Arama sonuçlarınız

1. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi bu da aynı araca ait.. makete benzemiyor aklımızı karıstırma şimdi. plakasını mı sorgulasak?? :)

2. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi su arabanın off road modifiyeli bir örneğini bulamadım koca internette. hiç mi kimse off road'a hazırlamamıs bunu? camurlu fotosu bile yok neredeyse...
  3. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi biraz daha resim ekleyelim

4. A

Mercedes GL serisi

Ynt: Mercedes GL serisi aracın konfor donanımı ise neredeyse Mercedes S serisiyle yarışıyor. Anahtarsız sürüş keyless go, Araç güvenliğinde devrim olarak kabul edilen 6. hissi olan otomobil: PRO-Safe Araç takip sistemi Distronic Plus park pilot iç ambiyans, comand/aps navigasyon bluetooth...
  5. A

Mercedes GL serisi

bu aracı camurlar içinde görmeyince üvey evlat muamelesi yapmışız.:) MBT resmi sitesinden alıntılarla aracı tanıtmaya calısacağım. akabinde sahsi görüşlere yer veririz. GL 320 CDI 4MATIC ve GL 420 CDI 4MATIC

6. A

G Serisi Brabus

Ynt: G Serisi Brabus bence Brabus, Arap şeyhlerine, Rus petrol zenginlerine falan calısıyor. o kadar video taradım, böyle ütopik aracların ciddi bir offroad parkurunda bi videosuna denk gelemedim.:) adım ''aykut el-sabah el suud..'' olsaydı belki sansım olurdu ama hayat işte...:)

7. A

Unimog'da Son Nokta(lar)

Ynt: Unimog'da Son Nokta(lar) olayın içyüzü cok karısık hocam. ve hiç de etik değil. Bu MB'nin politikası.. şimdi burada yazmak etik olarak doğru olmayacak ama kapital düzende bize biçilen rol burda da işliyor bunu bilin.. işte bu yüzden Türk arabası olsun diyoruz. Bi devrim üretiliyor olsaydı...
  8. A

Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu

Ynt: Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu abi yazdıktan sonra aklıma geldi kusura bakma..:)
  9. A

Unimog'da Son Nokta(lar)

Ynt: Unimog'da Son Nokta(lar) Avrupa'nın herhangi bir ülkesinden biraz cetrefilli de olsa münferiden ithal edebilirsiniz. MBT kanunen bunun önüne gecemez. Kendi iç distrübütörlük ağında elbet bununla ilgili yaptırımları var ama bu MB'nin retail dağıtım ağını bağlar. Çrneklemek gerekirse TR'de...

10. A

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu Ad - Soyad: Aykut Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: Meslek: İlgi Alanı: Not: okuldu, işti derken 8 seneyi devirdim kayseri'de. aslen orduluyum ama birkaç sene daha kayseri'de olacağım sanırım..:)

11. A

Kayseri - Hacılar Ormanı Doğa Yürüyüşü (Haziran 2009)

Ynt: Kayseri - Hisarcık Kanyon Doğa Yürüyüşü çok küçük olmuş, biraz daha belirgin olsun. :)
  12. A

Kayseri - Hacılar Ormanı Doğa Yürüyüşü (Haziran 2009)

Ynt: Kayseri - Hisarcık Kanyon Doğa Yürüyüşü kanyona çok defa gittim ancak Zincidere'den parkura giriş yapmak hiç aklıma gelmedi. bu zamana kadar söyleyen de olmadı:) Hisarcık girişine kuş uçuşu 6 km ki parkur boyu kıvrımlarla 10 km'yi geçer. Bu parkur hakkında biraz bilgi verebilir misiniz...

13. A

Ynt: Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu abi TC vatandaşlığın yok muydu?
  14. A

Unimog'da Son Nokta(lar)

Ynt: Unimog'da Son Nokta(lar) resmi sitelerinde ikinci el olanlar bile 270.000 euro. sıfır km olanlar da Almanya'da 340.000 - 450.000 Euro arası değişiyor. Türkiye'ye getirmeye kalksan 500.000 Euro.. üşenmedim baştan aşağı bütün dökümanlarını inceledim. cok ciddi bir iş yaptıkları ortada da bu...
  15. A

Ynt: Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu Hüseyin Abi senin araç getirme hakkın var sanırım? :)

16. A

Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı?

Ynt: Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı? hayırlı olsun şimdiden. gerçi 3-4 aydır Kayseri'de GC piyasasını takip etmiyorum ama en son hatırladığım cok temiz araçlar vardı piyasada.. Bayraktarlar Merkay'dan Osman Usta ve Mehmet Usta'yla bir görüşün derim, sicilini cok iyi bildikleri epey...
  17. A

Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri

Ynt: Kayseri Doğa Yürüyüşü Etkinlikleri Kayseri'de bu kadar gezenbilir'ci olduğunu bilmiyordum. Bu aralar Hisarcık Kanyon'da bir trekking düşünülebilir mi? ilk etkinliğe katılmak isterim. buluşma yerini ve detayları yazarsanız seviniriz..
  18. A

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları abi resimler görünmüyor, üyelik istiyor bir de..:) ?

19. A

Ynt: Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı? bu aracta dizele bulasma bence. sorunlu olmasını gectim parcası da bulunmaz dizelinin. ama benzinlisinin hurdacılarda bile peynir ekmek gibi her seyi var. ayrıca iyi bir LPG kitinde bu aracların sorun cıkartmadığı da biliniyor..
  20. A

Ynt: Jeep G. Chorekee mi? Freelander mı? bildiğim kadarıyla Kayseri'desiniz. Zaten iki araç kesinlikle mukayese bile olmaz arazi için de yol için de ikinci el için de GC. ama sunu da belirteyim, Freelander zaten müşteri memnuniyeti dunya genelinde yerlerde surunen bir araba. ve Kayseri'de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri