Arama sonuçlarınız

1. A

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. Hüseyin Abi çok afedersin ama oha ya ne yaptın.. ;D çok ama çok güzel olmus bu alet.. abi sanat eseri olmus bu emeğine ellerine sağlık.. :) birilerinin hayallerini gerçekleştirebildiğini görmek ne güzel.. çamurun eksik olmasın ;D

2. A

MB Actros

Ynt: MB Actros İbrahim Bey sizin sorunuza gelince şasiler aynı ama şasilerin taşınma sistemleri farklı. Unimog'larda alttaki yatay destekler sayesinde yük dağıtılıyor ancak bu Actros'larda yok. zaten ebatları hesaba katmazsak en büyük farkları da bu..
  3. A

MB Actros

Ynt: MB Actros teşekkür ederim.. umarım faydalı ve aydınlatıcı olmuştur. çokça soruluyor. elimden geldiğince Actros ve Unimog'u kıyaslamaya çalışacağım. arkadaşlar öncelikle segmentleri farklı. arazi kamyonu kategorisinde Mercedes ve dünya literatürünü irdeleyelim. (Mercedes'de kamyon grubunun...

4. A

MB Actros

Ynt: MB Actros yukarıdaki aracın teknik özelliklerini inceleyenler varsa devir/tork eğrisine dikkat edin derim. 1000d/dak ile 1750d/dak'da araç sürekli max tork üretiyor. Actros'ta bu devir aralığı 2,5 vites demek. buna motorun esnekliği deniyor ki burda esneklik olayını epey abartmışlar...
  5. A

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım masallah ya, super olmus, güle güle kullanın..aracın içine ait resimleri de ekleyebilir misin??

6. A

Benim Suzuki Samurai'nin İlk Resimleri

Ynt: Benim Suzuki Samurai'nin İlk Resimleri arac cok güzel. tam ehl-i keyif arabası, güle güle kullanın. jantlar ve panjur parlatıldıktan sonra nasıl olacak merakla bekliyorum..

7. A

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Malum biz Gezenbilirciler Evliya Çelebi'nin torunlarıyız.Ama Evliya Çelebi'nin en baskın genleri sizde cıkmıs sanırım.. Sadece Gezenbilir'de değil, yabancı siteler de dahil olmak üzere şimdiye dek gördüğüm/okuduğum en mükemmel gezi...
  8. A

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 hocam çok güzel bir gezi olmuş. paylaşım için çok tesekkürler, ama insan Yalıköy-Perşembe arasında uzun saçlının yerinde bir cay içmeden gecer miydi...:)
  9. A

MB Actros

Ynt: MB Actros bir tane örnek ekliyorum senin için. MB Actros 2048 AK 4x4

10. A

MB Actros

Ynt: MB Actros ha bu aks kombinasyonlarının en uc örneği Ford tarafından TR'de yapıldı. 10x2. 40 ton basar tonaj kapasitesi var ama önünde tonla bürokratik sorun var. yasal olarak monoblok yüklerde kullanımına izin var sadece, aitm yönetmeliği kapsamında uygunluk belgesi ancak bu sartlarda...

11. A

MB Actros

Ynt: MB Actros actrosların olası aks kombinasyonlarını yazıyorum; 4x2: nakliye ve çekici grubunda, 4x4: şantiye/inşaat ve spesifik üst yapı uygulamaları 6X2: şantiye, nakliye grubu 6x4: ağır şantiye, inşaat, spesifik üstyapılar, özel amaçlı çekiciler (iş makinası taşıyan tırlar gibi) 6x6: ağır...
  12. A

Vergi (ÖTV - KDV) Olmasaydı Hangi Aracı Kaça Alırdık ?..

Ynt: Vergi (ÖTV - KDV) Olmasaydı Hangi Aracı Kaça Alırdık ?.. TR'de de beyazna dayalı.. ama cok fazla bürokratik evre olduğu için yanlış beyan yapılma şansı yok. ruhsat cıkma asamasına kadar muhakkak tesbit edilebiliyor ve yanlış beyanın bahanesi vs de yok. cok ağır müeyyideleri var..

13. A

Ynt: Vergi (ÖTV - KDV) Olmasaydı Hangi Aracı Kaça Alırdık ?.. farazi konusuyoruz surda. :) vergisiz arac sanırım yok ama olan vergiler de TR'ye göre yok denecek kadar az. örneklemek gerekirse TR'de 100 liralık bir jeep için 117 lira vergi ödersin araba olur 217 lira. Almanya'da ise sadece 16...
  14. A

Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri ekip kurmakta zorlanıyoruz su aralar. kimsenin vakti birbirine uymuyor.:) kışın zaten geçiş sorun olmuyor. buz tabakaları doğal köprü vazifesi görüyor. bakalım bir iki hafta içinde bişeyler yapabilirsek buraya aktaracağım. sağolun paylaşım için..
  15. A

Türkiye, malum dünyanın otomotiv'e en ağır vergileri uygulayan ülkelerinden birisi. 1ton metalin en pahalı olduğu memleket belki de.. ben de üşenmedim, aldım elime hesap makinesini, tek tek hesapladım. acaba devlet açıklarını kapatmanın baska yolunu bulsa, artık zorunlu tüketim haline gelen...

16. A

MB Actros

Ynt: MB Actros rica ederimm elimden geldiğince kendi çapımda bilgilerimi burada paylaşmaya devam edeceğim..:) aracın fiyatına gelince, TR'de uygulanan ÖTV sisteminden dolayı bu araçlar otomobil ve jiplere göre görece daha ucuz. Bu araçlar kamyon grubunda ticari araç olarak vergilendirildikleri...
  17. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi bi aracın askıda kalması off-road'da birçok sıkıntıya neden olur. araç monoblok bir kütle gibi hareket eder. yola uyum sağlayamayan taşıyıcı sistem nedeniyle aracın arazide hareket kabiliyeti kısıtlanmıs olur. cok kolay askıda kalan aracları parcadan bağımsız bir bütün...
  18. A

Pick-up lar Hakkında ?..

Ynt: Pick-up lar Hakkında ?.. o belgeseli ben de izledim anormal birseydi. insan evladının bi arabaya yapabileceği bütün çin işkencelerini yaptılar arabaya. misal arabayı, yıkılmasına karar verilen 20-25 katlı bi binanın tepesine cıkardılar, sonra bina dinamitle yıkıldı. enkazdan hilux'u...

19. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi Aracı TR'ye ilk girdiğinde denedim. (Tabii satış danışmanının avantajları:) ) yeni arabaları showroomun en orta yerine koyarız ama bu arabayı 2 gün sonra kaldırmak zorunda kalmıştık. o kadar büyük ki, vito bile ardında gözükmüyordu. köşelere bir yere attık.:) sürüş...
  20. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi hocam masallah dediğin gibi maketmiş. resmi google search'ten almıstım kaynak siteyi buldum sen öyle söyleyince. aynen şöyle yazmış adam : ''GL'yi beğenirim. Resmen amiral gemisi ve şık olmuş. 1/18 diecast model araba koleksiyonumdan 2007 model Mercedes GL 500'ün 2007...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri