Arama sonuçlarınız

1. K

Garmin Topo Türkiye

Ynt: Garmin Topo Türkiye venturer arkadaşım bildiğim kadarıyla img uzantılı bir dosya ancak okuyabilen cihazlarla görülebiliyor. biraz açabilirmisiniz. program nasıl çalışıyor tam anlamadım. selamlar

2. K

Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı "navcity 2009 02 de sanki sorun var 2008 10 daha iyi çalışıyor bence (60 cx için söylüyorum). 2009 02 hem img olarak hem mapsource versiyonu için denenmiştir. sizi a şehrinden b şehrine götürmek için kervan geçmez yerlerden götürebilir." diye...
  3. K

Garmin Harita Birleştirme Programı

Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı azimuth kardeşim sende türkiye topo,bluechart ve navcity haritalarının mapsource li olan yükleme programları mevcut herhalde.... ya olmayanlar için haritalar nasıl birleştrilecek? diye soruyorum şahsen ben " mapupload 2009" kullanıyordum. topik...

4. K

Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi

Ynt: Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi arkadaşım ben harita yükleme konusunda mapupload programını daha kaliteli buldum diyebilirim .en azından sorunsuz çalışıyor. ancak gps te bulunan haritalar (gmapsupp.img) dosyası ile birlikte yüklenmeli
  5. K

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı arkadaşlar 2009.02 ile2008 10 arasında çeşitli farklar var 2009.02 farklı yollardan yönlendirme yapıyor.gps in ayarları ile oynamadığım halde köy yollarından dolaştırıp 1 h lik yolu 5 h e çıkarıyor sorun ne olabilir 2009 02 türkçe ve ingilizce...

6. K

Garmin GPS MAP 60 CSX

Ynt: Garmin GPS MAP 60 CSX amenejman harştası yüklü gördüm arkadaşım ama nasıl yüklenir bilmiyorum araştırıyorum .

7. K

Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi

Ynt: Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi img2gps programını bul arkadaşım 60csx in içindeki harici bellek kartının içindeki haritaları arayüz programından ulaşarak bilgisayarında güvenli bir yerlere her ihtimale karşı kopyala ve koru daha sonra deniz haritasını img2 gps ile 60...
  8. K

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? teşekkürler sayın gumush ve bedizismail sorunsuz yüklendi.saygılar
  9. K

Garmin Harita Yükleme Hakkında

Ynt: Garmin Harita Yükleme Hakkında shwepps arkadaşımın dediği program ile ve mapwell programı ile yüklenebiliyor. ben haritaları mapwel dosyası ile yükledim ancak haritaları yüklerken gmapsupp.img dosyalarının adlarının değiştirilmesi gerekiyor aksi halde hata veriyor. yalnız yukarıdaki...

10. K

60CSX Turkce Arayuz ?

Ynt: 60CSX Turkce Arayuz ? selamlar 60 csx e 3.90 versiyonu usb ile mi yüklediniz. türkçe arayüzü 60 cx için de kullanbilirmiyiz.

11. K

Ynt: Navcity Türkiye Versiyon 2009.02 Çıktı arkadaşalar 2009-02 versiyunu ile bir önceki versiyon arasında rota bilgileri farklı ciziliyor.( bir ilçeden diğer ilçeye gidiş bile farklı yerlerden gps 60 cx ayarları ile hiç oynamadan farklı versiyonları yüklüyorum.)
  12. K

Garmin 2008.10 Elinde Olan Var Mı ?

Ynt: Garmin 2008.10 Elinde Olan Var Mı ? teşekkürler..........

13. K

Garmin 2009 Avrupa Haritası

Ynt: Garmin 2009 Avrupa Haritası torrent sitelerinde gördüm. ancak denemedim.
  14. K

Garmin Harita Yükleme Hakkında

Ynt: Garmin Harita Yükleme Hakkında arkadaşlar garmin 60 cs ye hem topo hem navi yükleme konusunda yardımınıza ihtiyacım var. topo yükleniyor. sorun yok .navi yükleniyor(tek tek) sorun yok(ingilizce), ancak her ikisini beraber yüklediğim de isimlerini 1 ve 2 olarak değiştirsem bile sadece...
  15. K

Garmin 2008.10 Elinde Olan Var Mı ?

Ynt: Garmin 2008.10 Elinde Olan Var Mı ? öncelikle tüm arkadaşlara merhaba diyorum. konuya yeni merak sardım. 6ocx e adı geçen harita nasıl yüklenir. map soruece de harita nasıl oluşturulur. birhaftadan beri uğraşıyorum bulamadım detaylı bilen birisi lütfen tarif etsin haritanın nasıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri