Benim Suzuki Samurai'nin İlk Resimleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pocketrocket1600 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,333

pocketrocket1600

Merhaba Türkiye
Yer
Bayrampaşa,İstanbul
Benim Son Samuray'ın ilk resimleri

Fotoraf-0007J.jpg

Fotoraf-0008AG.jpg

Grnt007.jpg

Grnt009.jpg

Etiketler
Ynt: Benim Suzuki Samurai'nin İlk Resimleri

Biraz değişiklik yaptım...
Farları ve sinyalleri yeniledim ...
Elektrik sistemi yenilendi....
Bütün aks bilyeleri ve contaları yenilendi..
Difransiyel bilyeleri değiştirildi...
Sol ayna orjinal olanı ile degiştirildi...
Motor üst contası yenilendi ve kapak rektifiye edildi....

İşlemler devam edecek....

Yeni tentesi USA'dan gelecek...
Motor komple revizyondan geçecek..
Su ve yağ pompaları değişecek...
Paslı yerleri boyanacak...
Lastikler 30 veya 32 inç olacak..
???????

Taktım bu araca seviyorum....

100_1690.jpg

100_1689.jpg

100_1666.jpg

100_1667.jpg

100_1676.jpg

100_1803.jpg

100_1802.jpg

100_1801.jpg

Cümle içindeki kelimeleri, "araca ilgisi" şeklinde değiştirmek gerek belki... ;)

Benim samurainin tamponlarını basamaklarını yaylarını yakıt deposunu yürüyenini ve roll cage'ı boyadım...
Motor yeniden yapıldı.Su ve yağ pompası değişti.
Parçalanan arka fren merkezini ve fren hidroliğini değiştirdim.
Motor yandığında boşalan motor yağını aracın altını mazotla yıkatarak temizlettim... :p
Radyatör kapağını değştirdim.
Kapı içindeki tüm paslı vidaları yenileri ile değiştirdim.
Arka stopları yeniledim. ;D ;D

Sıradakiler
Lastikler yenilenecek.
Hararet göstergesi eklenecek.
Fren diski ve balataları değişecek.... ::smiley: ::smiley:

Son fotograflar:
100_1983.jpg

100_1984.jpg

100_1989.jpg

Elinize sağlık çok şirin bir araç olmuş.
Resimlerden gördügüm kadarı ile bir kaç nacizane tavsiyede bulunmak isterim.

Ön panjurunuzu (iki far arası plastik bölüm) söküp, tinerli bez ile iyice silin, siyat mat sprey boya ile 3-4 kat boyayın, çok daha iyi bir görünüm olacaktır. Suzuki ambeminide parlak veya simli gri boya ile boyayıp vernikleyin.

Km konsolunu söküp içini iyice temizleyin, yanmayan park lambası varsa degiştirin, akü yag vs. ikaz lamba bölümlerini ince detay temizleyin, Km camını polisaj yaptırın ve toplayın. Km grubu ilk günki gibi olacaktır.

Metal jantlarınız çok güzel, bunlarında , Kavil denilen veya 404 metal parlatıcı döküp sünger ile oyalayın pırıl pırıl olacaktır.

En son olarak 4 adet yeni lastik koyun , aracın görüntüsü cidden degişecektir.

Lastik degişiminde 1,5 inçden fazla bir degişim yapacaksanız ayna mahruti oranlarınıda düşürmeniz gerelecektir, bunuda unutmayın, sonra büyük lastik taktım arabam bayılmaya 4. ve 5. vitesde çekmemeye başladı diye düşünmeye başlarsınız + yakıt tüketimi ciddi artar. Bu bilgide not olarak bir kenarda dursun derim.

Final= Araç çok şirin güle güle kullanın.

100_2306.jpg

100_2309.jpg

100_2305.jpg

Datça da suzuki samurai'nin lastikleri 195 70 15 Pirelli scorpionlar ile değişti.

Fren diskleri ,balata yayları ve balataları değişti.

Artık gittiği kadar duruyorda...

Bu kış inşallah komple boyaya girecek...

Koltukları kaplanacak..

Teyp takılacak...

Eksozu değişecek... ;D ;D

Öncelikle aracınz hayırlı uğurlu olsun ve size bu uzun yolculukta başarılar dilerim umarım güzel bir araç ortaya çıkartırsınız ve emeklerinizin karşılığını alırsınız bu arada aracınız güzel olmuş

arac cok güzel. tam ehl-i keyif arabası, güle güle kullanın. jantlar ve panjur parlatıldıktan sonra nasıl olacak merakla bekliyorum..

çok hızlı ve çok güzel gidiyosun hiç gaz kesme harika bir araç olucak panjur konusunda hakan ustama katılıyorum. ;) ;) ;)

aracınız güzel orjınal görünümlü iyi günlerde kulanın

reis28' Alıntı:
aracınız güzel orjınal görünümlü iyi günlerde kulanın
sevgili toprağım dursun usta senin küçük devin resimlerinide görebilsek diyorum varmı link felan?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR