metin bayazıt
Ana Kamp
cj8 e koltuk yapmak istiyorum.acaba hangi araclarin koltukları en iyi uyar.yardımcı olabilirmisiniz
metin bayazıt' Alıntı:cj8 e koltuk yapmak istiyorum.acaba hangi araclarin koltukları en iyi uyar.yardımcı olabilirmisiniz
Aracınızın Modeli nedir ?CJ 5-6-7-8 ?ozgonur' Alıntı:Metin Bey merhaba
Ben de koltuk arayışındayım fakat lpg depoosunun yeri bu konuda önemli.
Siz depoonun yerini nasıl çözdünüz?
SaygınOzdemir' Alıntı:Aracınızın Modeli nedir ?CJ 5-6-7-8 ?
lpg deposu aracın altındaozgonur' Alıntı:Metin Bey merhaba
Ben de koltuk arayışındayım fakat lpg depoosunun yeri bu konuda önemli.
Siz depoonun yerini nasıl çözdünüz?
sağ ön koltuk yatabiliyor.o konsoldan bende planlıyorumozgonur' Alıntı:CJ 8
Ön koltukların arasına konsol koymayı düşünüyorum fakat arkaya geçişte sıkıntı oluyor.
Arka koltukların hemen arkasında lpg tankı var tabii.
Katlanabilen yolcu koltuğu uygulanabiliyor mu? Bilginiz var mı?
ozgonur' Alıntı:CJ 8
Ön koltukların arasına konsol koymayı düşünüyorum fakat arkaya geçişte sıkıntı oluyor.
Arka koltukların hemen arkasında lpg tankı var tabii.
Katlanabilen yolcu koltuğu uygulanabiliyor mu? Bilginiz var mı?
Simit tüp sanırım bahsettiğiniz aracın altında olunca tüv sorun çıkarıyor diye biliyorum.metin bayazıt' Alıntı:lpg deposu aracın altında
SaygınOzdemir' Alıntı:Orijinal ön koltuklar katlanabilen takla atabilen koltuklardır.Orijinal kilit sistemleri vardır.Koltuk üstüne veya koltukların hemen arkasına lpg konuluyor.Konsol çok işe yarıyor.
Simit tüp sanırım bahsettiğiniz aracın altında olunca tüv sorun çıkarıyor diye biliyorum.
ozgonur' Alıntı:Saygın Bey simit tank mantıklı ama ben de tankın aracın altında olması TÜV'de problem oluyor diye duydum.
metin bayazıt' Alıntı:İlginize cok tesekkur ederim.fikriniz cok guzel.aynen bu görüntü istedigim.yaman jeepnde farkindayim.ama okadar para harcamayi düsünmüyorum .zaten döseme yaptiricam.ankarada hurdacilar sitesi gibi bir şansim var.
Saygın bey,bu araç bu şekil daha önce iki kez tüv den geçmiş.birdahaki sefer de sorun çıkarırlarmı? sizce.bu arada iddaa etmek için sormuyorum.yanlızca merak ettiğim için soruyorum...yinede sorun olacağını düşünüyorsanız yol yakınken tadilat varken değişiklik yapayım.SaygınOzdemir' Alıntı:Belirttiğim gibi TÜV sorun çıkartıyor.Koltuk altında muhafazalı olmaz ise LPG gene sorun olur.En iyisi koltuk altına tip yapmak olacaktır.Fakat aracınız CJ8 koltuğun arkasına bagaj kısımına da koyabilirsiniz tüpü tamamen karar sizin projesi vardır.CJ8 kullanan arkadaşlar size daha çok yardımcı olacaktır.