Arama sonuçlarınız

1. Sukuşu

Mağara'da Feci Ölüm

Kahramanmaraş'ta hidroelektrik santrali arızadan dolayı su tahliye işlemi yaparken, Döngel Mağarası'na giren iki genç kanyonların arasında mahsur kaldı. İki arkadaştan biri bölgede kamp yapan dağcılar tarafından kurtarılırken, diğeri metrelerce derinlikteki suda boğularak hayatını kaybetti...

2. Sukuşu

Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu Şehitlik ve Çanakkale Gezisi (26-27 Nisan 2008) 01- Koza Yardımcı (Kadıköy) 02- Mert Kiğılı (Taksim) 03- Ufuk Sarnık (Bakırköy) 04- Uğur Kalaycı + 1 (Kadıköy) 05- Sedat Açıl (Taksim) 06- Zerrin Yiğiter (Kadıköy) 07- Sibel Bağlı (Kadıköy) 08-...
  3. Sukuşu

Kazdağları Etekleri Keşif Gezisi (1-3 Şubat 2008)

Ynt: Kazdağları Etekleri Keşif Gezisi (1-3 Şubat 2008) Çok güzel bir gezi olmuş . Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz .

4. Sukuşu

Erzurum'dan Yusufeli'ne Çoruh Nehri

Ynt: Erzurum'dan Yusufeli'ne Çoruh Nehri Haşmet bey dediğiniz gibi belirli bir yere kadar fotoğraflar açılmıyor . Sorun ne ben de anlıyamadım. Ama merak etmeyin fotoğrafların asılları bende nasıl olsa .En kötü ihtimal tekrar yüklerim :) İlginize teşekkür ederim .
  5. Sukuşu

Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...)

Ynt: Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...) KISSA Çölde yolculuk eden iki arkadaş, yolculuğun bir aşamasında tartışırlar, biri ötekine bir tokat atar. Tokadı yiyenin canı çok yanar; ama tek kelime etmez ve kum üzerine şu sözleri yazar: "BUGÜN EN İYİ ARKADAŞIM BANA BİR TOKAT...

6. Sukuşu

Geçmiş Olsun Temennileri

Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Yücel geçmiş olsun . Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor . Toplum olarak , bu kadar can kaybının olduğu bir olaya üzülmemek elde değil . Ama içinde tanıdığımız , sevdiğimiz birisinin olmaması buruk bir sevinç yaşatıyor insana

7. Sukuşu

Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı

Ynt: Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı Bu gezinin video filmi http://www.youtube.com/watch?v=sgyhs6VBeHU&feature=related
  8. Sukuşu

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Teşekkür ederim . Daha güzellerini , hep beraber çıktığımız gezilerde çekmek dileği ile .
  9. Sukuşu

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Cide, Kastamonu'nun karadeniz'deki en uzun sahil kasabası. i

10. Sukuşu

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

11. Sukuşu

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Yiyenbilir kısmı
  12. Sukuşu

13. Sukuşu

14. Sukuşu

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Gezenbilir kısmı
  15. Sukuşu

16. Sukuşu

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Yardımbilir
  17. Sukuşu

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Arkadaşlar bu konuda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum (Murat böyle bir organizasyonu planladığın için ilk önce sana ) Bence gezenbilir olarak çok hayırlı bir işe imza attık . Fotoğraflara gelince onları üç bölüme ayırdım...
  18. Sukuşu

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım 1- VitaEsMorte - 2 paket - Kredi kartı 2- reha - 2 paket - kredi karti 3- parodi - 2 paket - eft 4- AYDURAN - 2 paket - eft 5- Mesut (Felice) - 1 paket - eft 6- Sukuşu 1 paket kredi kartı Toplam: 10 paket

19. Sukuşu

Ayvaini Mağarası Hakkında Bilgi İstiyorum

Ynt: Ayvaini Mağarası Hakkında Bilgi İstiyorum Aramıza hoş geldiniz İlk önce şunu söylemek istiyorum , mağaracılık bireysel olarak yapılacak bir spor dalı değil . Bursa civarında mağaracılar (dernek , klüp , grup )var mı onu araştırmak gerek . Ve mağaracılık eğitimi tabikii...
  20. Sukuşu

Temel Mağaracılık

Mağaracılık Nedir? Suların aşındırmasıyla veya büyük çatlaklar boyunca oluşan derin ve uzun yeraltı boşluklarına yardımcı teknik malzemeler ve aydınlatma araçları kullanarak girip çıkmaya Mağaracılık denir. Speleoloji ise mağaraları araştırmak, onların oluşumlarını ve içindeki yaşamı incelemek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri