Arama sonuçlarınız

1. alphonsEray

cj 8

merhabalar bir cj 8 tüp de ne kadar yakar 4.2 motor birde cj 8 in uzunlugu ne kadardır bilenınız var mı

2. alphonsEray

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) araç gereçekten çok guzel olmus allah kazasız belasız surmeyı nasıp etsın .
  3. alphonsEray

(ACİL) CJ 5 MOTOR REKTEFESİ NE KADARA MAL OLUR ? ORJINAL E MOTOR

Ynt: (ACİL) CJ 5 MOTOR REKTEFESİ NE KADARA MAL OLUR ? ORJINAL E MOTOR çok tutuormus ya

4. alphonsEray

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Valla Allah kolaylık versin:)
  5. alphonsEray

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Evet motor ve sanziman için sormuştum . Aslında olası seyleri düşünüyorum :)

6. alphonsEray

bir sorum var yardım lutfen

Ynt: bir sorum var yardım lutfen hımm tşkler bi mesaj atayım kendısıne

7. alphonsEray

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 kolay gelsin oncelikle bu işlem sırasında neler karsınıza çıkıyor acaba yanı ne gibi sıkıntılar
  8. alphonsEray

Ynt: bir sorum var yardım lutfen :D:D aynen oyle acaba bunlar ne kadar a mal olur bılgınız var mı acaba
  9. alphonsEray

Ynt: bir sorum var yardım lutfen haklısınız cadde tipi olacak ama . kendı zevkime göre yapmalıyım ne de olsa zevkler ve renkler tartısılmaz derler ya :) sadece bunların malıyeti tahmınen bana ne olur acaba onu sormak ıstemıstım

10. alphonsEray

Ynt: bir sorum var yardım lutfen Aslında kendi zevkime göre istiyorum aynı zaman da is yerim sanayi yerleşiminde

11. alphonsEray

Ynt: bir sorum var yardım lutfen Teşekkürler araç Cj 5 79 model olup elementinin ateşleme önler disk fren arkalar Kampana
  12. alphonsEray

merhabalar bi araç almak uzereyim ve bu işe başlamadan maliyet çıkarmak ıstedım aracı nasıl kullanıcagıma gelirsk günlük yaşamtında çok fakat arada bı arazı nedden olmasın derim :) araca yapılacaklar olarak söyle bi listem var ve bu listeye göre acaba bana maliyet olustura bılırmısınız? araba...

13. alphonsEray

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 kolay gelsın takıpteyım
  14. alphonsEray

74 model cj yardım

Ynt: 74 model cj yardım açık şase olmasında sıkıntı ne oluyor . disk fren e çevirme ihtimalımız var mıdır acaba aslında dogru soyluyorsunuz masrafım olack ama hanı bırden para veremem zaman la ypamka istiyorum
  15. alphonsEray

74 model cj yardım

Ynt: 74 model cj yardım kaporta yeniden boyatacam renk değişimi çamurluk felan on tamponu kendım yapacam jant lastık yukseltme felan ypacam daha dorusu motor felan karısmayacam sımdılık biinp daha sonradan yapmayı dusunuyorum

16. alphonsEray

74 model cj yardım

Ynt: 74 model cj yardım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-fenerbahce-jeep-cj5-50336293/detay/ ÖZUR DİLERİM ARKADASLAR LINK I VERMEMISIM
  17. alphonsEray

74 model cj yardım

arkadaslar sonunda 7 bin tl ulaştım son noktadayım .. bi araç buldum arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum acılen motorda sorun yokmus hidrolik direksiyon muayenisi var arazi çalışırdurumda acaba sızce eder mı bu kadar degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden tşkelr
  18. alphonsEray

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) gerçekten işi biliyorsunuz tebrikler aracınıza baktıkça heyecanlandım güle güle binin allah nazarlardan saklasın

19. alphonsEray

Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? ewt haklısınız bende bu araça bakıyorum suan detaylı bılgısını arayım ogrenıcem daha sonra http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-acill-ihtiyactan-satilik-36360381/detay/?source=directSearch
  20. alphonsEray

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi ÖLÜM MAKİNASI :d

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh