Arama sonuçlarınız

1. hunter06_1

Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı

Ynt: Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı kolay gelsin...

2. hunter06_1

Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı

Ynt: Muayene ve Motor Numarası Sorunsalı merhaba, bence çok önemli bir sorun değil ruhsattaki numara ile motor numarası tutuyorsa zaten sorun yok demektir eğer bir aksilik çıkacak olursa yetkili servisin yazacağı raporla problem çözülüyor.. eğer ankarada muayene istasyonları kalabalık olduğu...
  3. hunter06_1

çok temiz 2005 model Rally Raid 4x4

Ynt: çok temiz 2005 model Rally Raid 4x4 ..

4. hunter06_1

çok temiz 2005 model Rally Raid 4x4

Arkadaşlar aracım çok temizdir özelliklerini ve resimleri aşağıda vereceğim linkte inceleyebilirsiniz 5.9 GC veya Tahoe ile takas edebilirim ... şimdiden teşekkür ederim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-pick-up-cok-temiz-rally-raid-4x4-37420457/detay
  5. hunter06_1

muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar Değerli yıldırım bey, antalyadaki aracın hangi sitede olduğuna dair bilgiyi verirseniz gezenbilir üyelerine iyilik etmiş olursunuz kimbilir kaç kişiyi yol masrafından kurtarırsınız bu önemli bir konu bu konuyu atlamamanız lazım biraz daha hassas...

6. hunter06_1

Ankara'da Aracımı Off Road'a Çevirmek İstiyorum

Ynt: Ankara'da Aracımı Off Road'a Çevirmek İstiyorum şaşmaz 10.caddede Federal motor Arif Usta var (nam-ı diğer topal arif) ona giiderseniz bu işin kompedanı odur...selamlar

7. hunter06_1

muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar

Ynt: muradıma erdim zj mi aldım arkadaşlar Yıldırım bey öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, bu araç üzerine bu paraya başka bir araç tanımam fakat sizin gezenbilir üyelerine yardımcı olabilmeniz için antalyadaki o aracın linkini vermeniz lazım başkalarıda yok yere o araca...
  8. hunter06_1

Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet

Ynt: Başkanın Tahoe' su - Yok Böyle Bir Alet bu araçların 95 model ve altı karbüratörlü modelimi yoksa 96 ve üzeri enjeksiyonlu modelimi tutuluyor ? duyduğum kadarı ile vortec motor LPG ile randıman vermiyor diyorlar sizce nedersiniz?
  9. hunter06_1

Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) tamamdır bakmanıza gerek kalmadı bulduk.....

10. hunter06_1

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) alfonso merhaba sende bizim telsizlerden kalmışmı acaba arabaya bakarmısın ?

11. hunter06_1

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) hani foto lar gelmiyor
  12. hunter06_1

Aranıyor - Pajero 3500'e Lastik ve Jant

Ynt: Aranıyor - Pajero 3500'e Lastik ve Jant SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT isimli ilana bakın tam sizlik lastikler 3500 pajerodan çıkma

13. hunter06_1

SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT

Ynt: SATILIK 31x11.5x15 Maxıss MUDZILLA LT arkadaşlar ben lastiklere baktım sıfırdan farkı yok tavsiye ederim
  14. hunter06_1

Ankara Sorgun'da Kamp ve Off Road Etkinliik Duyurusu (22 - 23 Ocak 2011)

Ynt: Ankara Sorgun'da Kamp ve Off Road Etkinliik Duyurusu (22 - 23 Ocak 2011) selami cumartesi benide yaz
  15. hunter06_1

ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar

Ynt: ZJ de LSD Hangi Modellerde Var ve Tam Olarak Ne İşe Yarar tam tersi olacak arka tekerin birini çevirdiğinizde öbür tekerde aynı yönde dönüyorsa kilit var demektir. :)

16. hunter06_1

Kanadadan Yedek Parça

Ynt: Kanadadan Yedek Parça benim yukarıda yazdığım parçalar hem yer kaplamayan ,hacim olarak küçük hemde arabanın en sık bozulabilen parçaalrıdır.Eğer kanadadan jant,lastik vb.. şeyler getirtmeye kalkarsanız bayağı zor ve problemli olur belki buradaki fiyatları geçebilir hepinize selamlar.....
  17. hunter06_1

Kanadadan Yedek Parça

Ynt: Kanadadan Yedek Parça arabanıza buji kablosu,buji,tevzi makarası,distribitör kapağı,krank keçesi,akis körüğü,z rot,rotbaşı,rotil,denge kolu lastikleri,salıncak burçları,balata takımı,civalı fan bu yazdığım parçaları getirtirseniz eninde sonunda size lazım olacaktır...selamlar
  18. hunter06_1

Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor

Ynt: Kaliteli Cherokee 5,2 Aranıyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-cok-temiz-emsalsiz-5-2ltd-34323705/detay ilandaki araca bir bakın derim benim bir arkadaşımın arabası gerçekten çok süper temiz bir araba

19. hunter06_1

Nissan Skystar Hakkında Yardım?

Ynt: Nissan Skystar değerli arkadaşım sizin bahsettiğiniz 50 kr yakan araç büyük ihtimalle turbosuz eski kasa pikap tır veya aracın bir arızası vardır, nissan skaystar veya rallraid pikapların içerisinde az yakıtlarıyla tanınan araçlardır 2005 model skaystar uzun yolda bu yakıt fiyatları...
  20. hunter06_1

Alti-Baro-Termo Özellikli Solar Enerjili Casio G-Shock Güç Göstergesi

Ynt: Alti-Baro-Termo Özellikli Solar Enerjili Casio G-Shock Güç Göstergesi size özelden mesaj atmıştım cevap vermediniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri