Arama sonuçlarınız

1. Hazelnut King

Yunan Web Siteleri'ne İntikam Saldırısı

Ynt: Yunan Web Siteleri'ne İntikam Saldırısı bu konuda calismalar baslattik. sorun en kisa zamanda cozume kavusur

2. Hazelnut King

Ne Yapacağız Şimdi ?

Ynt: Ne Yapacağız Şimdi ? bence dalis elbisesinin size uyup uymamasi cok onemli. ornek olarak mert'in elbisesini giydigim zaman nefes alamiycak gibi oldum bi kac kulak sonra darlik basti bana geri donmek zorunda kaldim. ayca cim maske de ne yaw ben yilardir gozluk derim ona gozluk degil mi o :)
  3. Hazelnut King

Yurtdışına Çıkış Harcı 15 YTL

Ynt: Yurtdışına Çıkış Harcı 15 YTL bu cikis harci yuzunden zaten planlarimiz altust olmustu ya neyse detaylara girmiyorum. anlayan anladi

4. Hazelnut King

Yeni Zelanda'da 12m. Boyunda Mürekkep Balığı Yakalandı

Ynt: Yeni Zelanda'da 12m. Boyunda Mürekkep Balığı Yakalandı Trabzon'dan dalmıştım yoldan geçerken karşıma çıktı zıpkının tetiğine bi bastım yaraladım yoksa yakalayamazlardı iğrencimmm
  5. Hazelnut King

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme bilmem mi sen ne hıdırnebi hastasısın. uçurumun kenarından da manzara izlenmez ki ama buddy, atıcaktın bizi aşağı ordan. ben de severim hıdırnebiyi de hep sen gelince gidiyom, yine gel de gezdir beni Trabzon'da ;D

6. Hazelnut King

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Nasılsın Sedat'cım?

7. Hazelnut King

Gezenbilir Kemerburgaz Off-Road Gezisi (17 Şubat 2007)

Kemerburgaz Offroad Gezisi (17 Şubat 2007) Batmayan tek arac sahibi olarak buddy mi gonulden kutlar basarilarinin devamini dilerim. Egsozu dagittigin zamani unutmadim ama...
  8. Hazelnut King

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Farozda ki hangi balikci kahvesi? Ayasofya kilisesini es gecmissiniz bence cok onemli ve guzel bir yapi. Ama Trabzon icin 1 numara olarak Sumela manastiri ozellikle manastira ormanin icindeki yoldan yuruyerek cikacaksiniz yoksa ayni havayi vermiyo. KARTAL YUVASI mubarek
  9. Hazelnut King

Trabzon Yemekleri

Ynt: Trabzon Yemekleri Hemen soyleyeyim sakin Nihat Usta'da yemeyin. Korfez ve Cemil Usta kofte icin ideal noktalar. Sukusu hatirlar misir ekmeklerini paket yaptirip almistik. Balik yemek icin Surmenede bi yer vardi ama adini unuttum yaaa. Cosandereyi bilenler bilir bilmeyenler icin Macka yolu...

10. Hazelnut King

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik! OH oh herkes dalmis ;D artik temizlenmistir orasi :P

11. Hazelnut King

14 Şubat Sevgililer Günü

Ynt: 14 Şubat Sevgililer Günü Sevgililer gunu icin sunu soylemek istiyorum bu gun erkeklerin kizlara hediye alma gunu degildir.
  12. Hazelnut King

Buz Şakaya Gelmez :)

Ynt: Buz Şakaya Gelmez :) Yooo Check this out yani buzun kalinligi cok az, biz Cildir da resmen asfalt yolda gider gibiydik. Ya simdi yine geldi aklima o guzel gunler ne kaydirdiydik buddy nin land roveri golun ustunde heyyy heyyy :P

13. Hazelnut King

Dağlarkızı'nın Güncesi (Erciyes)

Ynt: Dağlarkızı'nın Güncesi (Erciyes) Nasil yani bu yazi kopyala yapistir degil mi :o Gercekten bu siteye girdigimden beri cok ilginc insanlarla karsilastim. Yanlis anlasilmasin bundan da son derce memnunun. Yoo YOO check this out
  14. Hazelnut King

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler vardı? Maksat Geyik! Biz de vidanjor vardi kac carpi kacti bilmiyom valla ama 8 vitesli miydi neydi? komutan olmanin verdigi gucle askerden aliyodum dev araci dogru diskilari bosaltmaya, diskilarda Saroz Korfezine nazir bozkir bir tepeye...
  15. Hazelnut King

Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007)

Ynt: Gezenbilir Kartepe Kayak Organizasyonu (16-18 Şubat 2007) Arkadaslar gercekten guzel organizasyonlar ama genelde Istanbul ve yakin cevresi katilabiliyo. Ben de diyorum ki Dogu Karadeniz Bolgesinde ki arkadaslar Artvinden Samsun'a kadar mesela biz de biseyler organize etsek haftasonlari...

16. Hazelnut King

Karadeniz Teknik Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Kolu (KTUDAKS)

Ynt: Karadeniz Teknik Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Kolu (KTUDAKS) 5 yil okudum KTU de ama hic o zamanlar boyle dag tas merakim yoktu aslinda yine sevmem daga bayira gitmeyi ya yine de KTUDAKS a bi ugramak gerekirdi. Deniz nerde ben orda zaten uyesi olmadigim halde KTU SU ALTI SPORLARI...
  17. Hazelnut King

Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası

Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası Hic sorma ???
  18. Hazelnut King

Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km..

Ynt: Pedalla Türkiye Turu... 7000 Km.. Trabzon Giresun Ordu rotasinda iken sana enerji versin diye findik ikram edecem. Dort gozle bekliyorum. Basarilar

19. Hazelnut King

Medea - Iason (Jason) - Yason Burnu

Ynt: Medea - Iason (Jason) - Yason Burnu arkadaslar daha 2 gun once ordaydim merak etmeyin tesisler acik ortam mukemmel caylar bayat ;D
  20. Hazelnut King

Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor

Ynt: Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor En sevilen il anketi yapsalar uzak ara farkla Trabzon secilir heralde. Su anda tum dunyada en populer il Trabzon :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri