Arama sonuçlarınız

1. aTa1

CB ile iletişim kurmak

Amatör telsiz lisansına sahibim ancak telsiz konusunda çok bilgili değilim.Yaesu VX-8DR el telsizimi offroad gezilerinde diğer CB telsizler ile iletişim kurmak için kullanabilir miyim?? Kullanmak mümkün ise ayarlarını ne şekilde yapmam gerekir?? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

2. aTa1

röle frekanslarını nasıl kayıt edebiliriz?

Herkese merhaba, Çömez bir amatör olarak ( TB2PMK ) röle frekanaslarını ve diğer frekansları telsizime nasıl edebilirim? kullanım klavuzu var, ing ve 180 sf !! telsizim Yaesu VX-8DR yardımcı olacaklar için çok teşekkürler..
  3. aTa1

Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton

Ynt: Yeni Yılın İlk Etkinliği MARD Mersin VHF Rölemiz Yeni Yerinde 145.625 88.5Ton emeği geçenlerin ellerine sağlık..ben işin çok başında bir amatörüm ve çok bilgi noksanım var..röle frekanslarını telsize nasıl tanıtmak gerekiyor bilgi verebilir misiniz?? telsizim Yaesu VX-8DR teşekkürler TB2PMK

4. aTa1

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Recep ağbi Toyota hala Dikmen de mi?? Nasıl istihbarat ama :-)) Mutlu seneler..
  5. aTa1

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Çok haklsın Bahattin ağbi görüşmek nasip olmadı..İnşallah 2011 de telafi ederiz.. Mustafa Karahasanoğlu TB2PMK

6. aTa1

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Tüm arama kurtarma eğitiminde benimle sıcak dostluklarını paylaşan arkadaşlarıma ve elbette tüm Gezenbilir ailesine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl dileklerimle..

7. aTa1

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sağolun Hakan hocam, Allah kolaylık versin ben bu hafta içi birara uğrar alırım çok teşekkürler herşey için
  8. aTa1

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Eyvallah hocam..
  9. aTa1

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Estağfurullah hocam, saygımızdan..bizde büyüklerinde eli öpülür, bize bir harf bile olsa öğretenin de..Allah yar ve yardımcınız olsun..

10. aTa1

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Belli oldu mu Sertifika Buluşması tarihi?? Sertifikalar geldimi? Bir program olmayacaksa telsiz lisansını almaya zaten gideceğim uğrayıp sertifikamı da almak ve ellerinizden öpmek isterim Hakan hocam, Birol hocam :-)

11. aTa1

GPS ve akıllı harita ikilisi

Konusu hakkında bilgisi olanlardan yardım isteyeceğim konu GPS ve akıllı haritaları IPAD ile birleştirmek ( windows işletim sistemi olan ) ve araca sabitleyip internet bağlantısı ve google earth olmadan da arazide rota çizmek.. Neler yapmam lazım, nasıl bir donanım ( marka, model ) ve yazılım...
  12. aTa1

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli 1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995...

13. aTa1

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Dostça ve sıcak yaklaşımınız için teşekkürler :-) Cherokeemle aramız çok iyidir sizden iyi olmasın ( ismi AZAT ) yalnız hep otel konaklamalı gördüm katılımcıları..Land çiler rahatına düşkün müdür...
  14. aTa1

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Land sahibi olmayanlara kapalı bir etkinlik mi?? Cherokee ile gelsem kovalarlar mı?? :-))
  15. aTa1

hangisi????

Ynt: hangisi???? çok teşekkürler..lisans belgeni al o belgeye göre cihazı yurda sokarken kayıt yaptırıcaksin diyenler oldu da..bugün telsiz işletme müdürlüğü ile görüştüm belgeler hazırlanıyor ama siz cihazınızı alabilirsiniz kullanmadığınız sürece sorun olmaz kayıt vs yok dediler..

16. aTa1

hangisi????

Ynt: hangisi???? ABD de yaşayan bir arkadaşım hediye gibi gönderse bana yine sorun olur mu? Yurt dışından gelen cihazları bir yereler kayıt ettirmek gerekiyor mu ya da lisansa işletmek falan?
  17. aTa1

hangisi????

Ynt: hangisi???? peki yurt dışından getirme işlemi nasıl oluyor? teşekkürler
  18. aTa1

98 Chrokee XJ freze sayısı nedir??

98 model XJ sahibiyim.Arka aks diferansiyelde freze sayısı 27 midir? 30 mudur? acaba bir de XJ lerde arka aksta C-Clip mi vardır? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler

19. aTa1

hangisi????

Ynt: hangisi???? DR modeli C sınıfı lisansla sorun olur mu peki? İlginize çok teşekkürler Reha Bey
  20. aTa1

hangisi????

C Sınıfı lisans almaya hak kazandım, sizce bu telsizlerden hangisi doğru seçim olurdu? neden? yurtdışından gümrüksüz gelebiliyor mu? Cevaplarınız için çok teşekkürler YAESU VX-8DR **APRS ENHANCED VX8R HT 6/2/220/440 http://www.hamradio.com/images/spacer.gif Regular Price: $429.95 -$10.00 HRO...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri