i edindim ve detaylı bir yenileme sürecine giriyorum. CJ 8 için krom basamaklar ve ön panjura ihtiyacım var. İstanbul'da temin edebileceğim yerler hakkında tavsiyeniz varsa çok...
  9. ozgonur

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual ozgonur@hotmail.com , mümkünse ben de rica ediyorum, şimdiden çok teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri