cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metin bayazıt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,534

Ynt: cj8 e hangi aracların arka koltukları uyabilir....

metin bayazıt' Alıntı:
cj8 e koltuk yapmak istiyorum.acaba hangi araclarin koltukları en iyi uyar.yardımcı olabilirmisiniz

cj serisi araçlar da uzun koltuk önerilmez benim bilidğim.Cj8 oldugu için tüp sorunu yoktur o yüzden sırt kısma kısa olan herhangi bir koltuk uyacaktır,arkayı görmek açısından tabiki konfor istersen vip koltuk atsanızda uyar..Orijinal olsun derseniz ayrı tabi ki .

Metin Bey merhaba

Ben de koltuk arayışındayım fakat lpg depoosunun yeri bu konuda önemli.

Siz depoonun yerini nasıl çözdünüz?

SaygınOzdemir' Alıntı:
Aracınızın Modeli nedir ?CJ 5-6-7-8 ?

CJ 8

Ön koltukların arasına konsol koymayı düşünüyorum fakat arkaya geçişte sıkıntı oluyor.
Arka koltukların hemen arkasında lpg tankı var tabii.

Katlanabilen yolcu koltuğu uygulanabiliyor mu? Bilginiz var mı?

ozgonur' Alıntı:
CJ 8

Ön koltukların arasına konsol koymayı düşünüyorum fakat arkaya geçişte sıkıntı oluyor.

sağ ön koltuk yatabiliyor.o konsoldan bende planlıyorum

ozgonur' Alıntı:
CJ 8

Orijinal ön koltuklar katlanabilen takla atabilen koltuklardır.Orijinal kilit sistemleri vardır.Koltuk üstüne veya koltukların hemen arkasına lpg konuluyor.Konsol çok işe yarıyor.

metin bayazıt' Alıntı:
lpg deposu aracın altında
Simit tüp sanırım bahsettiğiniz aracın altında olunca tüv sorun çıkarıyor diye biliyorum.

SaygınOzdemir' Alıntı:
Orijinal ön koltuklar katlanabilen takla atabilen koltuklardır.Orijinal kilit sistemleri vardır.Koltuk üstüne veya koltukların hemen arkasına lpg konuluyor.Konsol çok işe yarıyor.
Simit tüp sanırım bahsettiğiniz aracın altında olunca tüv sorun çıkarıyor diye biliyorum.

Saygın Bey simit tank mantıklı ama ben de tankın aracın altında olması TÜV'de problem oluyor diye duydum.

ozgonur' Alıntı:
Saygın Bey simit tank mantıklı ama ben de tankın aracın altında olması TÜV'de problem oluyor diye duydum.

Belirttiğim gibi TÜV sorun çıkartıyor.Koltuk altında muhafazalı olmaz ise LPG gene sorun olur.En iyisi koltuk altına tip yapmak olacaktır.Fakat aracınız CJ8 koltuğun arkasına bagaj kısımına da koyabilirsiniz tüpü tamamen karar sizin projesi vardır.CJ8 kullanan arkadaşlar size daha çok yardımcı olacaktır.

metin bey öncelikle merhaba arka koltugu bunun gibi yaparsanız hemn koltugun arkasına uzun tüp koyarsınız bu işlemden sonra size yetecek kadar bir bagajınız olur size koltuk alacagınız yeride söyleyebiliri yaman jeep http://www.yamanjp.com/ bu siteye girip aracınıza ait tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsininz koltuk iç aksesurda renk cesidide var

422813_10150556102210742_1351526284_n.jpg

İlginize cok tesekkur ederim.fikriniz cok guzel.aynen bu görüntü istedigim.yaman jeepnde farkindayim.ama okadar para harcamayi düsünmüyorum .zaten döseme yaptiricam.ankarada hurdacilar sitesi gibi bir şansim var.

metin bayazıt' Alıntı:
İlginize cok tesekkur ederim.fikriniz cok guzel.aynen bu görüntü istedigim.yaman jeepnde farkindayim.ama okadar para harcamayi düsünmüyorum .zaten döseme yaptiricam.ankarada hurdacilar sitesi gibi bir şansim var.

o hurdacılara dikkat edin bence. ellerinde bu tarz koltuk pek olmaz olursada çok para isterler bu koltuk rugred ridge veya besttop marka olarak tar otodan veya yaman jeepden vs bulabilirsiniz fiyatıda 700 tl civarıydı. biraz pahalı gibi ama her kuruşuna değer bence cj nin arkasında rahat oturmak istiyosanız ya bu koltuk yada oturma biçimi aynı olan koltuklardan almanız lazım

eger aracınız baştn toluyorsanız cıkma parca kullanmamanızı tercih ederim sonucta bir kere yaptırıyorsunuz bu arada bağış bayazıtla akarabalıgınız var mı ?

Bağış yeğenim olur.zaten araçta bağışta.sağolsun o ilgilenmese böyle bir işi halledemezdim...

SaygınOzdemir' Alıntı:
Belirttiğim gibi TÜV sorun çıkartıyor.Koltuk altında muhafazalı olmaz ise LPG gene sorun olur.En iyisi koltuk altına tip yapmak olacaktır.Fakat aracınız CJ8 koltuğun arkasına bagaj kısımına da koyabilirsiniz tüpü tamamen karar sizin projesi vardır.CJ8 kullanan arkadaşlar size daha çok yardımcı olacaktır.
Saygın bey,bu araç bu şekil daha önce iki kez tüv den geçmiş.birdahaki sefer de sorun çıkarırlarmı? sizce.bu arada iddaa etmek için sormuyorum.yanlızca merak ettiğim için soruyorum...yinede sorun olacağını düşünüyorsanız yol yakınken tadilat varken değişiklik yapayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR