maltepedeki td 3000 e bakan oldumu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan botan034 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,583
Ynt: maltepedeki td 3000 e bakan oldumu

_AHMET_' Alıntı:
tüm bakımları motor masrafları hepsini yaptursın 3b,n veya braz daha fazla 28 bin çok fazla en fazla20 21 22 edecek bir araba gibi duruyor
saygılar
_AHMET_
Bence ihalelerden araba kapmak zor ve zahmetli bir iş , yani tamam 6000 7000 kar etmesi etik ticarete uymaz ama en azından tdi modellerde 3000 4000tl kar etmesini haklı buluyorum. Çünkü ihalelerle uğraşıp oradan araba kapabilmek zor ve zahmetli bir iş.Ve arabanın dışından öyle gözükmesede tahminimce 18-20 arası bir rakama ihaleden alınmıştır. 28.000 olmasada 25.000 makul bir rakam bence tdi için.
Saygılar.

Etiketler

_AHMET_' Alıntı:
tüm bakımları motor masrafları hepsini yaptursın 3b,n veya braz daha fazla 28 bin çok fazla en fazla20 21 22 edecek bir araba gibi duruyor
saygılar
_AHMET_

Aynen katılıyorum

yeniden ilan vermiş. Fiyat artmış....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-tellioglu-otomotiv-den-1998-model-land-rover-110-td-41872661/detay
big_418726610u0.jpg

Cok abartili bir fiyat bence alinmaz ben olsam cebime 30 000 lirayi koyarim ihaleye giderim.Kismet belki böyle bir araci daha ucuzada alabilirsiniz yani en azindan denemis olursunuz. Baktiniz olmuyor alamiyorsunuz ozaman farkli ama bir galerici bu aracin fiyatini bukadar cikaramaz ihalede, cikarirsa zaten yabu isi bilmiyordur. Yada kendisi binmek icin aliyordur. Yani siz ihaleden bu araci 20 000 liraya bile alsaniz sizin icin 10 000 lira gibi bir fiyat farki dogar ve kar etmis olursunuz bu paraylada aracinizi biraz toparliyabilirsiniz. Ama yok illa bu arac olsun diyorsaniz oda sizin tabiiki en dogal hakkiniz 10 000 lira daha masraf yapsaniz 40 000 liralara cikar bu is oysa MKE den bir arac alsaniz bu paralara tabii zamaniniz varsa cok guzel bir arac cikarabilirsiniz buda benim fikrim tabii herkeze göre farkli olabilir herseyin gönlünüzce olmasi dilegiyle selamlar

Ceyhun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri