JEEP CJ8 2.9D 1983 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efekantek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,757

efekantek

Efe Jeep Garaj - 05308560141
Yer
İZMİT
Web
www.efejeep.com
1983 Jeep CJ8

İHTİYAÇTAN SATILIKTIR !
BİNEK OTO İLE TAKAS YAPILABİLİR.
İŞ DOLAYISI İLE BİNEK ARACA İHTİYACIM VAR !

İçi Yapılı , Dışı Yapılı , Motoru Yapılı .
Tam Binilecek Keyif İçin Dizayn Edilmiş Özel Emek Harcanmış Bir Jeep CJ-8
Araçım Askeriye Çıkış Değildir !!!!!!!
Aracımın rengi Toledo,Ohio fabrika çıkışı ile aynıdır.

Motoru Alman Ford Tam Dizel Kalem Enjeksiyon 2.9 Motordur.Üzerinde Bosch Pompa Vardır.
Genelde Avrupada Kullanılan 93 Model Çift Tekerli Uzun Ford Transitlerin Motorudur.
Motor Yapılalı 20 Bin Km Oldu.
2 Adet 12 V Akü,6 Silindir Kliması,Hidrolik Direksiyon Sistemi Takılmıştır.
Üzerinde Motor ile Uyumlu Orjinal 4 İleri SR4 Seri Şanzımanı Vardır
Arkada AMC20 , Önce DANA30 Tip Fabrika Çıkışı Diferansiyelleri Vardır.
Arazi Şanzımanı Sorunsuz Tıkır Tıkırdır ve Fabrika Çıkışı DANA300 Modelidir.
100 Km De 7.5 Litre (18-20Krş) Dizel Yakıt Sarfeder.

Eşi Olmayan Benzeri Az Bulunan Bir CJ-8.
Vergisi 6 Aylık 140TL Dir.

big_16500946uv5.jpg

big_16500946bpa.jpg

big_16500946450.jpg

big_16500946umh.jpg

big_16500946hrc.jpg

big_16500946ntl.jpg

big_16500946r9e.jpg

big_16500946esk.jpg

big_16500946vnn.jpg

big_16500946tol.jpg

Fiyatım : 17.500 TL

Etiketler

Ynt: JEEP CJ8 2.9D 1983 Model

Önder abi satmak var ama dönmek yok biliyorsun.Binek bir araç alıp işimi göreceğim.İlerleyen aylarda da bir cj5 alıp cj7 yapacağım ama sıfırdan toplamayı düşünüyorum.6 Silindir 4200CC Benzinli bir cj alacağım devamlı kullanmayacağım için yakıtın pek önemi olmayacak.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Aracımın müşterisini bekliyorum...

Teşekkür ederim İlkay Bey.Satalım da daha iyisini yaparız önce işimiz görülsün sonra zevkimizi görürüz öyle değil mi ?

araban çok temiz gözüküyo insan elindeki malı satarken kıyamaz inşallah hakettiği değeri veren birisi çıkar gerçi emek harcamışsın toplarken emeğin karşılığı zor bulunur yinede hayırlı olsun fiyatını merak ettim yazmak istersen bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,968
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON MESAJLAR

SON KONULAR