Arama sonuçlarınız

1. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Urfa'mıdır acaba ?

2. hagurel

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? bu çok zor oldu
  3. hagurel

ARAZİ = PAJERO

Ynt: ARAZİ = PAJERO Ama Bazı Gerçekleride Göz Ardı Etmeyiniz http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gKNo_JJdn_A

4. hagurel

ARAZİ = PAJERO

Ynt: ARAZİ = PAJERO güzel araç güzel paylaşım teşekkürler
  5. hagurel

bu pajero alınır mı? yardım lütfen..

Ynt: bu pajero alınır mı? yardım lütfen.. 2.6 Pajero 1,5 yıl kullandım devirsizdir o motor o araca yetmiyor ağır arazide pek bişey anlamazsınız ama uzun yola çıktığınızda keşke 3.0 alsaydım dersiniz aralarında yakıtta pek fark olacağını zannetmiyorum hem 3.0 veya 3.5 olanların donannım...

6. hagurel

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye O ne biçim anahtarlık insan korkuyor yaw frankenstein arabası gibi olmuş Kimse binmesin diyemi yaptırdınız

7. hagurel

Linkteki Pajero için Genel Bir Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı ?

Ynt: Linkteki Pajero için Genel Bir Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı ? Takla atmış veya darbe almış bir aracı sonradan düzelttirirseniz ve bayattırırsanız bir süre sonra yapılan yerlerden patara veriyor ya boya kabarıyor yada küflenme başlıyor onun için ellenmemiş olması önemli mekanik zaten...
  8. hagurel

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? biz en iyisi birleşip dilekçe ile bu işi çözmeye çalışalım ama bunca milleti bir araya toplamak zor
  9. hagurel

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri ???

10. hagurel

Mitsubishi Magnum 1999 4x4

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 bu masrafları her üç gezide bir yapıyor olabilirmisiniz ;D

11. hagurel

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 iyi açıklamaydı teşekkürler
  12. hagurel

TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL

Ynt: TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL teşekkür ederim

13. hagurel

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Çağrı yakıt ve vergi durumu nasıl senin aracın soran olursa kaçırılacak araç değil canlısını gördüğümden diyorum kendini farkettiriyor
  14. hagurel

Linkteki Pajero için Genel Bir Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı ?

Ynt: Linkteki Pajero için Genel Bir Bilgisi Olan Arkadaşlar Var mı ? Sola yatırıp boyandığını sizden duydum dürüst olsalardı ilan açıklamasına yazarlardı genede bir gidip bakmanızda fayda var
  15. hagurel

TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL

Ynt: TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL anten varmı ekstradan alsak sizden demiştim

16. hagurel

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Okan bey iyidir arkadaşlar kendisiyle bir defa görüşme şansım oldu hep aynı programları yayınlıyorsunuz dedim kanalda montajcı sıkıntısı var 7 adet yeni çekim onu bekliyor demişti.. Bir şey daha var ki bu işler sponsorsuz çok sıkıntılı oluyordur biz buralarda...
  17. hagurel

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero dakar da daha çok birincilikleri olan pajero değilmiydi ben yanılıyormuyum
  18. hagurel

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4 Yani diyosunuz ki boşverin toyoto ları jeep leri land ları varsa yoksa 1600cc lada niva yanlışmı anladım ?

19. hagurel

kararsızım vitara mı frontera mı

Ynt: kararsızım vitara mı frontera mı Evet çok haklısınız arkadaşlar daha aracı almadan çok arıza yapacağını kabulleniyorlar bu fikri kafanızdan atın önce 1000 liraya alırsın aks 5 yıl ellemezsin 150 liraya alırsın 5 ayda bir değiştirirsin
  20. hagurel

Disco vs Pajero

Ynt: Disco vs Pajero onu ben yazmadım zaten ama siz ....arkadaşlar....... deyince cevap verilen iki mesaj var biride benim ,benide katmış oluyorsunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri