Arama sonuçlarınız

1. alphonsEray

Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? v ewet dogru soyluyorsunuz 77 model bakmaya basladım artık ve nakit bıiktirmeyeçalısıoyrum şimdi herkese teşeekkur ederım ilgilendiğiniz için jepp ımı aldıktan sonra basınızı agrıtacam :) herkese tşkler

2. alphonsEray

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? öncelikle ilginize teşekkur ederım bana yardımcı oldugunz için sizlerin tecrübenize ınanıyorum galiba biraz daha nakit bırıktırıp oyle baslamam lazım kuponları beklemem lazım galiba yürüyeni saglam kaportası saglam tüplü arazi saglam 77 78 79 model bi...
  3. alphonsEray

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? ewt internet çok bunalttı benı o fiyatları gorunce ben malatya dayım

4. alphonsEray

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? sahıdınden bakıyorumda en ucuz bu çıkıyor :D
  5. alphonsEray

Ynt: Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? öncelikle teşekkur ederım aslında bende bılıyorum bunu ama imkanlarım kısıtlı oldğu için bu alalıcek durumdayım 56 model olmasın bana sıkıntı yaratırmı bılmıs kısı olarak sıze sorayım

6. alphonsEray

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1956-model-jeep-54395054/detay/ arkadaslar sızden ricam bu araca bakıp yorumlarınızı istiyorum araç çekme belgeli akü motoru yoktur araçın arazı iptal şanzımanı yok defransiyeli istersen veririm dedi araç 56 model acaba bana ne...

7. alphonsEray

satılık samurai veya cj 5 arıyorum

Ynt: satılık samurai veya cj 5 arıyorum aynen arkadasım ya sorma cıldıracam zaten :D
  8. alphonsEray

Ynt: satılık samurai veya cj 5 arıyorum ustat çok sert alıştıra alıstıra soyle :D
  9. alphonsEray

Ynt: satılık samurai veya cj 5 arıyorum haklısınız bakıyorum ve aynı zaman da para biriktirmeye çalısıyorum suan için 5 bin oldu :)

10. alphonsEray

Gezenbilir Malatya Grubu

Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu Ad - Soyad: ERAY Doğum Tarihi ve Yeri:MALATYA Memleket:MALATYA Semt:MERKEZ İlgi Alanı OFF ROAD GALATASARAY

11. alphonsEray

3500 4000 tl param var ofroad hayranlıgımdan dolayı malatya getirebilecegim bi arac arıyorum bıldıgınız var sımdıden tşkler
  12. alphonsEray

merhabalar

merhabalar acaba malatya da suziki samurai veya cj 5 uygun fiyat bildiğiniz var mı 4500 tl yukarı olmayacak sekilde yardım olacak varsa sımdıden teşkler

13. alphonsEray

Araç toplama hakkında

Ynt: Araç toplama hakkında :)
  14. alphonsEray

Araç toplama hakkında

Ynt: Araç toplama hakkında hadi ya teşekkur ederım bu araç ıçın ne dusunuyorsunuz acaba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-sj-uygun-fiyata-samurai-satilik/detay/
  15. alphonsEray

Araç toplama hakkında

arkadaslar hurda belgeli bı aracı tekrar trafiğe çıkarmak mumkun bide araç toplıyup trafığe çıkaarmak mumkunmu

16. alphonsEray

CJ5 bulabılırmıyım

Ynt: CJ5 bulabılırmıyım fiyat soyleyeemm sızın araba ya siz ne ıstıyorsunuz
  17. alphonsEray

CJ5 bulabılırmıyım

Ynt: CJ5 bulabılırmıyım TEŞEKKURLER ARABA BOS AHLİ İHALEDEN ÇIKMA 6500 DİYORR MASRAFI YOK DIYOR 77 MODEL 3,8 MOTOR
  18. alphonsEray

CJ5 bulabılırmıyım

Ynt: CJ5 bulabılırmıyım kendim demirciyim zaten sanyıdeyım uygun bırsey bulup kendım zevkıme yapmak ıstıyorum ben malatyalıyım malatya hıç bulamadım

19. alphonsEray

CJ5 bulabılırmıyım

arkadaslar cj5 almak ıstıyorum toplu param olmadıgı için 3500 4000 arası jeep bulabılırmıyım ben oyle pek arazıde kullanmayacam sadece cj5 hayranlıgımdan dolayı kullanmak ıstıyorumm yardım olacak varsa sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri