Arama sonuçlarınız

1. E

Youtube Videolarını İzlemek İçin

Ynt: Youtube Videolarını İzlemek İçin teşekkürler hallettim artık sorunsuz girebiliyorum

2. E

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? arkadaşım izlediğin videoyu merak ettim linkini gönderirsen bende izlemek istiyorum
  3. E

CJ 5 im Hakkında Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: CJ 5 im Hakkında Yorumlarınızı Beklıyorum yoruma gerek yokki jip işte arazi canavarı daha ne söylenebilir

4. E

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? arkadaşlar hazır uygun konuyu bulmuşken sorayım dedim hem hafif ofroad yapılabilecek hem karizmatik hemde masrafı az olan 10-15bin lira arasında alınabilecek en karizma araç hangisi gerçi bu konu ayrı bir başlıkta açılabilir ama sitede...
  5. E

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati o araba 190 la giderken lastikleri yere değmemiştir ya o 190a ben inanmam mümkün değil o hıza çıkması hani çıktı diyelim yolda tutmak mümkün değil ben 2004 model opel comboyla en çok 185e kadar çıktım daha fazlası için korktum ki combo hıza müsait bir araç...

6. E

Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır?

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? yanlış bilmiyorsam düz dizel arazi araçlarıda 10-13 litre arası yakıt harcıyo yani 19-20 litre lpg hemen hemen yakıtları eşit o halde hiç dizelle uğraşmaya gerek yok hem dizel motor için uğraş birde onun gürültüsünü dinle anlaşılan lpgden...

7. E

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) ben ensar 30 yaşındayım trabzonluyum gümüşhanede öğretmenim 15 yaşında gördüğüm bir sarı cj5ten sonra bu araçlara ve off road a aşırı derecede ilgi duyuyorum kendime araç almayı düşündüğüm gün ilk baktığım araç cj5ti ama yenisi pahalı geldi eskisini alıp...
  8. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? evin kapısında yapılabilecek kısımlarını yapmak elimden gelir ama büyük işler malzemem olmadığından zor yani taban sacı işi beni aşar ama bir yolunu düşünürüm bence bu aracın en güzel tarafı kendi işçiliğini yaparken aldığın zevk olmalı...
  9. E

Ynt: Land Rover Defender Sürati ağırlık merkezinin aşağıda olması akıllıca bencede mantıklı çünkü bu aracın asıl ağır tarafı şasesi üstü alüminyum kasa hafiftir haklısınız bunu düşünmemiştim

10. E

Ynt: Land Rover Defender Sürati arkadaşlar benim daha önceki kullandığım araçların çogu seri binek arabalardı ve asfalta indiğim zaman aracın hakkını genelde veriyorum ama malum köy yollarına girdiğimde aradığım tadı bulamadım hiçbirinde özellikle köy yolları için cj düşündüm bu...

11. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? birde motor seçeneğini merak ettim yani bir yolunu bulabilirsem dizel motor attırmaya çalışacam bu araçlara ait düz dizel motorları nerde bulabilirim ve bana maliyeti ne kadar olur yada lpg taktırmak dahamı avantajlı olur
  12. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? birde tabana baklava dilimli sac kaplamanın fiyatı konusunda bilgisi olan varmı yada alternatif başka kaplama seçenekleri nelerdir benim bildiğim secenekler saç kaplama yada plastik taban döşemesi yada halıfleks döşeme seçenekleri var biliym...

13. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? arabayı inceledim iç döşemeleri masrafsız tavan beyaz döşeme hiç kirlenmemiş yan döşemeleri kapı iç döşemeleri sıkıntısız torpido temiz masraf istemiyo göstergelerde eksik yok bu tip araçta tedirgin olduğum tek sıkıntı toz almasıydı...
  14. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? benim gördüğüm bu aracın kaportası sağlam şasesini incelemedim ama bi göz attım çürük gözükmiyo boya atan yada kabaran yerleri yok tabandaki sacı sağlam gözüküyo tahminin en fazla 500lira döşemesine harcarım hidrolik direksiyon yoksa bile çokta...
  15. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? arkadaşlar benim hastalığımı bildiği için arabayı tavsiye ettiler garajda duruyodu gittim öyle dıştan bi inceledim masrafsız olduğunu sölediler bana hidrolik direksiyon konusunu bilmiyorum varmı yokmu siz daha iyi bilirsiniz bunların 94 model...

16. E

Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi?

Ynt: Dizel mi? Yoksa Benzin/LPG mi? 1-benzin demem çünkü fiyatlar malum 1litre suya 3,5lira veripte kıyıp yakılmaz o para 2-lpg demem çünkü gözle görmüyon ne doldurduğunu bi hava basıyo havamı gazmı bilmiyon bazı pompaların basıncı fazla bazıların az net bi şekilde ne yaktığını bilemiyon ben...
  17. E

JEEP CJ8 2.9D 1983 Model

Ynt: JEEP CJ8 2.9D 1983 Model araban çok temiz gözüküyo insan elindeki malı satarken kıyamaz inşallah hakettiği değeri veren birisi çıkar gerçi emek harcamışsın toplarken emeğin karşılığı zor bulunur yinede hayırlı olsun fiyatını merak ettim yazmak istersen bekliyorum
  18. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? gerçekten çok güzel bi araç baktım linki inceledim ama benim görüştüğüm araç fiyat olarak çok uygun 7 milyara alabilecek durumdayım gördüğüm kadarıyla çürükleri yok gerçi incelediğim zaman detaylı bilgileri yazarım benim gördüğüm döşemeleri acil...

19. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? şu anda baktığım bi araç var aracı daha incelemedim sadece baktım geçtim çürükleri yok zaten kaporta konusunda sıkıntım yok 98den beri araba kullanıyom 5 tane araç aldım sattım aracı alırken özellikle en küçük ayrıntısına kadar dikkat ederim ama...
  20. E

Ynt: Defender 2.5 Benzinli Nasıl Bir Araçtır? yusuf bey verdiğiniz bilgiler için tşk ben gümüşhanede öğretmenim her zaman arazi aracına hayranlığım vardı özellikle cj serilerine hatta bundan önce bi cj8 pazarlığım olmuştu ama 6 silindir ve 4500 motor korkuttu beni müteazı olsun diye 2004 model...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri