Arama sonuçlarınız

1. _AHMET_

defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???

selamlar td5 motorla puma motor arasındaki fark nedir performans ve yakıt tüketimleri naıldır parçaları bulunurmu ?fiyatları arasındaki fark nasıldır(0için) td5 veya puma motor için şanzumanı RN 380 mi olmalı yoksa narmal defender şanzumanımı?? RN380 şanzuman fiyatı ve normal şanzuman fiyatı ne...

2. _AHMET_

maltepedeki td 3000 e bakan oldumu

Ynt: maltepedeki td 3000 e bakan oldumu tek diyecegim şey memleket ÇAKAL dolu.... :-X :-[
  3. _AHMET_

Ynt: maltepedeki td 3000 e bakan oldumu tüm bakımları motor masrafları hepsini yaptursın 3b,n veya braz daha fazla 28 bin çok fazla en fazla20 21 22 edecek bir araba gibi duruyor saygılar...

4. _AHMET_

Ynt: maltepedeki td 3000 e bakan oldumu ihaleye çıktığı fiyat 12 bin veya 13 bin civarıdır 14 15 hattaha 16 ya alınmış olabilir bu yuzden 20 bin deyin dedim ben kayseriliyim ;D ;D bizde pazarlıksız iş olmaz sıkın ii ce satıcıyı 20 binde hatta daha aşşadan çok ağar bi biçimde yükseltin fiyatı...
  5. _AHMET_

Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Çukurova Grubu; Karboğaz Off Road Gezimiz (30 Ocak 2011) gurubun içinde bir defender görmek güzel paylaşım için teşekkürler saygılar _AHMET_

6. _AHMET_

NİHAYET GÖLCÜK

Ynt: NİHAYET GÖLCÜK çok güzel bir gezi olmuş köftelerde harika paylaşım için teşekkürler saygılar _AHMET_

7. _AHMET_

Ynt: maltepedeki td 3000 e bakan oldumu fiyatında pazarlık yapıp 23 24 de kapata bilirseniz iyi bir araç ancak sahibi büyük ihtimalle ihaleden aldığı için 20 bile diye bilirsiniz saygılar...
  8. _AHMET_

defender aksesuar

Ynt: defender aksesuar Merhaba araya giriyorum ;D ama sorunuza cevap vermek istedim, otokarla ingiliz üretim arasındaki fark şase ve elektrik aksamı dır diğer parçalar orjinal ingliz aradıki fark araçların elekrik sistemi yerli üretim malzemeler kullanılıyor orjinal ingilize...
  9. _AHMET_

DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM ....

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... benim biraderlere sordum gelen çok var dio lar hepside kendileri oynamış becerememiş ondanoluyo dedi siz de haklısınız motor güçlendikçe parçalar zayıf kalıyor bazı parçaları daha güçlüleriyle değişmek gerikiyor diyorlar ama ben parça değişme...

10. _AHMET_

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... ben 94 ve üzeri olanları düşünüyorm bide çoğu zaman kendi kendime söylemişimdir orduda varsa bu araçtan demekki iyi bir araç ;) ;) ;)ordunun kullandığı araçlar arziye dağa taşa gelen araçlar standartı ile heryere giden araçlar kolayına dağda taşta...

11. _AHMET_

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... almayı dusunuyorum brazdaha para olsun 2 3 aya alacam ;D ;D
  12. _AHMET_

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... saolasın , sanayiye gerek yok bizim emmioğlu ve kuzenler bu işle uğraşıyolar zaten tamirciler yani temiz 300tdi rn380 şanzumanlı diskfrenli hidrolikli bi 96 var motoruna difransiyeline alt takımına masraf istemeyen bi araba istese bile yapacak...

13. _AHMET_

DEFENDER ROLL AGE yapımı yardım...

defender 110 a rollage (komple) nekadar tutar ??????????? saygılar _AHMET_
  14. _AHMET_

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... tercihim defender bilgilendirmeniz için teşekkür eddderim saygılar _AHMET_
  15. _AHMET_

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? saygılar ben 2 buçuk 3 senedir araştırıyorumö sahibinden deki ilanların yerini fiyatını özelliklerini ezberimde alacam biten meletten kesin artık var bitane 300tdi rn380 şanzuman orjinal hidrolik orjinal ön arka dik araç tamamen orjinal pazarlıkla yapacaz bseyler inş...

16. _AHMET_

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? ya defender ya hiç sonua kadar defender diğer arabalara bakıyorum sıcak yaklaşmaya çalışıyorum mm cıkkk olmuyo yaw defender yada man kat A1 ama ole bsye gucum yetmeyeceğinden defender
  17. _AHMET_

Ynt: DEFENDER MI LAND CRUSER MI ?? YARDIM .... tercihim defender KAMP OFFROAD KEŞİF amaçlı bir araç zaten 97 madel e kasa mercedes var alsana asfalt arabası kayık gibi gidiyo avangarte kompressör bunun için asfalt çok önemli deyil teşşekkürler ...
  18. _AHMET_

Bir 4*4 hayalim var...

Ynt: Bir 4*4 hayalim var... telekomdan bulabilir siniz mke de var bi suru ankarda ivedikte mevcut şanlı urfa merkezde vardı 37 tane elektrik kurumda var karayollarında var ancak benim tercihim telekom elektrik ten yana olurdu askeriyeden çıkma araçlar şaseye kadar en ince ayrıntısına kadar...

19. _AHMET_

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat 300 TDİ lerin montaj flan dahil 10.000 civarı bazen de üzerinde yaptıran arkadaslar var ancak puma motorla kıyaslandığında parça mevzusu var????...
  20. _AHMET_

Neden Defender ?

Ynt: Neden Defender ? 1-HASTALIKTAN DOLAYI ;D ;D ;D ;D 2- PARÇA UCUZ :) :) 3-STANDART ARAZİSİ İYİ YAPILMIŞ HALİ SÜPER ARAZİSİ VAR 4-UZUN SOLUKLU VE OFFROAD YAPABİLEN BİR ARAC ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri